France metall diagonal - Kvinner tips

Foto: Woman Tips

Det er mange måter å dekorere neglene er allerede lei av å vite er det ikke? For innovasjon, bestemte vi oss for å bli med diagonal France teknikken med tendensen av metallpussemidler. I tillegg til moderne, kan du kombinere ulike farger og glasurer teksturer med denne teknikken.

De metalliske glasurer kom med alt, og lover å holde en stund. Fordelene er enorme, og har bedre dekning de kan likevel gi en mer glamorøse luft negler.

For å realisere vår France metall diagonal, valgte vi to klassiske farger: svart med gull. Den svarte emaljen er kremet og golden har et snev av glitter.

I tillegg til de glasurer for tyve små biter av maskeringstape for å utføre teknikken.

Trinn-for-trinn diagonal metallisk France

Det første trinnet er å bruke to lag med kremet svart emalje, valgte vi Sepia dristige svart (gjennomsnittlig pris R $ 3,00). Rengjør emalje med overflødig aceton, tannpirker og bomull. Du kan finne alle disse produktene i kosmetiske butikker, markeder eller apotek.

Ferdig er det nødvendig å vente i minst en time for å starte det andre trinnet, som om neglene ikke er helt tørr, kan båndet stokk og ta den emalje som velges for basisen.

France metall diagonal - Kvinner tips

Det andre trinnet er å lime maskeringstapen diagonalt alle neglene. Det er viktig å lime bånd av begge hendene i motsatt retning slik at de er harmonisk. For eksempel, hvis du velger å lime inn rad på venstre side av negler i sin venstre hånd, høyre hånd lime klistremerker på høyre side av neglen.

Ferdig som bare gjelder et lag av gull emalje på svarte delen av neglene. Vi valgte jeg Alle Impala (gjennomsnittlig pris R $ 3,00). Slike emalje har en stor dekker et andre lag er ikke nødvendig, men bruker to lag for bedre dekning hvis emalje behov.

France metall diagonal - Kvinner tips

Det er nødvendig å vente på femten til tjue minutter før du fjerner maskeringstape negler. Dette trinnet vil viktig fordi hvis neglene er våt du risikerer å ødelegge innredningen. Fjern strimler av neglene etter at de er helt tørre, tørk av overflødig med bomull, tannpirker og aceton.

Påfør til slutt et lag med ekstra gnisten til og med teksturen i glasur.

France metall diagonal - Kvinner tips

Det er flere måter å kombinere fargene på neglelakk for denne dekorasjonen. Trekker mørkere nyanser og med god dekning for effekten av bildet over.