6 måter å skremme vekk fluene - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Med de høye temperaturene, nådde huset 40 grader, og økt luftfuktighet, er det ofte en betydelig vekst i antall bolig fluer. Regnes som en av de mest vanlige insekter, fly kan forurense mat og spre en rekke sykdommer hos mennesker, for eksempel konjunktivitt, tyfoidfeber, tuberkulose, diaré, blant andre.

Men hvordan å holde huset fri for disse uønskede verter? Svaret er for det første i renhold miljøet.

Holde huset rent ordentlig uten matrester, med benker, vasker og gulv alltid tørr samarbeider med nedgangen i antall fluer. Tilsettes til denne den hyppige fjerning av avfall og søppel vask.

I tillegg til rengjøring, er andre former, naturlige og kunstige, for å holde fluene fri for uønsket miljø. Sjekk ut noen av dem:

1. Insektmiddel

Ifølge Karlla Patricia, PhD i zoologi, er produkter som inneholder DEET (engelsk akronym for forbindelsen N, N-dietyl-meta-toluamide) og citronella olje bevist effektive og har vært brukt siden den tid den andre verdenskrig.

Forskerne testet elektrofysiologiske responser av olfactory sensoriske nevroner som er plassert i antennene av fluer og fant at insektmiddel forårsaker de ikke skjønner at det er mat rundt.

2. Eddik

Etter å ha utført miljø rengjøring prøve å passere en våt klut med litt eddik i hele huset, hagen, balkonger, benker.

3. Carnation India og sitron

Ifølge Margarete Camargo, doktorgrad i plantepatologi og professor ved Institutt for Plant Protection, UNESP, fast i sitron nelliker, vekk fluer og mygg, inkludert dengue. Prøv å begrave noen nellik sitron og spre dem rundt i huset. Kombinasjonen fungerer også for å fjerne lukt fra kjøleskapet.

4. Vann, alkohol og arruda

Del 1 liter vann, en 250 ml begerglass felles alkohol og 100 g frisk rue. Pisk i en blander i omtrent ett minutt, belastning og lagre blandingen i en sprøyte. Spre produktet gjennom huset, spesielt tidlig på kvelden. Den naturlige insektmiddel kan også benyttes på gulvet og i vasken for å fjerne maur.

5. bay, eukalyptus og basilikum

Et annet godt tips er å blande laurbærblad, eukalyptus og basilikum sette dem i poser som kan spres av miljøet.

6. Hjemmelaget Trap

For boliger med masse fluer anbefales å forberede en hjemmelaget felle. Ta en flaske PET, halvert og male det svart. Bland en kopp vann med 2 spiseskjeer brunt sukker og koke. Avkjøl og tilsett 1 gram fersk gjær. Sett denne væsken inn i den lille vasen og henge PET. Fluene vil bli trukket, og det vil bli arrestert. Mangelen på lysstyrke liten vase hindrer fly ut når den er tiltrukket av fellen. Det er viktig å endre denne beholderen hver tredje måned.