Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Allsidighet. Dette er absolutt det viktigste ordet for kjøttdeig. Denne typen mat er ofte en del av kostholdet til folk flest, og brukes i ulike preparater, for eksempel, kebab; burgere; cookies; fyllinger av pasta, kaker; stekt med grønnsaker etc.

I tillegg er det ulike seksjoner for kjøttdeig (f.eks topside, hard pute, and, etc.), er det mulig å velge den som passer deg, i forhold til smak, ømhet eller til i forhold til mengden av fett at hver seksjon har.

Alle er enige om at uansett hvor godt det er en mat, spiser det hver dag på samme måte, bare å bli syk. Så hvorfor ikke dra nytte av allsidigheten til kjøttdeig og lage forskjellige retter!

Lest du mangler ideer, kan du sjekke ut noen superpráticas og smakfulle oppskrifter, og sannsynligvis vil gjøre mest vellykkede i ditt hjem, enten til lunsj eller middag hver dag; er på en spesiell anledning der du vil lage mat for underholdende venner eller familie.

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

1. Enkelt Kjøttdeig: dette faktisk er en rask, billig og veldig allsidig mat. Men ingen av som teller hvis det ikke er for velsmakende! Derfor denne oppskriften vil du finne tips få den "ideelle krydder."

Les også: 10 kake oppskrifter av deilig cornmeal og enkelt å lage

2. Kjøttdeig med potet: for de som er fan av en enkel Comidinha og hjemmelaget, kombinasjonen av kjøttdeig med poteter - gjerne medfølgende ris, bønner og salat - det er perfekt!

3. Kjøttdeig med grønnsaker: lett, super-rask og næringsrik oppskrift. Ideell for de som følger en sunn diett!

4. Kjøttdeig med okra: en enkel oppskrift, men svært velsmakende, ideelt for å variere måten å spise kjøtt på en daglig basis. Du trenger bare utgangspunktet kjøttdeig, okra, poteter, hvitløk og løk.

5. ovn Kjøttdeig: en annen måte å spise kjøttdeig! Du vil bruke i tillegg til denne hovedingrediensen, løksuppe, rømme, cottage cheese, revet mozzarella og krydder etter smak.

6. Kjøttdeig parmigiana: en annen oppskrift, men lett å gjøre! Du må i utgangspunktet blande kjøttdeig med løk fløte, løk og persille, dele senere blandingen inn i "biff". Verdt å lære!

Les også: 50 oppskrifter tapioka for deg å glede på en sunn måte

7. Kjøttdeig for Bolognese saus: de fleste mennesker elsker en god plate pasta til Bolognese saus! Hvis du også en del av dette teamet, sjekk ut denne oppskriften for å perfeksjonere utarbeidelse av kjøttdeig og saus.

8. Kjøttdeig for lasagne: det er ikke benektes, Bolognese saus går også perfekt med en god lasagne. Og her kan du se oppskriften for en komplett parabol, ideelt for en familie søndag lunsj! Det er et tips!

9. Ground Beef Jardiniere: mer en annen måte, sunn og enkel å konsumere kjøttdeig på en daglig basis. Du vil bruke i tillegg til hovedingrediensen, poteter, tomater, løk, persille, salt og pepper.

10. bakken til våren kjøtt: for de som elsker arabisk mat, er flott dette tipset! I oppskriften, får ovnen kebab mer farge og smak med tomater, squash, løk, mynteblader, olivenolje, pepper og salt!

11. Kjøttdeig Silveirinha til: lære å lage en deilig crepe fylling med å gjennomføre, i tillegg til kjøttdeig, løk, hvitløk, gulrøtter, oliven, persille, pepper, salt og olje. Det er fristende!

Les også: 10 raske og sunne snacks ideer for den daglige

12. Kjøttdeig med bacon, hvis, i tillegg til kjøttdeig, elsker deg bacon, vil elske denne oppskriften superprática og velsmakende, ideelt for lunsj eller middag og hjemmelaget.

13. kremet Kjøttdeig: med tomatsaus, rømme, blant andre ingredienser, sin tradisjonelle kjøttdeigen med grønnsaker få "nye ansikt", får mye mer velsmakende og kremaktig. Perfekt til å tjene med ris og en grønn salat!

14. Kjøttdeig med kassava, og som sa kombinere kjøttdeig med potet bare?! Med kassava er også deilig i en super-enkel rett å lage.

15. Kjøttdeig med gresskar: en annerledes, sunn oppskrift, som gir nok og har få kalorier. Det er verdt å merke seg!

16. Kjøttdeig med egg: Hvis du liker og som regel på hjemmebane kjøtt og egg, vil du elske denne superprática oppskrift som kombinerer de to ingrediensene og mer tomatsaus.

Les også: 30 vegetariske oppskrifter som selv rovdyr vil elske

17. soya kjøttdeig: et godt alternativ for de som ikke spiser kjøtt og / eller liker å prøve nye smaker. Den er laget av enkle og er oppe i velsmakende måte!

18. ovnen ris med kjøttdeig: denne oppskriften er en fin måte å gjenbruke risen blir stående, forbereder en full og velsmakende rett.

19. kjøttdeig Cookie: inntekter gjenbruker ris klar, og fører, samt kjøttdeig, egg, hvitløk, løk, oregano, salt, persille og gressløk, pluss en hjemmelaget tomatsaus dekning.

20. kjøttdeig suppe: en oppskrift som bruker enkle ingredienser som normalt du har hjemme. Godt valg for kaldere dager!

21. paprika fylt med kjøttdeig: en praktisk oppskrift som resulterer i en deilig rett, ideelt å bli servert med poteter cortadinhas blader og ris med gulrøtter.

22. kjøttdeig pannekake: den mest tradisjonelle fylling for god pannekake er absolutt kjøttdeig! De fleste mennesker elsker! Sjekk ut oppskriften for å gjøre full plate.

23. Pastel med kjøttdeig: pastell passer perfekt med kjøttdeig! Sjekk ut en rask, men svært velsmakende oppskrift, som gir 18 porsjoner. Det er et godt valg for en helg, for eksempel!

24. Polenta med kjøttdeig: ideell oppskrift for å gjøre det enkelt Comidinha nesten "gourmet"!

25. Burger kjøttdeig: lage burger hjemme (i stedet for å velge for de som selges frosne forberedt eller fast food) er ikke vanskelig, og dessuten er et sunt og velsmakende alternativ. Med denne grunnleggende oppskriften kan du lage dine burgere til å smake!

26. Escondidinho av kjøttdeig: en enkel oppskrift som resulterer i en deilig full plate! Verdt å lære!

27. Ragu kjøttdeig: sjekk denne deilig saus oppskrift som inkluderer blant andre ingredienser, kjøttdeig, svinekjøtt, tomat papirmasse, selleri, gulrot, løk, salt, olje, pepper og hvitløk.

28. Søtpotet scampi med kjøttdeig: en annen oppskrift, lett å lage, og som resulterer i smakfulle kaker, ideelt for de som liker å spise sunn mat.

29. Kjøttdeig med aubergine: enkel, velsmakende og sunn oppskrift, tar det i utgangspunktet aubergine i terninger, løk, hvitløk, tomatpuré og kjøttdeig.

30. aubergine fylt med kjøttdeig i ovnen: dette er en oppskrift anser carb og ganske næringsrik lav (særlig hvis den er laget med magert kjøtt), og superprática. Det er verdt å merke seg!

Hvordan velge riktig kjøttdeig for hver rett?

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Antonio Filho, kokk LC restauranter, påpeker at å ha god kjøttdeig, er begynnelsen på alt valget av en slakter du stoler: har du alltid frisk og god opprinnelse kjøtt. "Husk, hvis råmaterialet er ikke av god kvalitet, vi knapt gode resultater i våre inntekter," sier.

I denne sammenheng kokken tilbringer noen viktige tips:

  1. Velg brikken du ønsker og be om å male gangen.
  2. Bandejinhas i gondoler er ikke alltid ferskt kjøtt.
  3. Tid og oksygen er fiender av kjøttdeig fordi det begynner å mørkne, endre aroma og smak, avhengig av eksponeringstiden. Dermed mister viktig kvalitet.
  4. Kjøttdeig må ha farge levende og intenst rødt. Noen ganger lys rød, avhengig av hvor mye fett målbevisst lagt til det å oppnå bedre resultater i spesifikke oppskrifter.

Husk at det er flere kutt til kjøttdeig, til forskjell i smaken, ømhet, mengden fett etc. Nedenfor Antonio Filho kokk snakker om hovedtyper:

Chuck (11% fett): Kjøtt anses andre, men veldig rik på smak. "Det er en relativt magert kjøtt, ideell for bruk i pai fyllinger, kaker, paier, kroketter. Foruten å være en cam som ikke kan gå glipp av blandingene (blandinger av to eller flere typer kjøtt for å balansere smaken av hamburger perfekt). Den har korte fibre og høy grad av mykhet, "forklarer kokken.

vanskelig pute (9% fett): "Dette stykket har tykke, lang, tørr fiber, med fett deksel. Etter preparering tiden økes og konsentrasjonen av smak er også høyere i forhold til topside. Ideell for bruk i utarbeidelsen av Bolognese saus. Dette stykket må slipes to eller tre ganger, "sa Antonio Filho.

topside (9% fett): Den har myke, korte fibre, fett og nerver, ifølge kokken. "Det er også rik på sporene. Dette stykket må slipes to eller tre ganger, utarbeidelse er raskere på grunn av fettet som bidrar til å myke opp fiber. Ideell for produksjon av kjøttboller, fylte polpetones etc.".

Bryststykker (26% fett): "Dette stykket er veggen av magen på dyret, sammensatt av lange fibre og fett. Det er en veldig myk, velsmakende og svært behagelig aroma kjøtt, ideell for grilling. Første vi kan bruke det i produksjonen av kaftas og blander for hamburger, "sa kokken.

Muskel (7% fett): dette stykket er ansett tredje, derimot, er en av de rikeste kjøtt i smak, aroma og næringsstoffer, forklarer Antonio Filho. "Jeg anbefaler å male baksiden ved siden av noen annen del av din egen så det er en balanse i fiber til smaken, fordi det er muskler og nerver. kort og hardt fiber, som krever lengre matlaging. Jeg anbefaler bruk i sauser, supper, buljonger og fyllinger. "

Duck (7% fett): første kjøtt, myke fibre, fett med store mengder blod og spor med karakteristiske aroma og smak i tillegg. Ideell for kjøttdeig og bruk i ulike forberedelser, ifølge kokken.

Bakdel (20% fett): førsteklasses skjære og meget myk, super rik på fett og spor. "Egnet særlig for grilling. Fett kan males sammen med annet kjøtt for å berike smaken og aromaer i forberedelsene. Vi pleide å male picanha med en eller to typer kjøtt for utarbeidelse av hamburger ", forklarer kokken.

Så i sammendrag, guider kokken Antonio Filho som er de mest egnede kutt av kjøttdeig for hver type følgende parabolen:

  • pasta: chuck, muskel, hard pute, andungen.
  • burger: bryststykker, ytrefilet, chuck, skulder, ribbe, rumpe, topside. (Blends: chuck + bryststykker + fett)
  • sauser: muskel, chuck.
  • snacks: andungen, chuck. Ideelt sett er de magert kjøtt.
  • steker: ytrefilet, kam, topside, bryststykker. "Fortrinnsvis er deler som har lag av fett, fordi det beskytter mot tørrhet og bidrar til å mykne, så vel som å øke fremstillingen av smaker", forklarer kokken.

Nå har du gode tips til forbruker kjøttdeig på forskjellige måter, så vel som å velge de beste kuttene! Det bruker alltid kreativitet, skaper, i tillegg til disse, nye oppskrifter som kaller dette allsidige, rimelig og velsmakende ingrediens.