Fjerne lim overflater - Kvinner tips

En av de tingene som irriterer alle å kjøpe et nytt produkt, spesielt glass, krukker, bøtter og andre redskaper som er mer utsatt, er et slikt lim som sitter fast i pakken sammen med et stykke av lim som virker umulig å bli fjernet.

Heldigvis er det ingen grunn til panikk. Hvis dette var et problem som plaget deg, kan du si farvel til ham. Det følgende er praktiske og rimelige løsninger for å fjerne hvilken som helst type emballasje lim ved hjelp av produkter som lett kan finnes i supermarkedet. Sjekk.

selvklebende lim på emballasjen

En måte å fjerne denne type lim er å bruke vanlig eddik vi bruker i matlaging.

Trinn-for-trinn: Påfør litt eddik, fortrinnsvis hvit eddik, over hele arealet av klebemidlet, og hvor limet sprawled. La hvile. Deretter gni med fingrene eller med en kjøkken svamp. Der limet ut, og produktet er fritt for lim. Vask og tørk beholderen til å forlate den klar til bruk.

Andre typer emballasje lim

glass flaske emballasje lim, for eksempel, kan ikke gå ut med eddik triks. For å fjerne denne typen lim kalles polare, bruker vi en annen teknikk, se.

Trinn-for-trinn: For å fjerne lim upolare samtaler, må du matolje. I dette tilfellet bør man gni oljen på limet slik at den løser opp og avslutte. I mer robuste og ikke-scratch overflater, kan du bruke en svamp. Som den mest delikate overflater, foretrekker løse opp limet ved hjelp av en serviett eller papirhåndkle.

Cola vegg eller andre overflater med skitt

Møbler eller vegger inneholdende klebemidler, og disse ble fjernet, men var vanligvis limet sammen smuss og støv som fremdeles er lim. Dette kan la alle overflater med skitne luften. Så, lære følgende fjerne denne lim og skitt på en enkel måte.

Trinn-for-trinn: For å gjøre fjerningen av klebemiddelet sammen med smuss, ta deler av maskeringstape. Ta maskeringstapen strimler, og trykk på smuss. Således, klebemidlet og smuss feste til båndet og la overflaten.

Flere tips ...

Hvis selv med disse tre alternativene du fortsatt ikke kan fjerne limet et klistremerke på en pakke i bilen eller på andre overflater, kan du velge produkter som er laget spesielt for å fjerne lim lim. Disse produktene kan finnes i markedet eller i spesialiserte butikker av byggematerialer. Men det er viktig å sjekke hvilke flater det kan brukes før påføring hvor Vil du unngå flekker.

En annen spiss jeg foreslår er å unngå selvklebende klistremerker på overflater så som vegger malt med vanlig maling og karosseri biler. På veggen, noe som kan være for å fjerne lim, maling skjørt med den. Og bilens karosseri, kan limet forlate en flekk, og er ikke så lett å ta av uten å skrape.

En løsning for de som trenger å holde noe på veggen eller feste gjenstander er limet. Det er allerede flere selskaper som distribuerer produktet i Brasil, og det er markedsført som en masse som kan plasseres på en hvilken som helst overflate, betyr det ikke setter merker. Dette er et interessant alternativ til tradisjonelle bånd som forlater lim spor uansett hvor de går.