Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Kyllingbryst er en del av det daglige kostholdet til mange mennesker. hvitt kjøtt som kylling, er kjent for sin næringsverdi og være en kilde til sunne animalsk protein enn rødt kjøtt.

For å være en mye brukt mat, som forbereder det kan gå tom for nye inntekts ideer eller tror at du ikke kan innovere i utarbeidelsen av slikt kjøtt. For å unnslippe rutine av grillet kyllingbryst, er det mulighet for å være alltid forske på nye oppskrifter på nettsteder som spesialiserer seg på mat.

Sjekk ut en liste over 15 kyllingbryst oppskrifter som beviser at det ikke er nødvendig å være en kokk til å lage deilige retter. Innovere og nyte enda mer smaken av at maten i dine måltider:

1. Kyllingbryst fylt med coppa og ostemasse: Det anbefales at disse inntektene når det er ingen bekymring med tiden, er det litt tidkrevende. Tidsbruk, men er motvirket av smaken. Det er ideelt for en mer utførlig lunsj eller middag. Et forslag er å være ledsaget av brun ris og salat av grønne blader.

2. Kyllingbryst med pepper og pinjekjerner: Denne oppskriften er praktisk, rask og ideell for dag-til-dag. Den spesielle smaken er for ost pepper og krydder lagt til kyllingbryst.

Les også: 10 matvarer som garanterer god helse

3. marinert kyllingbryst i siciliansk sitron og shiitake: Denne inntekter samt praksis er det veldig sunt. Shiitake er en stor kilde til ikke-animalsk protein og gir enda mer smak til kylling. For bedre å nyte oppskriften, la kyllingen marinaden fra den ene dagen til den andre. Foruten å få mer smakfull, sparer mye tid.

Foto: Spill / Kitchen Lane

kyllingbryst fylt med gorgonzola. Foto: Spill / Kitchen Lane

4. kyllingbryst fylt med gorgonzola og marinert i honning: Dette er en oppskrift kalori på grunn av gorgonzola, ideelt for helger og / eller spesielle anledninger. Det anbefales for de som liker å dra inn på kjøkkenet og kombinerer salte og søte smaker. En iscenesettelse alternativ helt annen kyllingbryst og det er verdt å bli opplevd.

5. Kyllingbryst med grønnsaker og urter: For å gi et personlig preg i denne oppskriften kan grønnsaker svis tilsatt. Så oppskriften er sunt og svært velsmakende. Denne oppskriften er fri for laktose, et flott alternativ for de som benytter seg av dietter som begrenser.

6. kyllingbryst fylt med grønnsaker og ost: En typisk oppskrift fra Portugal. Klitoris er et typisk anlegg av landet og er ikke funnet i Brasil kan erstattes med blader av nepe eller grønne grønnsaker, fordi smaken er veldig lik.

7. Kyllingbryst fylt med spinat og ost: En veldig god og sunn oppskrift ovn. Å være en varm plate, er det et godt valg å konsumere spinat i kaldt vær.

Les også: 10 smarte måter resirkulering matrester

8. filet av kyllingbryst med kremaktig vannkarse saus: kreativ og sunn oppskrift. For å få enda mer næringsrik, forbruker ledsaget av brun ris eller quinoa og grønnsaker preferanse.

9. Kylling fileten med kremaktig sopp saus: Oppskriften er enkel og tar lett tilgjengelige ingredienser. Retten er svært lik kylling stroganoff, men forberedelsene er enda raskere og enklere.

10. stekt kylling med grønnsaker: Denne oppskriften kan fremstilles i store mengder og fryses i små porsjoner for å spise senere. God løsning for en rask og næringsrikt måltid. Det er også et velsmakende utvalg av saus for polenta.

Foto: Avspilling / blogg fra Mimis

grillet kylling med grønnsaker. Foto: Avspilling / blogg fra Mimis

11. Grillet kylling med grønnsaker: Den tradisjonelle og lett grillet kylling. Å følge: gulrøtter, cherrytomater og erter. Hvis du ønsker å bytte ut eller legge til grønnsaker preferanse.

12. Kyllingbryst fylt med grønnsaker: Dette er en bakt oppskrift som tar mye grønnsaker og har høy næringsverdi, samt å være svært velsmakende. Huske at det alltid er mulig å tilpasse oppskrifter og erstatte eller legge til ingredienser preferanse eller bruke de som er tilgjengelige i hjemmet.

Les også: 12 matvarer du bør spise hver dag

13. Kyllingbryst med saus: Dette er en tradisjonell oppskrift på kylling i saus, rask og enkel å tilberede. Det er en stor akkompagnement til polenta, gnocchi og pasta generelt.

14. kyllingbryst ris i ovnen: Dette er en god oppskrift mulighet til å nyte og øke ris allerede forberedt, noe som gjør det mer velsmakende og næringsrik.

15. Kyllingbryst panert med ost og skinke: Denne oppskriften er et godt valg for å unnslippe den panerte kylling som selges frosset i supermarkeder. Det er en deilig oppskrift kan fryses for senere forbruk og er mye sunnere enn den industrialiserte versjonen.

Tips for å velge riktig kuttet av kyllingbryst

Foto: Spill / Kitchen Lane

kyllingbryst fylt med pantry. Foto: Spill / Kitchen Lane

Ifølge kokken Christopher Brown, Homelete nettverk, er det ikke mange alternativer for å kutte kyllingbryst, men det er nok av oppskrifter og applikasjoner. "For eksempel, som kutt, kuber er egnet for Stroganoff; fileter og ved høyt skjær er egnet for grilling, for å opprettholde mykheten og spor av kjøtt; kylling agn er ideelle for deler og kan bli utnyttet av sassami, som er en ytrefilet som er under hele brystet, "anbefaler eksperten.

"Det er også kylling til fuglen, som kan fjernes fra ribben og kutt resten i små biter og krydret bare med salt. Er stor, "legger kokken. Han peker også på at som ribben, ikke kaste den bort. Bruk den til å lage en suppe, bare tilsett vann, purre blad, løk og litt buljong pulver. Resultatet av denne blanding kan anvendes som en basis for supper, risotto, etc.

Les også: 15 oppskrifter på hjemmelaget burger for deg å prøve

Også ifølge eksperten, for å fylle de tynne fileter og hel eget bryst deboned og er ideelle. "Som minner om at snittet fileten opprettholder høy mykhet, i motsetning til den fine kutt. For kylling til saus, er det et spørsmål om smak, jeg elsker vinger til saus, men alle deler er svært velsmakende hvis godt forberedt, "avslutter den brune kokk.

Med noen enkle tips kan du forberede deilige og næringsrike oppskrifter. Velg mer behagelig og prøve å forberede dem. Vær på lunsj eller middag, i enkle eller fest anledninger. Med engasjement, er hver oppskrift velsmakende og det faktum at det er beredt for dere gi en spesiell touch til en familiegjenforening med venner eller en romantisk middag. God appetitt!