19 hvitløksbrød oppskrifter for å gjøre mest deilig grillmat

Foto: Avspilling / Shaping Affection

For mange brasilianere, er helgen synonymt med grilling! Og tiden gikk ble han bare gjort med roastbiff, og voila! I dag, grilling er mye mer komplett, har alternativer selv for de som ikke spiser kjøtt.

Og det er et faktum: hvitløk brød er allerede en klassisk grilling. Går veldig bra med alle typer kjøtt, og kan brukes av vegetarianere ... Med andre ord, appellerer det til folk flest!

Men å kjøpe en god mengde hvitløk brød i supermarkeder, kan prisen bli litt "salt". Så, gjør det hjemme er det beste alternativet, spesielt hvis forslaget er å tjene deg for et stort antall mennesker.

Også, huset hvitløk brød er også en mulighet til å øke inntektene, noe som gjør det slik du ønsker, for eksempel med ost, med urter og noe annet din kreativitet tillater! Sjekk ut noen oppskrifter:

enkle versjoner

19 hvitløksbrød oppskrifter for å gjøre mest deilig grillmat

Foto: Avspilling / Toast Toast

1. Hvitløk brød i French toast: å spare tid grilling, tross alt, kjøpe hvitløk brød klar i supermarkeder kommer ikke veldig billig, ikke sant? Denne oppskriften er enkel, og resultatet er stor. Alternativt kan du steke hvitløk brød i ovnen også.

Les også: 10 raske og sunne snacks ideer for den daglige

2. buttery hvitløksbrød: laget med fransk brød, er hvitløk brød svært velsmakende, og du kan sette den i ovnen, på grillen eller på grillen til de er gylne og sprø i tillegg. Godt valg for helgen!

3. Hvitløk brød med smør og majones: Fransk brød, smør, majones og hvitløk. Foruten å være deilig, vil du gjøre en økonomi og så mye! For å gi mer smak, kan du legge til, persille, oregano, parmesan ost og dråper varm saus.

4. Brød rustikk og enkel hvitløk: på mindre enn 10 minutter, ruller er klar til å gå til grillen rutenettet! Oppskriften er enkel, og du vil bare bruke fransk brød, hvitløk, fersk persille, olivenolje, smør, pepper og salt.

5. Hvitløk brød i brød hot dog: en annen måte å forberede en deilig hvitløk brød! I tillegg til det hot dog brød, du bruker kremost, hvitløk, revet mozzarella ost, egg, granulert hvitløk og revet parmesan.

6. hvitløk brød med ost: denne oppskriften er laget med brød bisnaguinha type, men kofferten kan brukes i alle typer brød til toast å skrive eller bruschetta. Du kan også legge til tørkede eller friske urter som persille, basilikum, oregano.

Les også: 15 oppskrifter på hjemmelaget burger for deg å prøve

7. Hvitløk brød med masse ost: en hvitløk brød som er vakker og veldig appetittvekkende. Godt valg for å tjene når du kommer sammen med venner eller familie på en grill. Å gjøre, vil du bare bruke italiensk brød, hvitløk, smør, mozzarella ost, salt og persille.

8. Hvitløk brød med parmesan: oppskrift laget med et stort semule brød. For det første, bør du gjøre det squared kutt uten å forlate det på slutten. Deretter smøre brødet med hvitløk lim, prøver å skyve oss dypere kutt som mulig. Dvs, det er en oppskrift uten hemmeligheter og er svært velsmakende.

9. hvitløk brød med ost, cottage cheese og bacon: trikset er å harmonisere denne hvitløk brød - som er vakker, super-fylt - med en god øl. Godt valg for en helg i selskap med venner!

forseggjort versjoner

19 hvitløksbrød oppskrifter for å gjøre mest deilig grillmat

Foto: Avspilling / Oppskrifter for lykke

10. Hvitløk brød med enkel hjemmelaget pasta: flott å følge med en salat, en grill eller å spise ren selv i ettermiddag helt til slutt. Og tuppen av inntektene er, selv etter kalde, sette brødet tilbake i ovnen i noen minutinhos bare å gi en rehashed.

11. Hvitløk brød med hjemmelaget pasta og grovt salt: en oppskrift med aroma av appetittvekkende! Du trenger gjær, sukker, varm melk, mel, egg, smør, salt, margarin, olje, hvitløk lim og grovt salt.

Les også: 11 kylling oppskrifter pannekake som grenser til perfeksjon

12. Hvitløk brød to oster: denne oppskriften, er smaken av hvitløk ikke like sterk, forlater mykt brød også. Fyllet er med kremost og mozzarella ost, dvs. en kombinasjon som ikke kan gå glipp av det!

13. Hvitløk brød med ost pull: En lubben hvitløk brød versjon av ost og selvfølgelig mye smak. Godt valg for grillen, men også for noe møte med familie eller venner, når du ønsker å tjene en varm entradinha!

14. Hvitløk brød med ost, parmesan og urter: du vil trenge store fedd hvitløk, margarin, blanding av urter, cottage cheese, revet parmesanost og fransk brød på den tiden.

15. Hvitløk brød med krem, parmesan og persille: enkel oppskrift, trenger du bare mel, gjær, sukker, varmt vann, olivenolje, salt, saltet smør, hvitløk, persille og revet parmesan.

16. hvitløk Briochinhos: det er godt å vite at hvitløk smak er godt merket, så hvis du foretrekker det, kan du sette et mindre beløp. Oppskriften gir ni mellomstore rundstykker, så hvis du trenger en større mengde, er det godt å doble oppskriften.

Les også: 100 måter å kutte 100 kalorier

17. Rolls hvitløk og ost: lett å lage, duftende og deilig, sikkert disse brød vil bli spist raskt! Spissen er å tjene varm. Godt valg for når du mottar venner hjemme!

18. enroladinho Hvitløk brød på en pinne: en annen oppskrift, godt valg for en spesiell grill! Du vil bruke hvetemel, bakepulver, sukker, salt, olivenolje, melk, vann, smør, hvitløk og persille.

19. Brød rustikk hvitløk: hvitløk brød med naturlig gjæring. Du må kutte hvitløk i tynne skiver, olivenolje, organisk helhet hvetemel, gluten mel, filtrert vann, havsalt, levain baserte keffir og havsalt.

Nå vet du hva du skal gjøre hjemme hvitløksbrød gjør tusen og en muligheter og fortsatt kommer ut mye rimeligere enn å kjøpe brød klar! Verdt å velge din favoritt oppskrift og forberede hvitløk brød å gjøre det grilling i helgen eller rett og slett for underholdende venner hjemme med en god øl. ��