6 måter stryke uten å bruke jern - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

For de fleste kvinner, er stryking ikke på listen over favoritt husarbeid. I tillegg til å kreve en betydelig mengde av tid, er aktiviteten er ansvarlig for ryggsmerter å bli holdt i den samme posisjon. Hva om varmen? På varme dager, blir stryking enda mer ubehagelig.

Uansett, i noen tilfeller oppgaven skal utføres. Noen deler bør også sendes med bruk av jern, for eksempel skjorter (se slutten av saken som gjør oppgaven lettere å passere klær!).

Den gode nyheten er at det er visse triks for å desamassar klær uten bruk av jern. Disse tipsene er stor i nødhjelp, uforutsette og reise og verdt hvis klærne er krøllete (ikke krøllete!). Møt 6 måter å bruke klær uten bruk av jern.

1. Dusj

Trikset dusjen er allerede en gammel kjenning, men det fungerer. Når du dusjer lukke bad ventilene og slå dusjen på en varm plass. Henge klær på en kleshenger. Vanndampen vil desamassar klær og la den ren.

2. Hårføner

Den hårtørker kan også være en ally i passasjen av klærne. Heng plagget på en kleshenger og lede varm luft til vaskerom. Hold en avstand på 15 centimeter mellom tørkeren og arbeidsstykket for å hindre at brenningen vev. Hvis det er noe mer krøllete del våt lett og styre vinden tørketrommel.

3. Chapinha

Merkelig som det kan virke flatt jern kan også erstatte jern i noen tilfeller. Denne metoden fungerer for små bulker klær, ermer og krage. Snu jern og la den varmes opp. Når i gjennomsnittlig temperatur passerer den gjennom de klær som gjennom håret. Det er kraner som kan brukes på vått hår, i dette tilfellet er det mulig å fukte det området som er mest medtatt og før strykejernet ved en lav temperatur.

4. Dryer

Sett crumpled klær i tørketrommelen. Vann halvdel av en halv, eller en vev, og slå på tørketrommelen medium eller myk stilling i omtrent 15 minutter. Tørking av våte klær produsere en damp som vil forlate den sammenkrøllet lisinha brønn.

5. Vann

Hvis du har det travelt er det ideelt å bære klær og spray vann delvis bulkete. Det synes underlig, men klærne vil tørke naturlig i kroppen din og være uten bulker.

Du kan også henge klærne på en kleshenger, dryss litt vann gjennom hele stykket, og la det tørke naturlig i en åpen plass med forekomst av solen. Prosessen vil ta rundt en time. Stoffet vil slappe av med fuktighet og varme, tar krøllete, og solen vil gjøre tørr.

6. Håndkle

La plagget på en flat overflate og legg et fuktig håndkle direkte på brikken. Denne metoden tar lengre tid enn normalt, men klærne bør være relativt glatt!

Hva du kan gjøre for å lette passasjen av klær:

I noen tilfeller er det ingen flukt: veien er enda passere klær jern! For å lette oppgaven er det noen tips om hvordan å vaske, strekke og samle bitene. Møt noen:

  • Ikke overdriv mengden klær som skal plasseres i vaskemaskinen. Aldri overstige den maksimale mengden indicada.Se du putter en masse klær i maskinen vil de bli skjev og dermed knust. I tillegg straks etter at vaskesyklusen bør du utvide bitene.
  • Før du legger tøyet på klessnoren ta en "støt" i stykket. Dette vil gjøre klærne ser ikke så rynkete. Heng dem med predikanter, men la så lite som mulig klær i kontakt med klessnor.
  • På tide å utvide klærne en stor tips er å sette T-skjorter og skjorter på kleshengere. Deler tørker raskere og deformeres ikke så mye.
  • Ikke la klær på linjen i lang tid. Når det er tørt du allerede samler inn.
  • Brett klærne etter portforbud.