Foto: Avspilling / Great British Chefs

Foto: Avspilling / Great British Chefs

Søtpotet har vunnet terreng i den brasilianske tabellen, fordi formidlingen av dens fordeler for helse og trening.

Det gir mye vitamin A, fiber og lav glykemisk karbohydrater og derfor minsker appetitten, gir energi til kroppen, frigjør glukose gradvis, og kan hjelpe til i å kontrollere diabetes.

Tatt i betraktning alle disse fordelene, kan du vurdere å erstatte, i hvert fall i noen tilfeller, søtpoteter.

Allsidigheten av søtpoteter er fantastisk, og du kan tilberede rettene du elsker mest i en sunnere versjon. Her er flere oppskrifter for å bruke søtpoteter og overraske deg med det praktiske, smak og gevinster som det tilbyr.

Sjekk ut et utvalg av søte og velsmakende oppskrifter tilberedt med søtpoteter å få mer helse og energi for dag til dag.

Les også: 25 deilige glutenfrie oppskrifter for frokost, lunsj og middag

saltet

Foto: Avspilling / Bright eyed baker

Foto: Avspilling / Bright eyed baker

1. Søtpotet Bun: dette er en god idé å erstatte brød i tilfeller av intoleranse for gluten eller dietter. Beskrivelsen er av en myk tekstur av brød og overraskende smak og oppskriften gir 25 mini-ruller.

2. Cookie søtpotet og kylling: Denne cookie er en mulighet til å lage en sunn snack, deilig og kreativ med elskling kombinasjon av bodybuilding fans. Oppskriften er enkel og tar små ingredienser, verdt testing!

3. søtpotet puree: Dette er en super lett og lett oppskrift, fordi i tillegg til utskifting av søtpoteter, ingrediensene som gjør puré en kalori akkompagnement (smør, melk, rømme) ble også tilpasset og erstattet av sunnere elementer.

4. fylt søtpoteter: Dette er en tilpasning av den elskede utstoppa potet, men laget med søtpoteter. Preparatet er veldig enkelt og gjort kun ved hjelp av mikrobølgeovnen. Du kan også fylle potet med hva du foretrekker!

Foto: Avspilling / Ordet bitt

Foto: Avspilling / Ordet bitt

5. søtpotet bakt chips: lett og enkel å tilberede, chips tar bare sine egne søte poteter, olivenolje og krydder (salt, pepper og krydder). Oppskriften er et godt valg til å følge kjøtt og tjene som en snack i ettermiddag.

Les også: 10 sunne alternativer å drepe din cravings for søtsaker

6. Stekt søte poteter med fersk fig: denne oppskriften er super lett og sunt, perfekt for et kveldsmåltid. "En tallerken rik på smaker, farger og med en sofistikert look." Forklarer eieren av inntektene.

7. Cold salat av kylling med søtpoteter: Denne salaten er også består av kombinasjonen kylling + søtpoteter og foreslår å legge mer "gratis" til mix. Du kan legge til siden retter av ditt valg eller test foreslått i den opprinnelige oppskriften, er det viktig å holde det praktiske og forfriskende salat!

8. kylling souffle med søtpoteter: denne oppskriften kom fra behovet for å forberede noe praktisk og rask, ved hjelp av kylling og søtpoteter, og resultatet er en kremet, vakker og sunn rett!

Foto: Spill / Kitchen Lane

Foto: Spill / Kitchen Lane

9. Gryteretter søte poteter og tomater: enkel, rask, sunn og deilig, det er som denne kaken er beskrevet av eieren av inntektene. Den endelige utseendet på kaken er også fantastisk, og kan være et godt valg å overraske familien til middag!

10. Kylling fricassee med søtpoteter: Igjen, den doble passer kylling og søtpoteter er de viktigste ingrediensene, men denne gangen sammen med revet ost og kremete mais gratin. Ved å kombinere lag med kylling, potetmos, er kremet mais og ost oppskrift ikke veldig lett, men smaken løfter!

11. Søtpotet lasagne: søtpotet er den viktigste ingrediensen for pasta og lasagne dette preparatet tar bare 15 minutter, det er, er inntektene praktisk, sunt og kan være fullt tilpasset til deg å variere fyllinger.

12. Søtpotetgrateng med kalkunbryst: denne retten er et flott alternativ for de som liker søtpotet smaken, fordi det er ledsaget det med en kremost og kalkunbryst. Til tross for disse tilleggene øke kaloriverdi av inntektene, er det fortsatt en alliert for muskel gevinst og et sunnere kosthold.

Foto: Avspilling / Pixelated Crumb

Foto: Avspilling / Pixelated Crumb

13. Risotto med sopp søtpoteter: inntektene denne risotto er perfekt for underholdende venner hjemme eller tjene på en spesiell anledning, så det krever litt mer engasjement og tid, det tar flere ingredienser, men resultatet er verdt innsats, tross alt denne versjonen med poteter er ekstremt kremet!

14. søtpotet Escondidinho: laget med bare tre ingredienser, er skikket dette Escondidinho (som de fleste oppskrifter som tar søtpotet), rask og super enkelt å gjøre: bare koke poteter, lage en fylling eller saus og flette disse to lagdelte stykker.

15. søtpotet Gnocchi: gnocchi kan gjøres med poteter, kassava og søtpoteter med hvorfor ikke? Denne oppskriften lærer deg hvordan du kan gjenskape den tradisjonelle masse bruke søtpotet og selv gir hint til å forlate lettere og velsmakende gnocchi.

16. Pizza søtpotet: denne ideen er et sunt alternativ til pizza elskere. Deigpreparerings- er enkel og rask, tar bare søte poteter, egg og havremel. Som for fylling, kan du variere og lage pizza du elsker mest, spise færre kalorier.

Allsidig, søtpotet kan også stjerne i søte retter. Bli kjent med noen oppskrifter som bruker basert på søtpotet og kan blid dagene i en mer sunn måte:

godteri

Foto: Avspilling / The awesome grønn

Foto: Avspilling / The awesome grønn

17. Søtpotet Brownie: sunnere enn tradisjonelle, disse brownies er et godt alternativ for å redusere forbruket av sukker, tross alt oppskriften ikke tar ingen sukker og ingen gluten. Verdt testing!

18. Søtpotet søt: søt søt potet er en svært gammel og vanskelig å finne oppskriften klar for kjøp i dag. Preparatet er veldig enkel og rask, og kan være et alternativ til den tradisjonelle brigader.

19. søt potet kake, sjokolade og nøtter: "Dette er en kake av dem som langveisfra ser ut som en vanlig benekter gal, men når folk opplever prøver å finne ut hva den hemmelige ingrediensen." Sier blogger. Med søtpoteter og nøtter, smak og tekstur er fantastisk!

20. søtpotet Brigadeiro: Dette er en skatt laget med mandel melk og biomasse av grønn banan, en god ting å forberede når den treffer som trang til å spise søtt, uten å skli i kosten.

Foto: Avspilling / Vegan Baking

Foto: Avspilling / Vegan Baking

21. Søtpotet Ice Cream: Denne iskrem er den perfekte oppskriften for å oppdatere de dagene av dem som tar en diett rettet mot trening og bodybuilding. Foruten de søtpoteter, tar iskrem whey protein, soya melk og søtningsmiddel, er smaken på grunn av peanøttsmør og vanilje essens.

22. søtpotet pudding: ideen er for deg å legge til mer variasjon til pudding oppskrifter. Ifølge eieren av inntekten resultatet er en svært velsmakende søt og smelter i munnen.

23. Søt potet kake med guava: lett å tilberede og rimelige ingredienser som søtpotet sektor kan være en stor rett til å tjenestegjøre i ettermiddagskaffen. Guava smeltet på toppen legger siste hånd på verket!

Fra disse oppskriftene kan du legge til, opprette og tilpasse mange andre oppskrifter med søtpoteter på menyen og nyte allsidighet og alle fordelene med det!