Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Salater har sluttet å ha mat status "kjedelig" lang og i dag kan også være trumfkortet av et måltid. Og hvis du går tom for ideer til å innovere sine grunnleggende salat salat med mango, tror du kan lage kombinasjoner verdig av de mest anerkjente kokker uten å gjøre en grad i gastronomi.

Sjekk ut et utvalg med flere deilige salater laget av blogger og spesialiserte nettsteder om emnet, og sørg for å gjøre det mer apetecerem deg.

1. stekte grønnsaker salat: Salater trenger ikke alltid være elementet "kald" måltidet. En salat med stekte grønnsaker og ost er perfekt for dager når du ønsker å gjøre din salat varm og koselig måltid. Hvis du foretrekker, erstatte feta ost (geit) ost av miner.

2. Mango salat: Salater med frukt er gode valg for de varmeste tider av året, og nybakt velsmakende for kroppen å gjenopprette vitaminer og fuktighet.

3. salat med spiselige blomster: Denne salaten er for deg som liker å imponere med en utrolig presentasjon. Foruten å være vakker, salaten med blomster og leverpostei er rik på vitaminer og tar et protein, som gir mer komplett ernæring i spørsmålet.

Les også: 5 lette salater som ikke vil forlate deg sulten

4. tofu salat med karve, tomater og avokado: Selv om du ikke liker tofu, bør du prøve denne oppskriften. Den kombinerte soya ost med nærings rikdom av avocado snu denne salaten inn i en masse energi på dagen. Det er utmerket å spise selv ved frokost.

5. melon og reke salat med sennepsaus og honning: Et annet alternativ for å overraske selv de som ikke liker salat. Den eksotiske melon kombinasjon med kokte reker er en gave som din gane fortjener, prøve.

Foto: Avspilling / Narwen's Cuisine

Foto: Avspilling / Narwen sin Cuisine

6. blomkål salat med laks: En enkel blomkål salat er enda mer liv skal økes med en fin grillet laksefilet. Uten noen hemmelighet, er denne salaten lett å lage og kan også erstatte tradisjonelle middagen.

7. Varme salat av gresskar, shiitake og hele korn: En ukonvensjonell salat bringe forskjellige teksturer til en eksplosjon av smaken i munnen. Foreslåtte helkorn kan være erstattet av sin egen, slik som lin, sesam og havre.

8. blomkål salat med grillet squash og rødløk: Dette er den perfekte salaten for deg kjølig mens nærende kroppen din. Serveres avkjølt, holde den i kjøleskapet i opptil 30 minutter for å sikre friskhet.

Les også: 7 valg av salatgrønnsaker å variere menyen

9. forfriskende mynte potetsalat: Denne salaten kan virke som en enkel puré, men går langt utover det. Laget hovedsakelig av karbohydrater, er det et perfekt valg for å spise til lunsj eller som en brunsj. Mint smak som legger til potetmos er uimotståelig og lett hever nivået på denne retten.

10. Salat rødkål, gulrot, blomkål og mynte: Fargerik og næringsrik, er denne salaten et godt valg til å følge en kjøtt til lunsj eller middag.

Foto: Spill / Kitchen Lane

Foto: Spill / Kitchen Lane

11. squash og salat med pepper mynte sausHvis du er lei av tradisjonell zucchini salat, er forslaget om å forbedre smaken med pepper og mynte. Hvis du er modig, satse på de mest chilipepper. For de som er følsomme for smaken av paprika, er det foreslått pepper finger jente uten frøene.

12. Potet salat majones uten: Hvis du elsker potetsalat, men kan ikke spise eller ikke liker majones, er alternativet å bruke ricotta krem. Denne salaten faller pent på søndag lunsjer og grilling med familien.

13. Stekt Salat av cherrytomater, kål ricottaEn enkel salat, men som virkelig slukker appetitt. Server med cherrytomater og ricotta flaten eller erstattet med en annen hvit ost og bambusskudd for å variere utarbeidelsen av forslaget.

Les også: Ukentlig Meny: hvordan planlegge ukens måltider

14. Grønn salat med geitost, nøtter, honning og eddik: I begynnelsen kan det virke bare en enkel salat salat med valnøtter, men brukes saus gjør hele forskjellen, og tykner salat på en utrolig måte. Verdt et forsøk, er det lett å lage og veldig smakfull.

15. Spinat salat med fersken og geitost: Ost og fersken på en tallerken sammen er en kombinasjon av la noen sikle, som smaken av en nøytraliserer den andre, slik at sidestykke salat. For å opprette andre alternativer, erstatte ost og grønnsaker.

Foto: Avspilling / bits

Foto: Avspilling / bits

16. quinoa salat med ert: Quinoa, berømt for sin næringssammensetningen er den store stjernen i denne retten. Å variere kombinasjonen bryteren for rakett andre grønnsaker.

17. Cold salat av kylling med søtpoteter: Det er en varm dag og du trenger en salat med protein for å opprettholde og energi for dagen? Så dette er den perfekte salaten for øyeblikket. Caprice i krydder til kyllingen er velsmakende og selv servert kaldt.

18. Lys pasta salad: I motsetning til hva man kanskje tror, ​​ikke makaroni salat trenger ikke å være en tung tallerken. Kryss av her og prøve det!

Les også: Tilsett yoghurt til menyen

19. squash salat med sopp til mint saus: Over en opsjon til å øke sin zucchini salat og gjør det enda mer kroppen til å tilfredsstille din sult. I denne oppskriften er zucchini stekt i sitron egen, så salaten skal være "saus" i ca to timer.

20. grønn salat med jordbær: Dette jordbærsalat behager ikke bare for øyet, men også ganen. Den combo frukt + ost skaper parabolen en fantastisk smak og en helt annen tekstur.