Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Juni Festival feires på mange steder rundt om i verden, og ble brakt til Brasil av portugiserne. Det feires over hele landet, og består av mange elementer, for eksempel branner, Mast St. John, gjeng flagg, Hillbillies kostymer og ulike spill, som gjør mye mer livlig fest.

Med "stråler" kommer, utover innredningen og kostymer karakter, bør de deilige etnisk mat også være til stede for moro blir fullført. Hver region kan bruke sine typiske ingredienser for utarbeidelse av rettene, men korn er vanligvis den mest brukte mat.

De fleste rettene er opprinnelseslandet kultur og interiør, ingrediensene er vanligvis svært enkel og rimelig.

Sjekk ut en liste over flere med søte og velsmakende mat alternativer, og alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer for partiet gjøre den mest vellykkede blant gjestene.

mat

Mush. Foto: Getty Images

Mush. Foto: Getty Images

Salgados

I tillegg til paier, bakte og stekte snacks, for eksempel pastell og diverse grillspyd, bør de typiske matvarer juni fest inkluderer:

Les også: 10 kake oppskrifter av deilig cornmeal og enkelt å lage

1. kjøttdeig Pastel: kjøtt kaken er verdsatt i mange deler av landet og enkelt å gjøre. Deigen kan du enkelt finne i supermarkeder og bakerier eller gjøre det som er ønskelig. Et tips er å steke nær tidspunktet for servering, slik at folk kan spise den varm.

2. grillspyd av kjøtt: hvis den er laget med magert kjøtt er et sunt alternativ og bringer metthetsfølelse. Løk og paprika er lagt til spytte å gi farge og gjøre det mer velsmakende. Det kan gjøres med rødt kjøtt, kylling og selv fisk.

3. kylling grillspyd: hvordan oppskriften er bakt, ender opp med å bli mer lys. Noen tips er viktig å treffe i smak og på stedet, for ikke å kutte kuber i stykker mange små og krydder forberedelse bør være forsiktig slik at platen er svært velsmakende.

4. Gryteretter: kaken er fylt med ost og skinke. Hvordan er laget i en blender, er utarbeidelse enkel og rask. Dessuten er det lett og godt farget. Om ønskelig kan fyllingen av kaken bli endret som din smak.

5. salt popcorn: popcorn kan ikke gå glipp av juni festligheter. Som disse hendelsene vanligvis samle mange mennesker, er det mye mer økonomisk og praktisk å lage popcorn i pannen, da det gir mer og er billigere enn mikrobølgeovn. Et tips er å sette i poser før servering.

6. Hot Dog: ganske fort å lage, er det et alternativ som gir mer metthetsfølelse enn snacks, og er godt akseptert av barn og voksne. For hot dog bli mer karakterisert, tjener i en pose eller serviett sjakk. Et tips er å la dem alt montert slik at folk plukke dem allerede klar.

kokt mais med smør. Foto: Getty Images

kokt mais med smør. Foto: Getty Images

7. Grønn maiskolber: mais matlaging synes en enkel oppgave, ikke sant? Men det er noen hemmeligheter, alt fra valg av korn til rett tid å ta pannen mais. Ett av tipsene som inntektene er å sette litt sukker i kokevannet.

8. Pamonha: en annen oppskrift med korn! Dette er den tradisjonelle Nordøst grøt. For sin forberedelse er det nødvendig å ha hjemme bare mais, kokosmelk, sukker og salt.

9.Amendoim salt: Dette snack er gjort svært raskt og veldig enkelt. Peanøtter er brakt til ovnen og stekt. Deretter tilsett olje og salt, og stek litt mer.

godteri

Popcorn karamell. Foto: Avspilling / Oslaine Arts

Popcorn karamell. Foto: Avspilling / Oslaine Arts

Candies også gjøre stor suksess i juni festivaler, så de bør ikke stå utenfor. Det er et bredt utvalg for deg å velge hvilken du vil legge til bordet ditt. Sjekk her flere godteri alternativer for enhver smak:

10. Popcorn karamell popcorn er super enkel å tilberede og en flott mulighet til å legge til søte retter. Så ble hun karamellisert, det er veldig hemmelig. Med trinnvis oppskrift er meget lett å fremstille det.

11. Sjokolade Popcorn: for sjokolade fans, er det også mulighet for popcorn med det! For denne glede å bli gjort, den eneste ingrediensen du trenger å legge til den tradisjonelle oppskriften er sjokolade.

12. Corn kake: Dette tradisjonelle mais kake er en creaminess av appetittvekkende. Slik det gjøres i en blender, er den klar på et blunk. Det er deilig å kombinere med en av de typiske varme drikker festen.

13. Curau: den Curau er en av de mest vanlige retter laget med korn, som serveres i juni festligheter. Preparatet er veldig enkel og rask. Du kan velge om du vil gjøre ved hjelp av fersk mais, rett fra cob, eller hermetisert.

14. cornmeal kake: denne oppskriften som har bestemors hus lukter kombinerer også med Arraia. Kaken er enkel, men massen er med kremaktig konsistens, som er meget attraktiv. Den er laget i en blender, noe som gjør det svært enkelt og praktisk.

15. Canjica: I denne oppskriften forfatteren fulgte bestemors råd, som anbefaler bruk av hvit mais (øret, er ikke helt moden), i stedet for gul (moden). Et tips for mais koker raskere, er å la den suge inn før utarbeidelsen kvelden.

16. Rice pudding: du kan lage en deilig dessert med vår ris hver dag, og hun er søt ris. Fremstillingen av denne oppskrift er meget enkel og få ingredienser er nødvendig. Siden det tar nellik og kanel, er det svært aromatisk. Et tips er å tjene varm.

17. Søt peanut: en søt peanut versjon gleder mange mennesker. Enkel og rask å gjøre, er det et interessant alternativ for å legge til på menyen. Dette snack kan serveres i individuelle poser.

18. gutt stående: En annen vanlig god søt alternativ ved hjelp av peanut er foten bolle. Med bare fire ingredienser og tretti minutter kan du forberede en velsmakende dessert.

19. jentas fot: forfatteren sier at denne oppskriften er en mildere variant og kvinnelige foten bolle. Det tar det navnet å være mer myk og øm, husker kvinnen stående. Hva gjør det mer fluffy er kondensert melk økt.

Tack. Foto: Avspilling / bestemors oppskrifter

Tack. Foto: Avspilling / bestemors oppskrifter

20. Paçoca: Veldig rask og praktisk forberedelse av dette tack! For å gjøre det halser er bare nødvendig å treffe peanøtter, maisstivelse wafer og kondensert melk i en blender. Så bare sette på en måte å hvile i noen minutter og kutt.

21. kokte pinion: tannhjulet er en ganske vanlig frø i det sørlige Brasil og har en stor næringsverdi. Fra den kan du lage mye av inntektene. Men den viktigste formen for forbruk er kokt. Perfekt for å bli spist av brannen.

22. Pinion steke på tallerkenen: Dette alternativet er for de som har en vedfyrt ovn hjemme, fordi i denne oppskriften pinjekjerner bør gjøres i ovnen plate. Hvordan er konsumert i vinter, er kul ting å spise dem varme ved siden av ovnen.

23. Love Apple: romantikken kombinerer med vinteren, er det ikke? Og overraskelse noen du elsker med en kjærlighet eple er en veldig søt gest. Sirup er ganske enkel, men forfatteren sier til pass poenget.

24. Cocada: kokos er også mye brukt i tradisjonelle oppskrifter juni Festival. Dette cocada kondensert melk tar bare fire ingredienser, men det er svært velsmakende.

25. søte hjerte Pumpkin: for utarbeidelsen av denne søte er tilsatt krydder, sitronsaft, vann og sukker. Det er også en enkel oppskrift. For hjerte form kan du bruke en mal eller prøve å kutte med kniv.

26. Maria mol: å være en svært billig og velsmakende oppskrift, har blitt svært vanlig i feiringen av St. John er også klar i 20 minutinhos ..

27. Sigh: godteri er laget kun med egg og sukker tar et spesielt preg i denne oppskriften. Forfatteren legger cremor tartar, sier hun det er å gi stabilitet til marengs. Til tross for å være super enkelt er det svært velsmakende.

28. Skewered frukt: Disse spydene er dekket med en sjokolade krem. Frukten som brukes, må være de av din egen, og spydene kan gjøres med bare en frukt eller ulike assortert.

29. Queijadinha: denne oppskriften er opprinnelig fra portugisisk mat, men hadde en afrikansk innflytelse. Historien forteller at en slave endret osten av kokos, som er nysgjerrig, er at det opprinnelige navnet forble, selv ikke tar ost i deigen.

30. Brown Sugar: brunt sukker begynte å bli produsert i små sukker møller, og er også typisk for nordøst. Denne oppskriften gir peanøtter og andre ingredienser til sukker.

31. Quindim: allerede quindim med kokos stammer nordøst, endret den portugisiske oppskriften, som bruker Almond. Den kan serveres i små måter, for eksempel paier og kan også serveres på en ny måte pudding.

Bebes

Gløgg uten alkohol. Foto: Avspilling / vegetarisk skinke

Gløgg uten alkohol. Foto: Avspilling / vegetarisk skinke

alkoholfri

Brus er svært viktig i enhver anledning. Interessant tjene alternativer for ulike smaker og at barn kan også nyte. I tillegg til de typiske drinker, kan du tjene saft av sesongens frukt, brus og diverse varm te.

32. Quentão alkohol: du ønsker å forberede den mest tradisjonelle drikke av juni Festival, og alle gjester, fra barn til voksne kan ta? Den gløgg uten alkohol er drikken.

33. Varm sjokolade: varm sjokolade er en svært vanlig drink på de kaldeste dagene. Barna vil elske nipper til varm sjokolade i en juni fest, og selvsagt er et godt alternativ for voksne også.

34. mais juice: i tillegg til ingrediens for et utvalg av søte og salte matvarer, kan mais også brukes til fremstilling av drikkevarer som mais juice. Han er varmt å følge både søte retter, som salt.

35. Varm sjokolade med kokos: for de som ønsker å forberede en varm sjokolade, som har med en vri, er et godt tips å erstatte vanlig melk for kokos. Smaken er glatt og teksturen er svært kremaktig.

alkoholiker

I en juni fest for voksne er det interessant å legge litt alkohol, som i tillegg til å matche sommerfugler er typisk for rokker. Sjekk ut fantastiske oppskrifter på drinker for Arraia.

36. Quentão: Dette er den tradisjonelle drikke av juni festligheter. Oppskriften tar den samme mengde vann og rum, kombinert med noen frukter og krydder, skaper en unik smak.

37. gløgg: dette alternativet vinen er kokt med vann, nellik, kanel, ingefær og eple. Drikken er godt farget og minner gløgg, men smaken er mykere, siden det ikke tar drypper. Mengden av vin kan endres etter behov.

38. Peanut Treff: 're kort på tid og / eller i et travelt og ønsker å gjøre en varm drikke? Peanut beat er et flott alternativ. Bare ta tre ingredienser og er laget i blender. Praktiske i retten!

39. Vin Treff: beats er alltid veldig praktisk, og vinen er en drikke mye brukt i vinter. For å forberede det meg bare treffer vin, is og kondensert melk i en blender.

40. Passion Beat: slå et annet alternativ er pasjonsfrukt. Foruten å være kjent for bryllup og eksamener, kan det også være forberedt på juni Festival.

41. Sangria: denne drinken er en klassisk spansk, men er også populært i Brasil. Selv om en mest konsumerte drikken i sommer, og kombinerer svært godt med junino klima. Det tar vin, brus, gin og litt frukt i utarbeidelsen.

Nå har du lært en rekke oppskrifter på mat og drikke for juni Festival, bare sette hillbilly kostyme, som henger flagg, montere en brann og ringe familie og venner til bash.