Hvordan å eliminere dårlig lukt fra kjøkkenet - Kvinner tips

Kjøkkenet er et sted som skal alltid forholde seg til renslighet og hygiene, så dårlig lukt på kjøkkenet, så vel som ubehagelig, det er ikke velkommen. Tross alt, kan dårlig lukt være tegn på at noe er råttent eller skittent der.

I lys av dette, valgte vi praktiske tips for deg å slette lukten av mat etter matlaging og holde kjøkkenet luktende med noen grunnleggende omsorg.

Hvordan å eliminere lukten av mat

Etter utarbeidelse av et måltid, er kjøkkenet vanligvis med en veldig sterk lukt av matvarer som er utarbeidet.

Bruk en deodorizer miljøer kan være et godt alternativ, men mange foretrekker å bruke dem fordi hånden blande aroma av produktet med lukten av mat kan føre til en lukt enda mer ubehagelig.

For å eliminere lukten av mat uten å legge til en annen smak til miljøet er det nødvendig å stole hemmeligheter erfarne husmødre. Sjekk ut 3 Triks for å eliminere en gang på kjøkkenet lukten av mat:

  • Hell litt eddik i en gryte og la på et sikkert sted på kjøkkenet, hvor ingen kan velte. Eddik bidrar til å lindre lukt som er utgitt under tilberedning av mat;
  • For å gjøre kjøkkenet lukten av fisk, koke skiver sitroner eller sitron presset på et meieri under og etter tilberedning av fisk;
  • For lukten av steke ikke være så sterk på kjøkkenet, sette tynne skiver av eple i oljen mens den varmes opp og vente til de blir brune, og deretter fjerne dem og stek det du ønsker.

Hvordan holde kjøkkenet fri for ubehagelig lukt

For kjøkkenet er alltid stinker gratis er viktig å ta vare med matrester, mat forfallen og mat spredt rundt ovnen og gulvet under utarbeidelse av måltider.

En av de viktige skritt for å ha en lukt kjøkken er alltid å kaste bort organisk avfall. Søppel rotting i søpla forlater kjøkkenet stinkende hver gang den åpnes. Så hvis du kan, kaste ut søpla daglig.

Et annet viktig tips er at du bør alltid sjekke gyldigheten av mat i kjøleskapet og sjekk om det er noen som allerede er skadet eller nær ruin. rotting mat og tapere i kjøleskapet forårsake dårlig lukt og bør kastes. Tross alt, ingen liker å åpne kjøleskapet og la hele huset med den forferdelige lukten av råtnende mat.

ta vare på kjøkken renhold Det er også avgjørende. Mens du bruker ovnen, være oppmerksomme på små biter av mat eller saus spruter som kan falle til gulvet, vasken og komfyr. Hvis du foretrekker, beskytte ovnen med aluminiumsfolie for enklere rengjøring. På slutten av matlaging, sørg for at gulvet er gratis mat.

Til slutt, ikke la akkumulere retter i vasken. Skittent servise i vasken, spesielt hvis du har rester, og tiltrekker seg kakerlakker etterlater en ubehagelig lukt på kjøkkenet. Derfor, vaske opp og kaste bort restene så å avslutte måltidet. Ta vare også i oppvaskmaskinen, rengjøring det regelmessig for å unngå dårlig lukt.

Hvis du følger disse tipsene, vil kjøkkenet alltid være ren, duftende og morsommere.