Foto: Avspilling / Dudi og Lariz

Foto: Avspilling / Dudi og Lariz

Bakt ris er en rett som har reservert plass ved bordet av brasilianske familier. Søker å gjenvinne restene av et tidligere måltid, utarbeide en bakt ris er et flott alternativ for å unngå avfall, utvikle en helt ny rett fra mat som ville bli kastet i søpla.

Ovnen ris oppskrift gikk endringer og tilpasninger gjennom årene, men noen funksjoner er fortsatt i dag: creaminess, variasjonen av tilsatte ingredienser som grønnsaker og ulike kjøtt som beriker fatet og bekvemmelighet i forberedelse.

Vær måltider på dag-til-dag eller på søndag lunsj som samler hele familien, har ovnen ris blitt en komplett og allsidig parabol: gleder de mest varierte smaker. Rettet mot gjenbruk av mat, inspirere oppskriftene nedenfor og begynne å forberede denne velsmakende rett.

Oppskrifter Bakt ris praksis

Foto: Avspilling / klype

Foto: Avspilling / klype

1. Enkel ovn ris: denne oppskriften tar enkle ingredienser og enkel tilgang til å legge smak til retten. Alle i stand til erstatninger i henhold til hva du har i kjøleskapet.

2. Ovn Rice parmigiana: ved hjelp av ingredienser som ost, skinke og tomatsaus, denne bakt ris italienske luft, gledelig dem som elsker en pizza.

Les også: 10 matvarer rikeste i jern

3. enkel og rask ovn ris: ved hjelp av mikrobølgeovnen, denne oppskriften i tillegg til praksis, ikke tar mer enn 10 minutter å fullføre. Ideell for de som ikke har tid til å forberede en langvarig måltid.

4. ovn ris med spinat og ost: Her spinat er stjernen på fatet. Vegetabilsk rikt på næringsstoffer, mineraler og vitaminer, er et hjelpestoff for å beskytte det prostatakreft.

5. Ovn Rice på portugisisk: Kremet ris tar på pepperoni forberedelse, ost, erter og gresskar. En rekke smaker som kombinerer å ta oss til de portugisiske retter.

bakt ris med diverse kjøtt

Foto: Avspilling / Verdens Beste Restaurant

Foto: Avspilling / Verdens Beste Restaurant

6. ris med kjøttdeig saus og hvitt: legge hvit saus, kjøttdeig, revet gulrot og ost ris allerede kokt og klar! Bare bake gratin.

7. ovnen Duck Rice: bruke andekjøtt, en rik kjøtt på jern og vitaminer, dette ris til ovnen vinner gourmet luft.

Les også: 10 smarte måter resirkulering matrester

8. bakt ris med kylling til pizzaiolo: ris med pizza ansiktet, tar grillet kyllingbryst, tomatsaus og rømme. Ideell for å drepe lysten til å spise en snack.

9. ovn ris med tørket kjøtt og ostemasse: ris svært kremaktig smak resultater i den minner om en blanding av to andre plater: carter rice og rykkevis Escondidinho.

bakt ris med fisk og sjømat

Foto: Avspilling / Chef Taico

Foto: Avspilling / Chef Taico

10. ovnen tunfisk ris: med bare 4 ingredienser, er fremstillingen av denne tallerken enkel og hurtig, og er rik på omega-3 fettsyre som hjelper i riktig hjernen fungerer.

11. Rice torsk: praktisk antenne som kan fremstilles på forhånd for å betjene og bli ført til ovnen bare ved måltidet. Ta torsk, tomat og oliven i sammensetningen.

12. Ovn ris med reker: ris kremet, rik på sink, magnesium og fosfor fra bruk reke, resulterer i et visuelt vakker plate.

13. ovnen ris med sjømat: for sjømat elskere, samt blekksprut, muslinger i denne retten bruker sin forberedelse, noe som gjør den rik på jern og vitaminer.

14. Kylling ris med sjømat og ost: ved hjelp av en blanding av sjømat og kylling, er denne retten full av vitaminer og smaker.

15. ovnen ris med laks: denne ris til ovnen bruker brun ris og laks skåret i terninger. Et godt valg for ikke ønsker å komme bort fra kostholdet.

bakt ris kremet

Foto: Avspilling / Cooking for 1 eller 2

Foto: Avspilling / Cooking for 1 eller 2

16. Rice til ovnen til kokosmelk: kokosmelk, typisk nordøstlige mat, er den ingrediensen som brukes til å gi creaminess til parabolen. Akkompagnert av ost og grønnsaker, gjør parabolen enda mer smakfull.

17. Kremet bakt kylling ris: denne retten, er ordet gjenbruk. For å forberede den, bruker leftover kokt kylling, kremost og grønnsaker.

18. kremaktig ris med røkt bacon: høydepunktet av parabolen er røkt bacon saus og skiver sopp, som gir retten en spesiell raffinement.

19. Kremet bakt kylling ris og ostemasse: med lett tilgjengelige ingredienser, tar utarbeidelsen av denne retten strimlet kylling og ost, som sikrer creaminess og smaker det samme.

20. ovn ris med rømme: ta melk og Parmesan krem, er lett å tilberede og creaminess unik denne retten.

differensiert bakt ris / fit

Foto: Avspilling / kylling Pequi

Foto: Avspilling / kylling Pequi

21. ovnen ris uten kjøtt: ved anvendelse av to typer av ost og bete, denne ris pluss kremen er rik på vitaminer og antioksidanter på grunn av anvendelsen av denne roten.

22. vegetarianer bakt ris: ideelt for de som ønsker å ikke konsumere kjøtt, bruker denne ris diverse grønnsaker og ost miner for å sikre den karakteristiske smaken.

23. farget ovn ris: praktisk oppskrift og rask, bare blande ingrediensene og ta dem til ovnen. Hvis du spiser kjøtt, erstatte glutadela for ham.

24. full og veganer bakt ris: for denne plate, bruker den seitan en "gluten kjøtt", dvs. en mat laget av hveteprotein som brukes til å erstatte kjøtt i vegan oppskrifter. Verdt et forsøk.

25. Oven Brun ris: Inntekter i form, tar ris og terninger kylling i forberedelse. Flott alternativ for dem på en lav-kalori diett.

Nå bare sjekke hva som står i kjøleskapet og sette ut i praksis disse oppskriftene. Minner om at parabolen er allsidig, og noen grønnsaker eller kjøtt saus er en stor akkompagnement, forlater fatet enda mer smakfull!