Foto: Avspilling / Fabio Penna Fotograf

Foto: Avspilling / Fabio Penna Fotograf

Skyting slående og spesielle øyeblikk er en fin måte å forevige fakta og følelser til stede på tidspunktet for bilde og bygge et håndgripelig minne og bare innrammet øyeblikket.

Av denne grunn er det ganske vanlig praksis å ta opp de mest minneverdige feiringer av livet (bursdager, bryllup, fødsler, eksamener), hvor familie, venner og andre kjære er oppfylt på grunn av en spesiell hendelse.

En av taktikkene for å gjøre postene enda mer morsomme og spontane og enda flere søte minner er å investere i utstyr og blodplater for bilde. Ideen er å få popularities i feiringen og kreativitet rulle løs i valg av tilbehør eller fraser og blodplater modeller.

Følgende tips og inspirasjon til å velge utrolige blodplater for å live opp festen. I tillegg til ferdige å kjøpe eller skrive ut og ulike tutorials for å lage deg din egen.

morsomme blodplater til selv å skrive ut og

Å lage dine egne blodplater uten å forlate hjemmet er svært enkel, men for å få alt på din måte og med god kvalitet må du vurdere noen viktige detaljer. Se nedenfor en omfattende guide slik at du ikke glemmer noe punkt og være i stand til å skape godt ferdig blodplater, morsom og tøff.

Les også: 15 tips for å friske opp dansegulvet i bryllupet ditt

modellen

Det første trinnet for å produsere blodplater er å velge de modeller av samme. Du kan finne ferdige maler på nettet, men det er også mulighet for å lage egne maler for festen.

Du må velge formatet på en plakett, snakkebobler og tenkte og piler er vanlige modeller. Etter innstilling av format det er på tide å sette som skal brukes farger og skrift, dvs. kort design som helhet.

Det er viktig å vurdere anledningen og fargepaletten vedtatt det samme, i tillegg til din personlige smak og bilde synlighet eller uttrykk som finnes i plakk, tross alt er det ingen vits å sette en layout som ikke vil være synlig i bildene.

Dersom plakk representerer et bestemt format (barter, munn, vender mot) den samme svarer til kortet innhold. Men når hensikten er å legge setninger for å plakk, må man tenke innholdet som vil bli allokert til hvert bord (på den samme uansett du finne 60 forslag til setninger for å "fylle" sine).

Du kan lage dine blodplater gjennom ulike redigeringsprogrammer (Photoshop, Photoscape, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, etc.), bare velge dine preferanser og satt trinnene ovenfor (format, design og innhold).

rollen

Valget av papir er svært viktig fordi det i stor grad påvirker kvaliteten av plakk. Det anbefales å investere i et tykkere papir, med en vekt mellom 120 g og 200 g, slik at plakk vil være mer solid og godt ferdig.

Noen alternativer papirer som gir et godt resultat til en rimelig pris er:

 • sulfittpapir
 • Couche papir
 • Canson papir
 • papir-kort

Forskjellen mellom de nevnte avisene er bare tekstur og pris, den faktoren som mest påvirker det endelige resultatet av plakk er vekten. Det er viktig å huske på at tykkelsen på papiret påvirker også inntrykk, som noen tyngre papirer ikke kjøre på vanlige skrivere (de vi har hjemme) hvis investere i tykkere papir er et behov for et grafisk for utskrift.

størrelsen

En annen ting som gjør en forskjell i det endelige resultatet og utskriftstypen er størrelsen på blodplater. Det er viktig å investere i blodplater av den store gjennomsnittlig størrelse, slik at de ser bra ut på bildene. Et godt utgangspunkt er å investere i større bredder eller lik 20 cm, samt erte bilder i A4-format.

print

Som allerede nevnt, er utskriftstypen påvirkes ved valg av papir og bildestørrelsen. Se i skriverhåndboken for å bekrefte omfanget av vekten akseptert av det samme, samt muligheten for papiret henge midt i trykkeprosessen, er det en sjanse bildet er konfigurert.

Hvis du ikke har en skriver hjemme eller foretrekker å ikke risikere det, ta blodplater som skal skrives ut på en skriver. For å legge et trykk på mer spesiell for deres plater, investere i utførelser som laminering og anvendelse av lakk, som kan legge matt, blank eller tekstur effekter, og la de tøffeste trykt materiale.

fasthet

Når du har valgt riktig modell til din plakk og print det, vil vi la for en del montering og etterbehandling dem.

I tillegg til å investere i et tykkere papir å la vakreste plakk og tøff, må du gi mer fasthet til det for å sikre at det vil vare hele partiet.

Dette kan gjøres ved å legge en sterkere base til baksiden av brettet. Papp, papir Parana, E.V.A., isopor, papir lo ... bare velger du foretrekker å fikse trykt design på fastere basis (huske å bruke en egnet lim til det valgte papiret) og kutte overflødig papirkantene.

støtte

Etter at han forlot firmaet og motstandsdyktig plakk bare bestemme hvordan dine gjester vil holde dem fordi, avhengig av hvilken modus du satt, kan prosessen ta et nytt skritt: fest braketten.

Det er mulig å lage substrater med trepinner eller plastrør. For å feste dem er angitt bruk av varmt lim. Du kan også legge til en personlig touch-støtte, dekorere den med farget tape, maling eller glitter.

essensielle materialer

Å produsere sine blodplater i hovedsak trenger du en god saks eller pekepenn, lim (type avhenger av den valgte modellen navneskilt), og papir av forskjellige typer, igjen ifølge modellen i produksjon.

Maler for print

Etter disse tipsene, bare slippe løs kreativiteten og ut å lage sine egne blodplater! Nedenfor finner du 8 modeller å skrive ut og forenkle prosessen for deg. Klikk på bildene for å sjekke modeller i full størrelse og for å laste ned bare klikk på bildeteksten for koblingen. De er dimensjonert til A4, hvis du ønsker en større eller mindre størrelse, bare endre utskriftsinnstillingene.

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

moro blodplater steg for steg

Bruk av detaljene og lærte trinnene ovenfor, kan du lage en rekke kort for bilder, men med kreativitet og sin spesielle måte kan du gå videre og produsere utrolige blodplater.

Sjekk ut et utvalg av video opplæringsprogrammer for å hjelpe deg med å løse eventuelle tvil om du har til overs og inspirere deg til å prøve nye måter å skape blodplater.

Opprette plater ved hjelp av Power Point

Dette er en trinnvis for deg å produsere tilpassede modeller blodplater ved hjelp av Microsoft Power Point-programmet. Prosessen er ganske enkel, bare la kreativiteten løs og skape fantastiske blodplater for festen!

Opprette blodplater ved hjelp av Word

Som videoen ovenfor, er dette en tutorial på hvordan å lage sine egne modeller av blodplater ved hjelp av Microsoft Word-programmet. Husk at du har full frihet til å lage modeller i henhold til din personlige smak og situasjonen som platene er ment, men det er godt å vurdere plakk mål er å vises i bildene klart og gjøre registreringer av sin konklusjon mer moro.

blodplater emoticons

Denne opplæringen lærer hvordan å produsere blodplater med emoticons av mobile og sosiale nettverk hjemme, en enkel og morsom idé for den spesielle preg på bildene dine. Hvis du vil vite bare sjekk videoen.

enkle blodplater med morsomme fraser

Dette er en veldig enkel modell navneskilt, trykt i svart og i hovedsak består av korte setninger. For å spille bare skrive modeller, pin dem på en fastere papir, klippe kantene og legge en pinne på baksiden av en plakett, å tjene som støtte.

farget blodplater med morsomme fraser

Denne modellen er allerede mer forseggjort, fordi den har fargeutskrift. Til tross for denne forskjellen plakk-building prosess er den samme og kommer ned for å legge fasthet gjennom et hardere, tykt papir, og støtte, for å tillate gjester å holde platen.

foto-tilbehør

I tillegg til plater med setninger, kan du satse på morsomt tilbehør for bildene, som barter, hatter, munn, etc. Trinn for trinn for å skape slike tilbehør finner du i videoen ovenfor.

Små plater for bilder og ramme Instagram

Opplæringen over viser en annen måte for å fremstille deres blodplater, ved å erstatte Parana papir eller papp ved papir lint (en type av belagt polystyren). Så blodplater er fastere ennå!

I tillegg videoen inneholder også trinnvis Instagram ramme en slående tilbehør og super gøy å legge til festen.

Forslag til morsomme fraser

Se 60 forslag setninger, fordelt på tema, for å bruke i sine blodplater og gjøre bildene av din unike feiring:

  ekteskap

 1. "Jeg stjal hennes hjerte!"
 2. "Og jeg hans etternavn!"
 3. "Love is in the air!"
 4. "Buketten er min"
 5. "St. Antônio meg legge til"
 6. "Jeg er neste"
 7. "Bare vakker"
 8. "Azamiga"
 9. "Ozamigo"
 10. "Time of single"
 11. "Sogrão caprichou huh?"
 12. "Game over"
 13. "De beste godmothers"
 14. "Jeg elsker mye alt dette"
 15. "Bare kom deg ut herfra dratt"
 16. "Wedding of the Year"
 17. "One more cup og jeg går ut også gift!"
 18. "Det er i dag!"
 19. "Puh .. brudgommen kom!"
 20. brude dusj

 21. "Jeg vet bare lage nudler og egg"
 22. "Jeg ønsker å se henne matlaging"
 23. "Ja kommer"
 24. "I dag er ikke diett"
 25. "Divas"
 26. "Lost Caio Castro"
 27. "Hvor er Go go gutt"
 28. "Hvis te var så forestille ekteskap"
 29. ballade

 30. "Hvor er min glass?"
 31. "Jeg droppet drikke (bare ikke huske hvor)"
 32. "Dette går til lyster"
 33. "Beijinho skulder"
 34. "For å virkelig nyte"
 35. "Hvis jeg er allerede god fest, tenk hele"
 36. "Jeg sverger du elsker, men du jurupinga"
 37. "Lim meg som er suksess"
 38. "Du vet ingenting, uskyldig!"
 39. "Hvis jeg husker jeg ikke"
 40. "PRE-PA-RA"
 41. "Ikke Holding, drikke melk"
 42. bursdag

 43. "Jeez god fest!"
 44. "Bestevenner"
 45. "Jeg kom til å spise kake"
 46. "Det vil være kake"
 47. "Ta dette bildet logo"
 48. "Curti"
 49. "#selfie"
 50. "Super likte denne festen"
 51. "Xiiis ..."
 52. konfirmasjonen

 53. "Jeg ble uteksaminert!"
 54. "Goodbye facul"
 55. "Wanted jobb"
 56. "Advogatas"
 57. "Dr. Fernanda "
 58. "Paracetamal"
 59. "Miss College"
 60. "Du kan ta skoene mine av?"
 61. "Trainee vakkert!"
 62. "Family peneste av partiet!"
 63. "Endelig!"
 64. "Nå går!"

Blodplater klar til å kjøpe

Hvis du ønsker en mer praktisk alternativ, kan du kjøpe ferdigplater. Det finnes en rekke modeller å kjøpe på nettet, her er noen kjøpe tips:

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Kartong boards Partiet Crazy - 10 enheter per R $ 9,98 i Magazine25

Kartong boards Partiet Crazy - 10 enheter per R $ 9,98 i Magazine25

Morsomme blodplater med 10 enheter for $ 45.00 i Elo7

Morsomme blodplater med 10 enheter for $ 45.00 i Elo7

Blodplater til bryllup - 20 enheter for $ 19.90 på Animafest

Blodplater til bryllup - 20 enheter for $ 19.90 på Animafest

Kort Fun Facebook / Instagram / Revista Caras av R $ 69,90 i Elo7

Kort Fun Facebook / Instagram / Revista Caras av R $ 69,90 i Elo7

Plakett for ekteskap for R $ 13,00 i Elo7

Plakett for ekteskap for R $ 13,00 i Elo7

Blodplater Ballad - 9 enheter for R $ 14,90 i Top Partiet

Blodplater Ballad - 9 enheter for R $ 14,90 i Top Partiet

Plakk Bar Tea - 16 enheter for $ 68.00 i Elo7

Plakk Bar Tea - 16 enheter for $ 68.00 i Elo7

Morsomme blodplater i PVC - 5 enheter for R $ 31,00 i Elo7

Morsomme blodplater i PVC - 5 enheter for R $ 31,00 i Elo7

Foca liten plakett i kjærlighet for R $ 2,99 i Elo7

Foca liten plakett i kjærlighet for R $ 2,99 i Elo7

morsomme plater av R $ 1,50 i Elo7

morsomme plater av R $ 1,50 i Elo7

morsomme blodplater Emoji for R $ 1.45 i Elo7

morsomme blodplater Emoji for R $ 1.45 i Elo7

Små plater Mr. og Mrs. Kit for R $ 8,12 i Magazine25

Små plater Mr. og Mrs. Kit for R $ 8,12 i Magazine25

parts blodplater for å inspirere deg

Sjekk ut morsomme bilder med partiet blodplater og inspirere deg selv når du velger og lage dine egne.

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Bilde: Woman tips | nedlasting

Kartong boards Partiet Crazy - 10 enheter per R $ 9,98 i Magazine25

Kartong boards Partiet Crazy - 10 enheter per R $ 9,98 i Magazine25

Morsomme blodplater med 10 enheter for $ 45.00 i Elo7

Morsomme blodplater med 10 enheter for $ 45.00 i Elo7

Blodplater til bryllup - 20 enheter for $ 19.90 på Animafest

Blodplater til bryllup - 20 enheter for $ 19.90 på Animafest

Kort Fun Facebook / Instagram / Revista Caras av R $ 69,90 i Elo7

Kort Fun Facebook / Instagram / Revista Caras av R $ 69,90 i Elo7

Plakett for ekteskap for R $ 13,00 i Elo7

Plakett for ekteskap for R $ 13,00 i Elo7

Blodplater Ballad - 9 enheter for R $ 14,90 i Top Partiet

Blodplater Ballad - 9 enheter for R $ 14,90 i Top Partiet

Plakk Bar Tea - 16 enheter for $ 68.00 i Elo7

Plakk Bar Tea - 16 enheter for $ 68.00 i Elo7

Morsomme blodplater i PVC - 5 enheter for R $ 31,00 i Elo7

Morsomme blodplater i PVC - 5 enheter for R $ 31,00 i Elo7

Foca liten plakett i kjærlighet for R $ 2,99 i Elo7

Foca liten plakett i kjærlighet for R $ 2,99 i Elo7

morsomme plater av R $ 1,50 i Elo7

morsomme plater av R $ 1,50 i Elo7

morsomme blodplater Emoji for R $ 1.45 i Elo7

morsomme blodplater Emoji for R $ 1.45 i Elo7

Små plater Mr. og Mrs. Kit for R $ 8,12 i Magazine25

Små plater Mr. og Mrs. Kit for R $ 8,12 i Magazine25

Foto: Avspilling / gifter seg uten penger

Foto: Avspilling / gifter seg uten penger

Foto: Avspilling / gifter seg uten penger

Foto: Avspilling / gifter seg uten penger

Foto: Avspilling / Takk St. Anthony

Foto: Avspilling / Takk St. Anthony

Foto: Avspilling / Takk St. Anthony

Foto: Avspilling / Takk St. Anthony

Foto: Avspilling / Takk St. Anthony

Foto: Avspilling / Takk St. Anthony

Foto: Avspilling / Bridal Kledd

Foto: Avspilling / Bridal Kledd

Foto: Avspilling / gifter seg uten penger

Foto: Avspilling / gifter seg uten penger

Foto: Avspilling /

Foto: Avspilling /

Foto: Avspilling / Wedding Blog

Foto: Avspilling / Wedding Blog

Foto: Avspilling / Wedding Blog

Foto: Avspilling / Wedding Blog

Foto: Avspilling / Wedding Blog

Foto: Avspilling / Wedding Blog

Foto: Avspilling / Wedding Blog

Foto: Avspilling / Wedding Blog

Foto: Avspilling / Takk St. Anthony

Foto: Avspilling / Takk St. Anthony

Foto: Avspilling / Takk St. Anthony

Foto: Avspilling / Takk St. Anthony

Foto: Avspilling / Takk St. Anthony

Foto: Avspilling / Takk St. Anthony