Dekorere med speil - Kvinner tips

Bruken av speil i dekorasjon Det tjener til å gi et snev av skjønnhet og raffinement til miljøet, men også bidrar til å utvide plass, forbedre belysning og skjule mindre feil på veggene.

den speil De kan plasseres i alle rom i huset, forutsatt at de er vant med svært god følelse og uten overdrivelse. Valget av stil, størrelse og speil modeller, foruten å være en personlig smak, må være i samsvar med den valgte plass og i harmoni med detaljene og andre stykker som full rommet.

Tips for å dekorere huset med speil

før dekorere et rom med speil, Du må være oppmerksomme på plass planlegging uten å glemme de plasseringen detaljene. Dette er svært viktig fordi det hindrer etter speilene plassert, blir miljøet forurenset med svært utseende.

Alltid ta hensyn til at speil Det gjenspeiler alt som er foran deg, så må du velge et sted hvor bildet som reflekteres ikke gå forplikte alle interiør. alltid gi preferanse til steder som kan reflektere gjenstander og vakre omgivelser bilder.

Foruten bruk av speil i dekorasjon forlate et inntrykk av at de små stedene er større, de er også nyttig å øke lys av de mørkeste rom. Hvis plassert på strategiske steder, noe som reflekterer det naturlige lyset fra vinduet tilbake til det mørke området.

den speil kan forandre utseendet på et rom, og resultatet er like god som en annen maling eller tapet, spesielt når den plasseres plukke opp hele veggen.

Dekorere med speil - Kvinner tips

Det kan være i et rom, i lobbyen eller på slutten av en korridor. Komplement skyldes de rammer som de mer sofistikerte, vakrere.

Doblings effekt fra side til side speil kan brukes i bad, slik at toppen av kommoder i rommet eller på en hvilken som helst mobil. Å forlate mer avslappet og moderne sted, velge to forskjellige modeller.

Dekorere med speil - Kvinner tips

De kan også tjene som et objekt for kunst og erstatte rammene i hjem innredning. For dette, velger sett med identiske formater speil, men i forskjellige størrelser eller Dekorative speil formater og differensiert.

Dekorere med speil - Kvinner tips

Dekorere med speil - Kvinner tips