Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Den termiske vannet, beriket med mineraler, er et produkt som har falt mer og mer på sånn som ønsker en mer vakker hud. Ved å ha en konsentrasjon av mineraler som er høyere enn vanlig vannforbruket, har en rekke funksjoner som sikrer en sunnere hud.

For dermatolog Renata Domingues, vil den termiske vann betraktet som en bestemt type av underjordisk vann, beriket med mineraler slik som natrium, magnesium, sink, bor og mangan som befinner seg i bergarter, og som baserer seg delvis på overflaten i form av fjærer. "Det er klassifisert som varmt vann når temperaturen overstiger 5 ° C, den gjennomsnittlige miljø i det område hvor det er" lagt til.

Som noen av dens fordeler kan bli markert anti-inflammatorisk virkning, helbredelse og bekjempe frie radikaler som genereres av forurensning, røyking og solen. "I det fuktende og tilfører huden, den hjelper også til gjenvinning etter prosedyrer som for eksempel laser hår fjerning og rensing av huden for å overdreven bruk av sminke eller soleksponering," Tatiane viser Galhanone, cosmetologist.

16 gode grunner til å innføre bruk av termisk vann

Har du flere spørsmål om effektiviteten av dette produktet? Sjekk variert bruk av termisk vann og vet årsakene til at det har vunnet popularitet:

1. La sminke mer naturlig: etter behandlingen av hud med base, dekkstift, pudder og rødme, gjelder den termiske vann og bruke et vev ved å trykke lett på ansiktet for å absorbere fuktighet. Dette vil sikre en mer naturlig look.

Les også: 10 Kosmetiske fjerning av forskjellige merker og priser

2. Bruke den som en tonic: termisk vannet er rik på selen og silikat, som arbeider i kombinasjon for å rense og lindre huden, reduserer rødhet og lukker porene, og er naturlige antioksidanter.

3. Fest makeup: Hvis du vil at forseggjort makeup vare lenger, bruke termisk vann på slutten av produksjonen. Dette vil bidra til å fikse.

4. Amaze søvn: til tider når du er trøtt, gjelder varmt vann i ansiktet hans, og holde et "løft" ansikts, friskhet forårsaket av produktet er like effektivt som koffein, bidrar til å vekke.

5. Fight rødhet: etter barbering regionen ble irritert og rød? Påfør termisk vann på stedet og føle seg lettet på noen få minutter.

6. avlaste bleie utslett: og hjelp fukte området, lindrer svie i regionen bleie utslett.

Les også: 10 vakre makeup kombinasjoner for å få deg ut det grunnleggende

7. Fukte tørr hud: eller i kaldt klima under lange flyreiser eller som følge av langvarig bruk av luftkondisjonering, etterlater varmt vann huden beskyttes ved å holde hydrert og sikrer jevn huden føles umiddelbart.

8. lindre symptomer på feber og kvalme: friskhet levert av termisk vann bidrar til å lindre ubehag på grunn av feber eller kvalme.

9. Påfør ny tatovering gjort: healing periode, hva du ønsker mest er å skrape den nylig tatovert spot. Det varme vannet vil bidra til å bekjempe denne impulsen.

10. Avlast brennende solbrenthet: drev det i solen? Påfør produktet i det forbrente området. Det vil lindre kløe og brennende følelse på huden.

11. Hydrat legeme: til tross anvendes i ansiktet, vil den termiske vann kombinert med det store kroppsvæske, er i tørrere områder som albuer og knær, eller med den hensikt å opprettholde hydrering dager.

12. Slutt Facial Cleansing: etter en lang dag, fjerne sminke med hjelp av en makeup remover og bruke varmt vann for å bli kvitt eventuelle produktrester.

13. fart helbredelse av kviser: en av fordelene med mineralene som finnes i termisk vann er å akselerere helbredelse av kviser og små blåmerker i ansiktet.

14. Senkning mørke sirkler: bruke kaldt termisk vann i en bomull og lage en kompress i ca 5 minutter. Etter denne tid, vil du finne et aspekt av hud og redusert avslappende poser.

15. Berolige huden din: holdte siste kosmetiske prosedyrer som for eksempel botox, peeling eller ansiktsbehandling, vil spa vannet berolige huden, og hindrer mulige irritasjoner.

16. La håret mer skinnende og myk: så vel som huden, kan du bruke termisk vann i håret for å erstatte viktige stoffer, redusere frizz og gjør mer lysstyrke og mykhet til håret.

Kjenne de ulike mulige bruksområder for termisk vann, er det lettere å forstå viktigheten av å sette inn dette produktet i den daglige omsorgen for huden vår.

3 termalvann også anbefalt av bloggere

De er tilgjengelige i markedet varme kildene i forskjellige merker, priser og størrelser. Noen har fått berømmelse ved å bli anbefalt av kjendiser og bloggere. Sjekk ut 3 alternativer og anbefalte termisk vann og den oppfatning av bloggere om dem:

1. Vichy Eau Thermale

Vichy Eau Thermale 150ml for $ 60,93 på Onofre

Vichy Eau Thermale 150ml for $ 60,93 på Onofre

Som beskrevet av produsenten, er dette termalvann et allsidig produkt som kan brukes på alle hudtyper uten restriksjoner. Anerkjent av det franske Academy of Medicine for sin beroligende egenskaper og økte, har dets effekt på stimuleringen av hudens naturlige forsvar klinisk bevist, og det er mulig å merke en forbedring i huden etter 4 dagers bruk.

Ju Lopes, renter Tegning blogg:

"Jeg bruker den, bruke den hele dagen uten synd, og O, gjør en forskjell, for mye hjelp, og jeg peker mye for alle, men spesielt for dem som gjør dermatologiske behandlinger, for de som bruker syrer og for de som har sensitiv hud. ".

Produktet kommer i tre pakkestørrelser, nemlig 50 ml, 150 ml og 300 ml.

2. Avène Eau Thermale

Avene Eau Thermale 150ml for $ 63,90 i løpet av sesongen Cosmetics

Avene Eau Thermale 150ml for $ 63,90 i løpet av sesongen Cosmetics

Fabrikanten beskriver denne termiske vann som et vann som trekkes direkte fra kilden, metode som bevarer intakte alle sine beroligende og beroligende egenskaper. Dens sammensetning av mineraler har handling beroligende, beroligende og antioksidant. Den termiske vann-avene passer for alle hudtyper, spesielt for følsom hud, følsomme eller allergiske.

Nah Cardoso:

"Jeg er veldig bruke minst 3 ganger om dagen gir en spritz. Det gir en følelse av mykhet, ren og fuktet. En kul, vet du? En fryd. "

Det har versjoner i hetteglass 50 ml, 150 ml og 300 ml.

3. La Roche Posay Eau Thermale

La Roche Posay Eau Thermale 150ml for $ 59.90 på butikken La Roche Posey

La Roche Posay Eau Thermale 150ml for $ 59.90 på butikken La Roche Posey

Som Manufacturing Company rapporter, er denne termiske vann som er angitt for å mykgjøre huden angrep av ytre faktorer som sol, vind, forurensning og luftkondisjonering, og for å forebygge aldring av huden. Den kan brukes for dermatologiske prosedyrer, post, post-barbering eller hårfjerning, føler lettelse fra solbrenthet og lindring for sensitiv eller sensitivisert hud. Det har ingen bruk begrensning er indisert for voksne, barn og babyer.
For alle hudtyper, selv de mest sensitive.

Marina, Diva ting:

"Normalt bruker jeg en 2/3 ganger om dagen i morgen før du påfører sminke og om natten etter fjerning makeup. Alltid la vannet tørke naturlig i huden og påfør fuktighetskrem etter. "

Det har også versjoner i hetteglass 50 ml, 150 ml og 300 ml.

Nå som du vet noen alternativer, velge størrelsen som tilsvarer dine behov og allerede satse på din favoritt!

5 vanlige spørsmål besvart av fagfolk

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Søker å avklare noen tvil som kan oppstå når det gjelder bruk av termisk vann, fire fagfolk svarte de hyppigste spørsmålene om dette produktet. Sjekk ut:

1. Hvem bruker termisk vann regelmessig blir mer hydrert hud?

Rosane de Franco, kosmetolog: Ja. En av funksjonene til kildevannet for å holde vannet mantelen av huden, noe som resulterer i en mer hydratisert hud.

2. Er det en mer passende tidspunkt å bruke termisk vann?

Renata Domingues, hudlege: Den kan brukes når som helst på dagen. Noen eksempler på indikasjonen er før sengetid for å rense huden, etter en prosedyre som aggressiv for å bistå i utvinning og på stranden, før passering av solkrem.

3. Enhver kvinne kan bruke termisk vann (fet hud kvinne, blandet eller tørr)?

Helena Costa, hudlege: Akkurat, det er ingen kontraindikasjon! Inkludert er en god indikasjon for å holde hydrater huden lipid (olje) som ikke passer kremer generelt.

4. Hvilke andre muligheter ved bruk av termisk vann funksjoner?

Murilo Drummond, hudlege: Den termiske vannet kan brukes som beroligende for kløe, som er en kløende hud eller slimhinner, for følsom hud for å gjøre dem mindre rød og mindre irritert av ytre faktorer, slik som vind, sol og støv. Også det kan brukes til å redusere rosacea og etterlater huden mindre rød og mindre irritert.

5. Den termiske vannet, når den brukes i starten av makeup, bidrar til å fikse det?

Tatiana Galhanone, kosmetolog: Ja. Anvendt før du starter makeup bidrar til å sikre det som det hjelper i oljer og lukke porene. Sin søknad er også indisert etter makeup for rensing og mykgjør huden.

Er søker hydrering, ernæring, beroligende eller beroligende handling, er det termiske vannet et komplett produkt, med evnen til å behandle eller holde huden sunn og vakre utseende. Bet!