Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Sunn og næringsrik, er tapioka et flott alternativ for de som ønsker å gå ned i vekt og opprettholde et balansert kosthold, tross alt, ikke inneholder natrium og ikke fett. I tillegg er det tapioca gluten-fri, med et alternativ der gluten- (folk med intoleranse overfor gluten).

Veldig praktisk og enkelt å gjøre, tapioka erstatter brød og kombinert med riktig fylling, så fulle måltider serverer både som hovedrett som dessert eller snack. For ikke å nevne at tapioca mel har omfattende brukervennlighet. Det vil si at tyggegummi brukes til å lage masse tapioka kan også brukes i andre oppskrifter som kaker og brød.

Variasjonen av fyllinger er stort, og så dette er en enkel rett å inkludere i fôret og tilpasse den til din smak. De samme fyllinger som brukes for tapioka, kan fylles med andre lignende monteringsplatene (pannekaker, innpakninger og crepiocas), hvilke endringer er massen oppskrift og næringsverdien av hver.

Sjekk ut følgende liste over 50 oppskrifter inkludert tapioca velsmakende alternativer, søtsaker og andre retter som stammer fra tapioka. I tillegg til inntekten til massene tapioca pannekake wrap og crepioca. Hvis du foretrekker å gå rett på sak:

  • Oppskrifter med velsmakende fyllinger
  • Oppskrifter med søt fyllinger
  • Andre oppskrifter med tapioka
  • Hvordan forberede deigen Tapioca

salte fyllinger for tapioka

1. Tapioca med enkle smør: Dette er den klassiske oppskriften tapioca. Fyllet er bare smeltet smør med varmen masse, som ligner et brød på tallerkenen. Det er et godt valg for frokost.

Les også: 25 deilige glutenfrie oppskrifter for frokost, lunsj og middag

Foto: Avspilling / Fast oppskrift

Tapioca skinke og ost. Foto: Avspilling / Fast oppskrift

2. Tapioca skinke og ost: fylle dette alternativet er også ganske tradisjonelle, men det er fortsatt en deilig kombinasjon. Den store er at skinken kan erstattes av andre "kjøtt" (kalkun bryst, mortadella) og ost kan være av valget.

3. Tapioca med kremaktig fylling av kylling og ricotta: tapioka og kylling er næringsrik mat og som sammen danner en sunn og deilig kombinasjon. For å fullføre måltidet "full fit", kaller en oppskrift for ricotta. Sørg for å legge til på menyen!

4. rosa tapioca med kylling Pate fylling: med en annen ingrediens i deigen, har dette tapioka rosa farge. Effekten er generert av bete, et naturlig fargestoff og vitaminized. For å fylle hans tapioka, er en praktisk og hyggelig alternativ pate, som i dette tilfellet er kylling.

5. tunfisk Tapioca: Denne oppskriften er et godt valg for sommeren. Forfriskende og sunne, er tapioca fylt med tunfisk og masse salat (salat og gulrøtter), som danner en slags sandwich. Verdt et forsøk!

6. Tapioka tørket kjøtt: for som liker nordøstlige koke denne oppskrift er nøyaktig. Massen av tapioca slutter seg til tørket oksekjøtt fylling og danner en kombinasjon saftig, næringsrik og med ansiktet til nordøst.

Les også: 30 sunne og enkle oppskrifter for å gjøre

Foto: Avspilling / Lucilia Diniz

Meksikanske tapioka. Foto: Avspilling / Lucilia Diniz

7. Meksikanske tapioka: siden denne oppskriften er for fans av meksikansk mat. Fyllet er en kombinasjon av kjøttdeig, bønner og pepper. Det er et alternativ å avslutte grunn tid til å forberede tapioka.

8. guacamole tapioca: selv i en verden av meksikansk mat, er det mulighet for å fylle tapioca med guacamole. I denne oppskriften, små nacelles med massen var forberedt, men det er opp til deg formen på masse, er det viktig å oppleve at stuffing!

9. Reker Tapioca: med en veldig våt og kremet tekstur, er denne oppskriften et alternativ å erstatte middag. Den mest tidkrevende trinn av oppskriften er utarbeidelsen av sausen, men verdt ventetiden!

10. Torsk Tapioca: akkurat som i forrige oppskrift, er denne oppskriften litt lenger grunn til utarbeidelse av sausen. Lett å fordøye og rik på vitaminer, er torsken en fylling som kan serveres til middag og danner en super sunn kombinasjon med tapioca.

11. Canoinhas av tapioka gratin: fylt tomat og basilikum, er dette en tapioca servert formet snack som har fordelen av praktisk sin. Spesielt preg av inntektene er for parmesan revet ost.

Les også: Hvordan legge til tapioka i et vekttap diett

12. Pizza tapioka: tomatsaus, ost og oregano. Er det går i denne deilige oppskriften, praksis og consquista barn og voksne. Tapioca Deigen er en god måte å erstatte pizzadeig vanlig i kosthold cøliakere.

Foto: Avspilling / klype

Tapioca med ost rømme inntekt. Foto: Avspilling / klype

13. Tapioca med ost curds inntekt: Dette tapioka er å spise med øynene, samt velsmakende, er vakker. Fyllet er ostemasse ost, så er passform og en vegetarisk alternativ, og den spesielle effekten av tapioca er gjort med ost selv. Verdt testing!

14. tørket tomat Tapioka: dette er også en tilpasning og vegetarianere oppskrift. Ideen er ikke for fylling, men for å skape i deigfremstillingen. Den blandede gummi med tørket tomater, i tillegg til å vinne den rødlige fargen blir også dens smak, som danner et stort kombinasjon med grønn salat eller en hvit saus.

15. Tapioca med linfrø, egg og tomat: kombinering av linfrø og tapioca tannkjøtt massen er mer næringsrik. Med fylling av eggerøre (høy i protein) med tomater (inneholder vitaminer og mineraler), blir dette tapioka et fullt utvalg av fordeler.

16. Tapioca med golden linfrø: Etter den samme ideen med å øke massen av næringsstoffer, er denne oppskriften tilberedes med golden linfrø i masse og den klassiske fylling smør.

17. Tapioca med golden linfrø: denne massen også fører linfrø og wrap kalles på grunn av måten deigen ble rullet. I linfrø, inneholder salat oppskriften, ingredienser som gjør fatet rikt på fiber.

søt fyllinger tapioka

Foto: Avspilling / Egge Ideas

kaffe tapioka. Foto: Avspilling / Egge Ideas

18. Tapioca kaffe med fersk melk: Dette er en oppskrift som blander slående smaker, og er perfekt for de som liker kaffe, fordi deigen er laget med den spesielle ingrediensen. Fyllet er en søt melk konto, og skaper en balanse med den bitre smak som er tilstede i deigen.

19. Tapioca med eple og kaffe: denne oppskriften krever og uvanlige ingredienser, men sluttresultatet er svært velsmakende. Blandingen av sprø nøtter og kaffe med eple gir en spesiell berøring med fyllingen. .

20. Tapioca kremost og guava lim: den berømte Romeo og Julie kunne ikke gå glipp av, er det en ganske tradisjonell tapioca fylling og resultatet er deilig!

21. Tapioca banan og kondensert melk: det er en svært vanlig praksis å fylle tapioca med frukt, og velsmakende, er et sunt alternativ. I dette tilfelle ikke så frisk som oppskriften inneholder kondensert melk, men blanding er appetittvekkende. Det er verdt ut litt diett og smak!

22. Banana tapioka, kanel og honning: Dette tapioka har også den viktigste ingrediensen banan, men kombinert med andre ingredienser som er bra for par frukt: kanel og honning. Blandingen er velsmakende og næringsrik, rikt på proteiner og mineralsalter (spesielt kalium) og antioksidanteffekt (på grunn av egenskapene til kanel og honning).

23. Tapioca cupuaçu gelé: Et annet alternativ er å stappe søt tapioca investere gelé. Men vanskelig å se, kan du lage hjemmelaget syltetøy uten store anstrengelser. Dette alternativet er cupuaçu, svært gunstig for helsen mat fordi det er rikt på vitaminer, næringsstoffer og antioksidanter. Det inkluderer det i deres mat!

24. Tapioca med pasjonsfrukt gelé: Dette er en annen jam alternativ i dette tilfellet av pasjonsfrukt, som danner en forfriskende kombinasjon med tapioca. Et godt valg for sommeren eller en rask matbit!

Foto: Avspilling / View Nutri

jordbær tapioca med kondensert melk. Foto: Avspilling / View Nutri

25. jordbær tapioca med kondensert melk: dette er en tapioca som også har en klassisk og deilig fylling: jordbær og kondensert melk. Tapioca vilje og ettermiddag snack og det er super enkelt å gjøre. Sørg for å teste!

26. Kurv av tapioca med jordbær og kokos: denne oppskriften massen av tapioka danne en kurv som er fylt, men du kan fylle og rulle tapioca som du foretrekker. På grunn av den enkelte format, kan den serveres som dessert.

27. Tapioca med søt gresskar lampe: denne oppskriften lærer hvordan å forberede en søt lys gresskar er stor som tapioca fylling og bringer det smak av "bestemors hus".

28. Tapioca med kondensert melk med kokos: Dette er den klassiske fylling av søt tapioca. Enkelt og billig, er det en oppskrift som tar noen få ingredienser og er lett å gjenskape hjemme. En flott dessert alternativ!

29. Tapioca brigader passer: det er vanskelig å finne noen motstå en brigader, men han regnes som en skurk til de som ønsker å gå ned i vekt. Lær å lage en brigade null sukker for å fylle sin tapioka og spise uten skyld.

Andre oppskrifter med tapioka

I tillegg til fyllinger alternativer for tapioka, kan du lage et uendelig antall oppskrifter med Gum tapioka som en primær eller sekundær ingrediens. Sjekk ut forskjellige måter å bruke tapioka og bli overrasket med ulike oppskrifter.

Foto: Avspilling / Panelaterapia

tapioka ost brød. Foto: Avspilling / Panelaterapia

30. tapioka ost brød: blant de ulike mulige oppskrifter å reprodusere bruke tapioka, Osten brød. Som i den tradisjonelle oppskriften, er tapioca ost brød en rask og enkel oppskrift, foruten å være en fryd. Et godt valg for de som ikke tåler gluten og elsker ost brød!

31. Terninger stekt tapioka: Dette er en god oppskrift for å tjene som snack, fordi i tillegg til lett å spise, er det lett å være forberedt. Disse terninger tapioka kan også stekes, men steke dem er et sunnere alternativ. De er veldig godt sammen med en pepper gelé. Verdt å investere!

32. Sushi tapioca med laks og kremost: sushi, en av de mest tradisjonelle og delikate retter av orientalsk mat kan være forberedt med tapioca. Ideen er å forberede en vakker og sunn rett uten for mye stress. Pass på å prøve hjemme!

33. Sushi tapioca med laks, aprikos og ricotta: Dette er også en sushi oppskrift pakket med masse tapioca. Den oppskriften krever laks, ricotta og aprikos, blande smaker og teksturer og danner en eksotisk og sunn kombinasjon.

Foto: Avspilling / klype

Lasagne crepioca. Foto: Avspilling / klype

34. Lasagne crepioca: oppskrift ble fremstilt på spørsmålet med massen av crepioca (ett tapioca variasjon med egg og / eller melk), som inneholder flere proteiner tapioca. Massen har erstattet den vanlige masse av lasagnen og er avbrutt av lag av saus, squash og gulrøtter. Totalt passform!

35. Burrito tapioka: en annen oppskrift som blander tapioka og meksikansk mat. Fyllet er chili med meksikansk bønne, salat og ost, og for enda en burrito er nødvendig å ta hensyn til måten av viklingen tapioca (sylindrisk form).

36. Tapioca ball med tørket kjøtt: denne ideen kan også serveres som snacks, og til tross blir stekt, fordelen er masse som ikke inneholder gluten.

Foto: Avspilling / Living Alone

Patty passe. Foto: Avspilling / Living Alone

37. Patty passer: en annen oppskrift som vant sin tapioca versjonen var Patty. Rask og få ingredienser, den oppskrift har også fordelen av å være i stand til å motta forskjellige fyllinger i henhold til smaken av hver.

38. Sufflé tapioka: denne oppskriften lover deg vinne med øynene og smak. Souffle er fylt med bacon, som gjør dette mindre sunn oppskrift. Men ingenting hindrer den fra å bli erstattet av en annen ingrediens.

39. Canapé og mango tapioca: går for søte oppskrifter, men etter linjen av snacks, her er en forfriskende og vakker valg for sommeren. Super praksis, er oppskriften for å fremstille mini tapioca og satt et stykke mango på deigen. Det er mulig å dekorere med mynteblader.

40. Couscous tapioka: går for søte oppskrifter, men etter linjen av snacks, her er en forfriskende og vakker valg for sommeren. Super praksis, er oppskriften for å fremstille mini tapioca og satt et stykke mango på deigen. Det er mulig å dekorere med mynteblader.

Foto: Avspilling / Panelaterapia

Vaniljekrem tapioka. Foto: Avspilling / Panelaterapia

41. Tapioca krem ​​med vanilje: En super lett dessert som er svært godt kombinert med fruktgele. Det eneste negative er å måtte vente to timer før kjølt å kunne smake søtt.

42. Tapioca grøt: foruten å være super enkelt å tilberede, kan denne oppskriften nytes både varm som kald, eller det kan gjøres i sommer eller i vinter, og kan serveres på den måten du liker best.

43. Caviar tapioka: dette er kjent Sago inntekter, som for de som ikke vet er laget av kassava mel og tapioca. En sunn og deilig dessert alternativ.

44. Iskrem tapioka: Overraskende nok er det inntekter selv sorteve tapioka, og i henhold til eieren av inntekten smaken er guddommelig. For de som liker å prøve nye ting dette er et godt forslag!

45. Geladinho tapioka: for de som ønsker å kjøle seg ned på varme dager, men har ikke tålmodighet til å slå tapioca iskrem, er det mulighet for å gjøre en geladinho (aka freezie) som også fører tapioka. Verdt testing i sommer!

46. Kremet Tapioca med fudge og ristet kokos: denne oppskriften tapioka brukes er kornete og ikke til mel og er kombinert med fudge og ristet kokos, ingredienser som er deilig sammen. Ifølge eieren av oppskriften, er denne søte svært lik risgrøt, bare bedre.

Foto: Avspilling / Blogg Thassia

Vaniljesaus kremen av tapioka. Foto: Avspilling / Blogg Thassia

47. Vaniljekrem av tapioka: Dette dessert ble fremstilt med andre granulær tapiokastivelse og har en meget kremaktig tekstur. I tillegg til sunt, er delikatesse appetittvekkende bare å se!

48. Tapioca pudding med kokos: enkel og lett å gjøre, lover dette pudding tapioka å etterligne tekstur av tradisjonelle pudding. Den største vanskeligheten med denne oppskriften er unmolding, men hemmeligheten er å la pudding være godt avkjølt og fast.

49. Tapioca pudding med valnøtter og lønnesirup: dette er en annen pudding oppskrift, men i dette tilfellet er det tar en ingrediens litt vanskelig å finne, imidlertid, lønnesirup kan erstatte honning, som er mer tilgjengelig. En vakker og velsmakende dessert!

50. Tapioca pudding med ananas sirup: å fullføre utvalg av oppskrifter med tapioka, en oppskrift for en annen pudding, fordi den er laget med tapioca hydrert. Med mer fuktig utseende, er det et utvalg av forfriskende og sunn dessert.

Hvordan koke pasta

Før testing alle disse forslagene for fylling og innovasjoner tapioka, må man lære å forberede deigen. Sjekk ut video tutorials på hvordan å forberede massen av tapioca, i tillegg til pannekake oppskrift, sjal og crepioca, som også kan fylles med tidligere forslag.

tapioka deig

crepioca masse

pannekake batter

wrap deig