rask middag: 24 flere praktiske oppskrifter som ber om levering

Foto: iStock

Raske og enkle oppskrifter er utarbeidet i hendig når som helst på dagen, men spesielt om natten, ofte etter tretthet er for stor til svært kompliserte retter.

Har på hånden noen praktiske oppskrifter på middag bidrar til å optimalisere din tid hjemme, slik at du kan gjøre andre aktiviteter i tillegg til å bruke all din tid på kjøkkenet.

Matlaging hjemme, pause, sørger for at du har en sunn middag, siden du kan bli kvitt pizza, hamburgere og annen typisk mat levering og usunn. Noen oppskrifter er klar på mindre enn 30 minutter, eller kan være raskere enn å vente på mat å ankomme.

Sjekk ut en liste over enkle oppskrifter, gourmet noe og de trenger ikke forseggjort ingredienser eller kompliserte teknikker. Ingen unnskyldning for ikke å lage noe til middag, selv om du er ny!

24 enkle oppskrifter for en rask og enkel middag

rask middag: 24 flere praktiske oppskrifter som ber om levering

Foto: Avspilling / toast toast

1. Pasta i en gryte: pasta er alltid et godt valg for raske måltider. I dette tilfellet er det en veldig praktisk måltid, siden bare sette alle ingrediensene i en kjele, putre og klar!

Les også: 12 lett mat å spise på kvelden uten å bli tung mage

2. Pasta med pølse: denne oppskrift er også gjort i ett kar, men denne gang trykkokeren. Resultatet er en meget kremaktig pasta og praktisk.

3. Spaghetti carbonara: denne oppskriften synes sofistikert, men egentlig er det veldig enkelt, og er ferdig på 20 minutinhos. vil ikke la deg teste riktig!

4. Pasta hvitløk og olje: hvitløk nudler og olje er en veldig enkel oppskrift, men veldig elskede. Foruten smak, det er veldig praktisk, er klar raskt og bruker svært få ingredienser.

5. Pancake smørbrød: Pancake gir alltid mye arbeid å gjøre i stekepanne, er det ikke? I dette tilfellet er det laget i sandwich maker, ikke noe søl, ikke noe søl og er klar raskt. Flott servering for en person.

6. Stroganoff kjøtt: det har ikke noen hemmelighet for en god stroganoff. Bare fres kjøttet og deretter legge de resterende ingrediensene. Mens kjøttet blir stekt, du liker og la risen matlaging.

Les også: 122 oppskrifter på sauser som vil øke smaken av sine retter

7. Lasagne med brød: du ønsker å spise lasagne, men har ikke all den tid til å forberede og kombinere lagene? Denne oppskriften er løsningen. I tillegg til rask, er det svært økonomisk.

8. Lasagne lys: denne ideen beviser at du kan lage et måltid i form, deilig og veldig rask. Massen av denne lasagne er brød og fyllet laget med kalkunbryst.

rask middag: 24 flere praktiske oppskrifter som ber om levering

Foto: iStock

9. Potet fylt med bacon: utstoppa potet er et godt valg å variere menyen. Det kan også virke vanskelig å gjøre, men det er faktisk ganske enkel og er klar raskt. Du kan også erstatte fyllingsgraden med en av dine egne.

10. Escondidinho potet med kjøttdeig: Escondidinho er veldig enkelt å gjøre. Bare lage mat og kna poteter, stuffing og stek i noen minutter. Det beste er at du kan variere fyllet valg.

11. Rocambole av kjøttdeig: til tross virke komplisert, er den eneste vanskelige delen å vente til bake helt. For å forberede seg, rett og slett sesongen kjøttet, rull med hjelp av en plast og baking.

Les også: 14 tips for å endre matvaner og forberede sunnere måltider

12. pan biff: en allsidig oppskrift og kan gjøres med et hvilket som helst snitt av storfekjøtt. Bare ta alle ingrediensene til trykkokeren og kokk.

13. bacon Sushi: til tross for navnet, ikke oppskriften ser ikke noe lignende den orientalske fatet, utover utseende. Er fylt mashed potet baller pakket med ost og bacon, en fryd.

14. Yakisoba: yakisoba er en svært praktisk kurs for de som ønsker en rask middag. Bare raskt koke grønnsakene, stek kjøttet og legg til kokt pasta med saus. Fremstillingen tar 20 minutter.

15. Chess kylling: en annen typisk rett av orientalsk mat veldig enkelt å gjøre. Bare stek kyllingen til kokt og tilsett resten av ingrediensene.

rask middag: 24 flere praktiske oppskrifter som ber om levering

Foto: Avspilling / Vesker og panner

16. Kylling parmigiana: parmigiana er en klassiker og en av de oppskrifter som synes sofistikert, men får klar raskt. Tross alt, dette er low carb.

Les også: 15 oppskrifter med kyllingbryst appetittvekk

17. Chicken Fricassee: den eneste harde delen og litt tidkrevende oppskrift er makulere kylling, men du kan finne kyllingen allerede makulert på Rimi. God oppskrift for å ringe venner på middag hjemme, siden det er veldig praktisk og avkastning.

18. Kylling med ingefær: en oppskrift som tar svært få ingredienser og selv bidrar i kosten. Bare stek kylling med ingefær, tilsett soyasaus, kok i et minutt og er klar.

19. Oven Rice: god oppskrift for å gjenbruke leftover ris i en deilig måte. Du kan erstatte noen ingredienser for å lette oppskriften.

20. Rice parmigiana For hvem er en fan av parmesan saus, er dette en oppskrift som vil gjøre suksess. Bare monter i lag som forklart i videoen og bake.

21. Spesial Omelett: omelett oppskrifter er svært praktisk på kjøkkenet, er det praktisk eller ernæringsmessig verdi. Det er veldig enkelt å gjøre, og du kan legge ingrediensene du liker.

22. Tacos med avokado og tunfisk: tortillas er kjøpt ferdig, bare varme. Til fyllet, bare blande alle ingrediensene og server med tortillas.

23. Laks med gresk yoghurt saus: denne oppskriften er klar på bare 15 minutter. Du må forberede saus, dekker laksen og stek i 10 minutter.

24. Torsk sufflé: en oppskriften krever bare to ingredienser, eggehviter og torsk chips. Etter blanding av bestanddelene, er bare settes inn i individuelle potter og stek i 20 minutter. Du kan legge revet parmesanost også.

Nå som du har et utvalg av raske oppskrifter på middag, kan du variere din meny og få tid står fortsatt nyte hvileperiode. Overrask deg selv med det praktiske og smak av disse oppskriftene i dag! ��