Juice som er bra for håret - Kvinner Tips

Noen mener at det å ha et sunt kosthold er å innta små porsjoner med frukt og grønnsaker. Men som mater vilt, denne holdningen kan ikke oppnå det ønskede målet, og for å ikke levere næringsstoffer kroppen trenger.

Dette er fordi kroppen trenger fiber, protein og også vitaminer for å styrke og fungere perfekt. Så har et balansert kosthold med alle de viktige komponentene betyr langt og sunt liv.

Men kan du heller legge noen typer fruktjuice blandet med grønnsaker for å legge til mer helse til kosthold, og hjelpe i behandling og forebygging av sykdommer. Forbruket av vitamin-bringer vev restaurering, sikrer hår, hud og til og med en perfekt brunfarge.

Vil du vite hvorfor? Ernæringsfysiolog Paula de Cássia viser og gir tips juice som er bra for håret. Ifølge henne er det nødvendig å dra nytte av det mangfold av brasiliansk frukt og lage effektive nettet. "Blandingen av disse næringsstoffene og berike helsen til alle," sier han.

Som hud, må håret vitaminer for å vokse sterkt og sunt. "Vitamin A hjelper til å redusere sebum produksjon kapillær lær, noe som dermed reduserer fettete ledninger og forebygge aldring" forklarer Paula de Cássia.

Vi har å gjøre ledningene er styrket, vitaminer B6 anbefales. "Juice med melon, avokado, banan og appelsin er ideelle for den sterke veksten av ledningene. Vitamin B6 fungerer kondense keratin, som er det protein som hindrer faller av hår, "sa ernærings.

Vitaminer Mix

Blandingen av grønnsaker i utarbeidelsen av juice er også avgjørende. "Mix urter og grønnsaker er også viktig, slik som spirer. De inneholder vitaminer B6 og sammen med sitrusfrukter gir en deilig smak ", sier Paula.

Et annet alternativ er også å treffe blender acerolas, appelsiner, fettfattig yoghurt og honning. "Fruktene med vitamin C forhindrer forkjølelse og er også indikert for hårpleie," lærer Paula de Cássia.

Etter å ha gjort vitamin eller til og med en enklere og mindre konsentrert saft, må det ikke lekke væske, fordi hvis ikke, kan stoffene være fraværende. "Prøv å ta oppskriften uten tvang er nødvendig for å sikre den ønskede effekten," sier Paula.

Ifølge ernæringsfysiolog, skal pasienten ikke ta flere vitaminer på en enkelt dag. "Det er nødvendig at personen tar hver type inntekter på ulike dager fordi kroppen trenger ulike næringsstoffer. Det overskytende av en og fraværet av en annen er også skadelig for kroppen, "forklarer han.

Og for å vite hva som er den nødvendige mengden, spørre om veien til legen din. "Som alt er gjort, må du besøke ofte for å sikre ekspertråd tilpasset din kroppstype," sier ernæringsfysiolog.