Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Med rush av daglige liv er det naturlig at mange folk ikke lenger har tid til å gå til kjøkkenet og forberede noe å spise. Ofte ber om en fast food er mye raskere og enklere enn å vie til å forberede en oppskrift.

Men ikke hver oppskrift er vanskelig og tidkrevende. I tilfelle av naturlige smørbrød, noen er klar på mindre enn fem minutter og kan gjøres med enkle ingredienser, og sikkert du vil ha i kjøleskapet.

I tillegg til enkle oppskrifter og tilpasningsdyktig til ingrediensene tilgjengelig i ditt hjem, er dette et utvalg av sunn mat og perfekt for varme dager, siden de er lette og de fleste av de kalde tider. Du kan også skreddersy din sandwich for din type diett med ingredienser du foretrekker.

Disse oppskriftene kan forbrukes på lunsj, snacks eller middag, siden de har alle de næringsstoffene disse måltidene trenger å ha, med bonus for å være veldig praktisk. Det er også mulighet for den naturlige sandwich dagen før og ta til jobb, skole eller turer.

For de som fortsatt er nybegynner på kjøkkenet eller ikke liker å kaste bort tid, de naturlige sandwich-oppskrifter er ideelt. De er ikke komplisert og er veldig rask og sunn. Sjekk ut:

Les også: 10 sunne matvarer som forlater du fornøyd

kylling smørbrød

1. fuktig kylling sandwich: et godt valg for svært varme dager for å være en kald og rask matbit å gjøre. Konsistensen er kremaktig og kan tilpasses til belysning av versjonene, ved å erstatte brød og majones med naturlig yoghurt.

2. kylling sandwich med rosiner: næringsrik og velsmakende, er dette snack et komplett måltid og kan erstatte lunsj eller middag. Den spesielle touch er opp til rosiner, ideelt for de som liker en snack med sursøt smak.

3. rask sandwich kylling: en flott mulighet til å resirkulere stek kyllingen bakeri. Rask, enkel og deilig.

4. kylling sandwich med ricotta informasjon.

5. kylling sandwich med ricotta: en oppskrift litt mer tidkrevende å bli gjort, men veldig verdt det. Hemmeligheten til hastighet er å gjøre en god mengde kylling og ricotta krem, la i kjøleskapet og spise i noen dager.

Les også: 14 tips for å endre matvaner og forberede sunnere måltider

6. kylling sandwich, cottage cheese, gulrøtter og rosiner: en meget praktisk og bittersøt smak og unik sandwich. De rosiner blir hydrert i løpet av marinade som resulterer i en lys tekstur. Verdt mye erfaring.

7. Chicken Sandwich, sitron og squash: denne oppskriften beviser at smørbrød kan også være sofistikert. Kyllingen er stekt hel og deretter skiver, noe som resulterer i en svært saftig konsistens. Squash er rå, bare marinader og sitron gir et spesielt preg. En klassisk middelhavs kombinasjon.

8. Sandwich kylling og hytte: en næringsrik oppskrift og at det er i kosten. Sandwich tar foruten kylling og hytte, alfalfaspirer, revet gulrot og tomater.

9. kylling sandwich med avocado majones: avokado er en stor ingrediens for å lage en næringsrik majones og laktose. Kylling i denne oppskriften er grillet og er godt sequinho.

10. Sandwich bittersøt salpicao: en fin måte å utnytte restene av salami er å lage en naturlig sandwich. Forfatteren av oppskriften anbefaler å legge salat, gulrøtter og revet rødbeter, men du kan legge til grønnsaker av ditt valg.

Smørbrød med kalkun bryst eller skinke

11. Sandwich blanquet kalkun og tomat: sandwich er laget med ristet brød, noe som gjør hele forskjellen for de som liker crunchy matvarer. Avokado, ost og flere krydder er også brukt.

12. kalkun bryst sandwich med kremost: bare pass kremost på grovbrød, tilsett kalkun bryst skiver og salat for en rask og velsmakende måltid.

13. kalkun bryst sandwich med ananas: for de som liker sursøt smak, er dette smørbrødet et godt valg. Ananas kan brukes hermetisert eller på annen måte tilberedt med litt sukker.

14. Ham Sandwich: Mens skinke er en innebygd og inneholder store mengder natrium og fett, i henhold til forfatteren av oppskriften kan omfatte maten i dietten sammen med andre sunnere.

15. sandwich av skinke og ananas: ananas igjen fremstår som en ingrediens for naturlig sandwich. Foruten deilig søt-sur smak, har denne frukten mange fordeler for fordøyelsen, forebygging av forkjølelse, blant andre.

16. skinke sandwich, ost og cherrytomater steppe: det er misvisende å tro at naturlige sandwicher er for varme dager. Dette sandwich er også ideell for kalde dager, for hans forberedelser er i ovnen og det serveres fortsatt er varm.

17. skinke sandwich som tørr tomatsaus: tørr tomatsaus oppskrift er vist i en joker og kan brukes for fremstilling av mange andre retter. For sandwich, pluss saus og skinke, er brie og arugula lagt.

Smørbrød med tunfisk eller laks

18. sofistikert laks sandwich: selv om det er et raskt måltid, kan en sandwich være sofistikert. I denne oppskriften forfatteren bruker røkt laks, agurk, tomat, rømme og diverse krydder, samt trekke oppmerksomhet til valg av en god ost til følge.

19. tunfisk sandwich: tunfisk drenert med en pate fremstilles med kremost, revet gulrøtter og krydder. Depoisa bare legge salatblad og tomat sandwich til.

20. Sandwich tunfisk, ost og bete: ved hjelp av tunfisk, cottage cheese og roemasse er beredt til å fylle en sandwich. I tillegg til ernæring, en vakker og fargerik sandwich.

21. Kremet laks Sandwich: Sandwich tar røkt laks, krem ​​chease, kapers og krydder til fylling av sandwich. Spissen av oppskriften er stikke stappe stedet for å ta prosessoren for å opprettholde en kremaktig tekstur, men med noen få biter.

meatless smørbrød

22. ricotta sandwich-, gulrøtter og rosiner: for Ricotta kremaktig, majones og olivenolje tilsettes. Brødet som brukes kan du steke i ovnen for å gjøre dem sprø.

23. kikert smørbrød: et stort utvalg av smørbrød for fans av vegansk kosthold. Flatbrød er brukt for å lage en paté med sennep, olivenolje og forskjellige krydder.

24. Sandwich egg og avocado: en blanding litt uvanlig, men svært næringsrik og deilig. Egg er rike på protein og avocado, selv om kalori, har mange gode fettstoffer for helse.

25. Sandwich kremost, agurk og mynte: veldig enkelt å gjøre, bare fyll brødet med alle ingrediensene. Kremost kan være substituert for majones, ost eller hytte.

26. ricotta sandwich, mozzarella, ananas og salat: bare spre ricotta pasta i to skiver brød og tilsett resten av ingrediensene. Salaten kan være den du foretrekker.

27. Sandwich avocado og tomater: Kombinasjonen av avokado med tomater er deilig og popularisert av meksikansk guacamole oppskrift. I tillegg til disse ingrediensene, sandwich tar også paprika, løk og grønne blader.

28. ostesmørbrød og karamellisert pære med honning og ingefær: en helt annen kombinasjon for å gå ut av rutinen. Bare hogge pærer og bli med honning og ingefær i en stekepanne. Så bare montere sandwich.

Det er naturlig smørbrød for enhver smak og alle typer kosthold. Blant de mange oppskrifter som er nevnt her, absolutt noe jeg likte, og du ønsker å prøve det snart. Det tar ikke mye tid til å forberede en sunn og deilig måltid.