Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock


Alle liker å holde huset rent og i orden, er det ikke?! Men noen ganger, liten uventet kan skje. Og en av dem føre til mer bekymring, selvfølgelig, er toalettet tilstoppet.

I tillegg til å forårsake dårlig lukt, forplikter tilstoppede toalett generell hygiene på badet og fremdeles etterlater ubrukelig.

Men at dette ikke er grunn til fortvilelse i hans hus under kan du se noen måter å rense toalettet enkelt, effektivt og uten rot:

1. Kast blekemiddel i vase

Et tidlig forsøk er gyldig spille litt blekemiddel i beholderen vente ca tre timer og skyll deretter.
Plínio Protásio, driftsleder ved Roto-Rooter desentupidora, notater som spiller blekemiddel i fartøyet, i noen tilfeller kan løse problemet. "Det vil avhenge av årsaken til tilstopping. Dersom ekskrementene, kan bleke fjerne passasje. I tilfeller hvor blokkeringen er forårsaket av filler, tre, plast, vil bruk av blekemiddel være ineffektiv, "forklarer han.

Les også: 50 triks at hver husmor bør vite

2. Spill eddik og natriumbikarbonat i kar

Bland ½ kopp bikarbonat ½ kopp eddik og spille direkte inn på toalettet. Dette er en hjemmelaget løsning som noen ganger bringer gode resultater.

Protasio påpeker at det i enkelte tilfeller kan fungere, avhengig av årsaken til tilstopping. Men det kan ikke løse. Så du må overlate til en annen metode.

3. Spill vaskemiddel og vann i karet

Fortynne litt vaskemiddel i kokende vann, og blandingen kaste toalettet. Skyll deretter observere om blokkeringen er løst. Du kan gjenta prosessen inntil tre ganger. Hvis du oppdager at ikke engang sikker, prøv en annen metode.

"I noen tilfeller kan du løse, vil avhenge av årsaken til tilstopping. Hvis ekskrementer, kan klare passasjen. Men i tilfeller hvor blokkeringen er forårsaket av filler, tre, plast, vil bruken av vaskemiddel være ineffektiv, "sier Sts.

4. Bruk en plunger

En meget egnet måte er å bruke stempelet og spyle samtidig. For dette, det må være en god mengde vann i karet.

"Dette kan løse tilstopping problem fordi det skaper et vakuum som kan føre til at objektet blokkere vannstrømmen i vasken," forklarer Sts.

5. Bruk av kaustisk soda eventuelt

Bruk kaustisk soda bare hvis andre metoder ikke har vært effektiv. Vær veldig forsiktig med å ta direkte kontakt med produktet, så bruk hansker og vernebriller under prosessen.

I en bøtte fylt med vann, sette to spiseskjeer () kaustisk soda og to spiseskjeer () salt. Hell bøtte innholdet i karet. Ikke gjenta denne prosedyren ofte, ja, unngå det.

Protasio kommenterer at dette tiltaket kan tre i kraft i noen tilfeller, avhengig av årsaken til tilstopping.

6. Forsøk å utlade fullstendig tetting av innløpsluft

Dekk toalettsete med en søppelpose eller plastfolie. Sørg for at det forble ingen åpen plass for passasje av luft. Deretter lukker dekselet, sitter på toppen av beholderen og lokket utløse utladningen i omtrent 30 sekunder.

"Dette kan løse problemet i noen enkle tilfeller av tilstopping. Dette skaper et vakuum og trykk tvinger ned desentupindo fartøyet, "sa Sts.

7. Bruk en plastflaske som stempelet

En PET-flaske halvert, sette et kosteskaft i nebbet, og deretter plassere i bunnen av flasken (kutt) i det private hullet og gjøre forskjellige bevegelser opp og ned (som om det var et gummistempel).

Dette tiltaket kan løse tilstopping, ifølge Sts. "Dette skaper et vakuum fordi det kan føre til at objektet blokkere vannstrømmen i vasken," sier han.

Dette var selv leserens forslag Arnaldo Placido Dos Santos, som har testet og godkjent metode.

8. Bruk en mopp

"Du kan ta en mopp, sette en hanske, skyv klut i vase med kraft (har nøye for denne duken ikke går ned i toalettet fordi det ville forverre problemet), skyll og dra kluten på samme tid. Merk: det er utilrådelig å spille toalettpapir i toalettet, "sier Plínio Protásio.

9. Bruk en plastkule for å forsegle beholderen

Hvis du har hjemme en plast ball (store), sette den på Accent toalettet. Skyve ballen til den del mellom en liten, fullstendig forsegling av beholderen. Så gi utslipp, være forsiktig med å sprenge ballen. Avhengig av saken, vil trykket være i stand til å sende bort det som hindrer passasjen.

10. Ring en profesjonell

Hvis du ikke engang kan rense toalettet med noen av de hjemmelagde løsninger, er det bedre å ikke bli insistere - som kan ende opp forverring blokkeringen. Ideelt umiddelbart se etter et selskap eller en ekspert å rense toalettet.

Hvordan forhindre tilstopping

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Noen enkle retningslinjer for å bidra til å forhindre tilstopping toalettet. Sjekk ut:

  1. Aldri spille absorberende toalettet;
  2. Aldri spille kondomer i fartøyet,
  3. Kast aldri kluter ned toalettet;
  4. Ikke kast toalettpapir i toalettskålen;
  5. Hold en papirkurv på badet for riktig avhending av dette materialet, helst rett ved siden av toalettet;
  6. Hvis du vanligvis får ganske hjemmebesøk, se muligheten for å plassere en liten plakett på badet minner om at toalettpapir skal kastes i søpla;
  7. Rengjør toalettet minst en gang i uken.

Det er verdt å ta hensyn til rådene, tross alt, skaper tette toalett en svært ubehagelig situasjon som ingen ønsker å bruke!