Hvordan montere en hage i leiligheter - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

De som bor i leiligheter har vanligvis problemer med å montere en hage eller en plass å plante urter, krydder og til og med blomster. Dette er fordi plassen er liten og noen ganger må du investere i tilpasset kabinett for å passe nøyaktig møblene inne i huset.

Men ønsket om å ha din egen hage med plantevernmiddel-fri mat og tilfredsstille smaken av å plante sin egen mat bør ikke bli liggende igjen, så det er effektive og rimelige måter å tilpasse sin lille planting miljøet der du bor. "Du kan ta en gammel tre og montere en hylle, eller til og med plastflasker er stor for lagring planter og kostnader fortsatt dyrt", sier kjemiker Luiz Carlos Lourenço.

10 tips for å sette sammen og ta vare på ditt hjem hage

1 - Velg et sted i leiligheten din som mottar lys og sol i morgen. "Det er viktig at plantene får sollys i morgen for å være i stand til å vokse opp sunt," sa kjemiker.

2 - Velg den større og nærliggende vegger av vinduer. "Det ideelle er å gjøre hyllene bo på toppen, vekk fra gulvet og ventilerte steder," antyder Lawrence.

3 - Ta tre lameller som er i god stand, og henge med spiker på veggen. "Hvis man ikke ønsker å holde fast til veggen, er det selvklebende sel i blomsterbutikker eller store apparater butikker for å huse den skal fikse og ikke ødelegge malingen på veggen", sier kjemiker.

4 - Valg sement smekke med dybde og bredde opp til 30 cm. "Velg de modellene som er i stand til å drenere vannet for å hindre fukt råtne røtter", sier kjemikeren.

5 - De terrasser eller balkonger av leilighetene er gode alternativer for å gjøre grønnsakshagen. "Velg plantearter som kan bo i solen. "Cress, salat og basilikum, for eksempel, kan komme sammen på balkonger av leiligheter," forklarer Lawrence.

6 - Vær oppmerksom når du kjøper sokkelen. "Velg riktig plassering. Gode ​​valg er helt hyller retinhas eller svakt skrånende, "antyder den kjemiske.

7 - Også velge riktig fartøy. "Som plantene må vannes minst to ganger om dagen, må du velge de fartøy som har boringen ned slik at overflødig vann blir forkastet. Hvis du ønsker å dra nytte av hva du allerede har hjemme, gjør deg hullene for vannutløp, "anbefaler Lawrence.

8 - forberede jorden godt før planting. "Det er ingen bruk i det hele tatt å ha et godt sted å lage hagen og landet ikke være så bra. Det er land som allerede er utarbeidet og befruktet, men hvis du vil, gjødsel med produkter som selges separat på jardinagens butikker eller supermarkeder, "indikerer den kjemiske.

9 - Når du har valgt frøene du vil dyrke, plante dem nøye. "Lag et hull i bakken ca 1 cm. Plasser frø i og dekk med gjødslet jord. Drypp med vann og vente på den lille planten vokser, "sier kjemiker.

10 - Når anlegget er i vekst, dusj daglig. "Det er viktig å være oppmerksom på de små bladene og fjern gulaktig" finalizaLourenço.