Foto: Avspilling / Manufacturing tamme

Foto: Avspilling / Manufacturing tamme

Med rush av hverdagen, er bekvemmelighet ord lov. Ofte går til side sunnere spisesteder, og "fast fingermat" - den berømte rask mat - bare gjør turn. Dette blir skremmende fordi vanligvis de næringsstoffene som finnes i slik mat er ikke nok til å opprettholde helse dag og kalorier kan overskride grensene.

Etter et sunt kosthold er ikke en "big deal". Noen ganger er alt som trengs er litt kreativitet.

Og sunne og velsmakende valg ikke mangler! Mange spesialiserte nettsteder tilbyr enkle og praktiske alternativer for alle måltider på dagen.

Å avmystifisere begrepet at sunn mat er synonymt med arbeid på kjøkkenet, under 30 tips praksis måltider valgte å lette den daglige.

frokost

Foto: Avspilling / In My Pan

Foto: Avspilling / In My Pan

1. ricotta ost brød og chia: i tillegg til å være praktisk, inneholder denne oppskriften også en sunn versjon av Darling av tabellene i alle Brazil. Ved å bruke Ricotta oppskrift er lettere og velsmakende.

Les også: 10 matvarer som garanterer god helse

2. gresk yoghurt krem ​​med jordbær og granola: med få og lett tilgjengelige ingredienser, er denne deilige oppskriften klar på et par minutter og er en godbit for ganen.

3. banan og linfrø kake: kake dette alternativet bringer kornet linfrø som et supplement, forlenge metthetsfølelsen og Elgar selv som "grådig" midmorning.

4. Avocado Smoothie med grønn te: mens grønn te fart på stoffskiftet og kaloriforbruk turbin, hjelper avocado bekjempe overspising.

5. Pannekaker havregryn og bananer: rask og enkel oppskrift som bruker en mest moden banan som er nesten til å kaste bort. Gjenbruk nå!

6. Vanlig yoghurt med hydratiserte havre: her har vi havre som hovedfokus. Når hydrert, får du en myk tekstur, flott for bruk med naturlig yoghurt og bidrar til å regulere tarmen.

Les også: 10 matvarer som ser sunt, men er ikke

lunsj

Foto: Avspilling / fiken og Funghis

Foto: Avspilling / fiken og Funghis

7. reker flammet med moset kassava og quinoa: enkel rett, men en verdig raffinement berømte restaurant. Angi rollen kokk og nyte denne deilige parabolen!

8. grillet havabbor med sauteed sopp: selv i de kommende sjømat alternativer, denne oppskriften i tillegg til å være deilig er det fortsatt lys. Hvis du spiller!

9. kyllingbryst fylt: i tillegg til å være rask, allsidigheten til denne retten trekker oppmerksomhet: du kan velge din favoritt fylling, og har også muligheten til å bruke hvit eller rød saus.

10. Aubergine parmigiana lys: men ikke elskling av mange, er aubergine ekstremt næringsrik og har få kalorier. Hva om vi prøver det på denne måten?

11. ris med kylling, erter, gulrøtter og pepper: et alternativ for å komme ut av "likhet" av ris og bønner hver dag. Enkelt, raskt og velsmakende.

Les også: 10 sunne alternativer å drepe din cravings for søtsaker

12. Roastbiff svin skorpe av krydder med ert puré: slik utveksling potetmos noensinne for dette alternativet med ert? Verdt opplevelsen!

Ettermiddagssnacks

Foto: Avspilling / In My Pan

Foto: Avspilling / In My Pan

13. blender uten gluten banankaken: foruten å være en glutenfri alternativ, er det laget i en blender, som letter deres fremstilling.

14. fullt Pancake ingen egg og ingen melk banan: ideell oppskrift for veganer og allergisk mot egg og melk, inneholder havre som bidrar til å kontrollere kolesterol og regulerer sukkernivået i blodet.

15. Kjeks Banan fit: fit inntekter, noe som bidrar til å holde formen, fordi den ikke tar fett, sukker, gluten eller melk. Rik på fiber og vitaminer, hjelper det å tilfredsstille ønske om å spise søte ettermiddagen.

16. søtpotet Chips mikrobølgeovn: flott sted å komme vekk fra bearbeidet mat og fritid fulle av konserveringsmidler og trans fett. Og det beste er en fryd!

Les også: 10 sunne matvarer som forlater du fornøyd

17. tapioka kake: sprø kaker kan ta dette alternativet. I tillegg til deilig, kombinerer med frokost eller ettermiddagste.

18. tapioca omelett: et godt måltid, lett og frisk, med en mykhet som bare tapioka kan gi.

middag

Foto: Avspilling / In My Pan

Foto: Avspilling / In My Pan

19. brød pai med grønnsaker: lett og sunn versjon av salt kake, kaller denne oppskriften for brød, som fremmer følelser av fylde for lenger.

20. ovn salat: for de som har problemer med å spise salat er en rett som forlater squash og aubergine med en "face" ekstremt appetittvekkende!

21. "Pizza" aubergine og squash gratin: fremdeles snakker om disse to grønnsaker, slik utveksling som ekstremt kalori og fettete pizza for en mer sunn og likevel velsmakende måltid? Prøv det!

22. Naturlige Sandwich ricotta, sure gulrøtter og rosiner: er flinke naturlig smørbrød? Prøv dette alternativet med ricotta, en mer lys ost, gulrøtter på en annen måte og rosiner utfylle den karakteristiske smaken.

23. caprese pasta med kylling: er sprøtt å spise en pasta, men ikke å bo med god samvittighet? Prøv denne versjonen. Enkel, rask og lett.

24. tunfisk med quinoa skorpe: praktisk og frisk parabolen for de varmeste dagene. Det er å smake med øynene dine!

desserter

Foto: Avspilling / kjøkken fatet

Foto: Avspilling / kjøkken fatet

25. sorbet: den perfekte oppskriften for en varm dag! Og det beste: det tar ikke over noen ingrediens i tillegg til frukt. Hva med å prøve?

26. epler fylt med tørket frukt og granola: å kjempe mot trangen til å spise godteri, kan de også brukes som en side rett av yoghurt til frokost.

27. cookies og honning Locust: samt rik på næringsinnhold, inneholder carob vitaminene B1, B2 og A, lavt fettinnhold og inneholder ingen gluten. Sikkert er det en ingrediens som er verdt å satse!

28. pasjonsfrukt yoghurt med sirup Flan: Et annet alternativ ikke å "falle drepe" i godteri. Lett, enkel og vakker, gir denne oppskriften nok, ideell for når familien blir gjenforent.

29. Frozen papaya yoghurt: oppskriften på varme dager har som hovedbestanddel papaya, frukt rik på vitamin C og E, som hjelpemiddel i fordøyelsen.

30. Strawberry Candy: lett å lage, tar denne oppskrift biomassen av grønne bananer, som virker i tarmen og inneholder vitaminene A, B1 og B2, samt hjelpe i dietten. Prøv det!