Innredningen tjueførste århundre har vært i stor grad påvirket av de senere trendene innen interiørdesign, og blant dem er høydepunktet tiden bestående av 40 og 50. Mange kjenner stilen i denne perioden av hjem innredning av sine besteforeldre eller oldeforeldre, noe som gir denne typen dekorasjon en nostalgisk og behagelig luft.

vintage innredning - Kvinner tips

Med bruk av brukte deler, er det vurdert at dekorere vintage stil Det krever ikke raffinerte utførelser og ønske om perfeksjon, men en kombinasjon av ulike stiler elementer, inkludert tidligere sesonger av årene 40 og 50, samt stykker arvet av familien gjennom årene.

Vintage oppsto som en konsekvens av andre verdenskrig. I denne perioden foreskrevet, var det vanlig fikse og reparere eiendeler og husholdningsgjenstander, så verdsetter arbeidet med patchwork og hekle dekorasjon og klær. Mye av det som ble produsert ble gjort for hånd, og alt som kunne bli utnyttet ville være.

Å dekorere hjemmet ditt i vintage stil, Du trenger ikke å bruke mye. Verdt å sjekke basarer, messer og antikvitetsbutikker. I dette tilfellet, er det ingen grunn til bekymring hvis objektene har tegn til bruk i mange år, faktisk er det dette som gir bitene all sin sjarm.