36 sitron kake oppskrifter for en spesiell ettermiddag snack

Foto: Avspilling / Vil spise hva?

Sitron kake er en oppskrift som, for de fleste omtaler familieminner: mer spesifikt, ettermiddagssnacks på bestemors hus! Er det ikke?! Så mange folk sier at, som andre enkle kaker (appelsin, gulrot, mais måltid etc.), sitron kake smaker og barndom lukt!

Det er en slags kake som vanligvis appellere til å være mild og vanligvis ikke så søt som andre kaker og desserter, og utmerket med en god svart kaffe ... Være en full frokost, er en ettermiddag snack!

Det faktum av ikke å være så søt er karakteristisk fra nøyaktig sitron bruk, som med sin azedinho smak gifter seg perfekt med ingredienser som sukker eller kondensert melk, som vanligvis brukes i kaker.

Når du foretar sitron kake, selv om det er "standard oppskrifter" det finnes ingen regler (utover lime bruk, selvfølgelig!), Slik at du kan være kreativ ved å gjøre enkle eller mer forseggjorte kaker, og selv til og med de som er beregnet for personer som har noen kosttilskudd begrensninger (for eksempel, som ikke forbruker gluten, laktose eller sukker). Inspirert av ideene nedenfor!

enkle oppskrifter

36 sitron kake oppskrifter for en spesiell ettermiddag snack

Foto: Avspilling / bilder på bordet

1. enkel sitron kake: det er lyst, luftig, fuktig ... Det er det ideelle oppskriften for de som elsker desserter med en touch azedinho. For ikke å nevne at preparatet er ganske enkel og de fleste av ingrediensene, selvfølgelig, du allerede har hjemme!

Les også: 10 forskjellige måter å bruke sitron

2. Enkel Lemon Cake: har den delikate smaken av sitron og det er ikke cloying. Du vil ønske å spise flere stykker! Oppskriften er enkel og rask å lage.

3. sitron kake fort: en praktisk oppskrift du bruker, i utgangspunktet, sukker, smør, mel, egg, bakepulver og sitron. Deretter er spissen å smelte en semisweet sjokolade og spille over.

4. blender sitron kake: lett å lage, er denne kaken også økonomisk. Et godt valg for frokost eller en ettermiddag snack. For ikke å nevne at "crostinha" sukker med sitron er utrolig!

5. Cake to sitroner: er kosete, velsmakende og er veldig enkelt å gjøre. Dette er en super grunndeig med sitronskall og et deksel, difor å fremstille, kondensert melk med sitronsaft.

6. svakeste sitron kake: som navnet antyder, er resultatet en velsmakende og lett kake. Du trenger egg, sukker, rømme, sitron, mel og gjær. Ovenfor, kan du bruke en sjenerøs lag med Nutella.

Les også: 38 Banana kake oppskrifter med lykke smak

7. Grønn sitron kake: en deilig og vakker kake som kan serveres avkjølt. Du vil bruke bare egg, olje, naturlig yoghurt, sitron gelatin blandingen inn sitron kake, bakepulver til kake, kondensert melk og limes.

36 sitron kake oppskrifter for en spesiell ettermiddag snack

Foto: Getty Images

8. sitron kake med sitron saus: en enkel og velsmakende kake. Oppskriften ikke gir en stor kake, og det er meget tynt. Likevel bør du ikke la det for lenge i ovnen!

9. sitron med glasur: en enkel, men velsmakende, blanding søtt og surt, noe som sikrer optimal smak. Bløt, kake toppet med glasur, er veldig konsekvent og fuktig. Men det er verdt å merke seg, er ikke en luftig og lys kake, er "tyngre".

10. lime kake med kremet dekning: disse kaker mouthwatering. For deigen, trenger du egg, olje, melk, vaniljeekstrakt, sitron, mel, sukker og bakepulver. For dekselet, bruker kondensert melk, sitron og rømme.

11. Lemon Cake "Suga Mama": en enkel kake å lage og flott alternativ for ettermiddag snack, ledsaget av en nytraktet kaffe. Du trenger bare smør, mel, bakepulver, sukker, melk, egg og sitroner.

Les også: 17 kassava kake oppskrifter med barndommen smak

12. sitron kake i potten: en praktisk forslag som skal tjene en kake, er en bursdag fester, piknik eller etter en spesiell lunsj, for eksempel. Den har en vakker presentasjon og er lett å bære.

13. enkel sitron kake: en enkel og velsmakende kake, ideelt å følge en kaffe. Dekselet er laget med melis, saft og sitronskall.

14. fluffy sitron kake: å gjøre denne kaken full av smak og vakker, trenger du sitroner, smør, sukker, egg, mel, melk, bakepulver pulver, sitronskall, melis og gul farge.

15. sitron kake med kremost frosting: til masse, må du mel, bakepulver, natron, salt, olje, sukker, egg, yoghurt og sitron. Kremen er laget av kremost, sukker, egg og mer sitron.

16. sitron kake med kulturmelk: til tross for å være en mer komplisert oppskrift, lønner seg, resulterer det i en kosete, lett og deilig kake. Oppskriften gir nok, da, hvis målet er å lage en kake bare for en ettermiddag snack, for eksempel, kan du satse på en halv oppskrift!

Les også: 20 gulrotkake oppskrifter for å lyse din gane

36 sitron kake oppskrifter for en spesiell ettermiddag snack

Foto: Getty Images

17. sitron kake med sitron fedd: en fluffy kake, vakker og full av smaker. Du trenger i utgangspunktet smør, sukker, egg, hele yoghurt, sitron og nellik sitron.

18. sitron kake med yoghurt: lett å lage, smakfulle og kosete på grunn av bruk av yoghurt. Du vil bruke, samt sitron og yoghurt, egg, sukker, olje, mel, bakepulver, ising, helmelk og melis.

19. sitron kake med gresk yoghurt: perfekt fluffy, luftet, levinho og yummy. De som gir lyst til å spise alt på en gang, uten å etterlate stykke! Preparatet er enkel og trikset er å spise denne ledsaget av en god kaffe kake.

20. sitron kake med kokosmelk: en deilig kake, og vant et spesielt preg av bruk av kokosmelk i bulk. Foruten ham og sitron, trenger du smør, sukker, egg, mel, maisenna, bakepulver, og mer kondensert melk og kokosmelk til å dekke.

21. sitron kake med rosmarin: i tillegg til de viktigste ingrediensene, kaller oppskriften på egg, smør, sukker, hvetemel, helmelk, Buttermilk og salt. Sirup er laget bare med sukker og sitron.

22. hellig og sitrongress kake: sitrongress er det samme som sitrongress eller sitronmelisse. Det er som "gress" lang som har en utrolig lukt, hva er egentlig forskjellen på denne kaken. En enkel å fremstille oppskrift, men det resulterer i en deilig kake.

23. sitron-lime kake: enkelt å lage denne kaken tar appelsin, galicisk sitron, egg, olje, hvetemel, sukker, bakepulver pulver, pluss sitron og melis til sirup.

forseggjort oppskrifter

36 sitron kake oppskrifter for en spesiell ettermiddag snack

Foto: Getty Images

24. sitron mousse kake: lys, fuktig, vakker og deilig, er denne kaken en naken ber om forsiktighet i forberedelse, men resulterer i en nydelig dessert, ideelt å bli servert på Bursdagsfeiring, lunsjer eller spesielle middager.

25. lageret sitron kake: forberedelsestiden er omtrent en time. For å gjøre denne kaken, må du egg, hele yoghurt, rapsolje, margarin, sitron, sitron-flavored gelatin pulver, klar for masse sitron kake smaken, kondensert melk og sitron Tahiti å dekorere.

26. Lemon Jelly kake: å lage denne kaken som er med ulik tekstur og farge, bruker du vanlig yoghurt, olje, egg, sitron-flavored gelatin (uten oppløsning), hvetemel, bakepulver, kondensert melk, sitron eller Tahiti, dråper grønn farge og sukker.

27. Sitron iskrem kake: en utrolig vakker kake, deilig og forfriskende. Perfekt for dessert de svært varme dager! Utbyttet er 12 biter og varer i opp til 7 dager kake iskrem i fryseren.

28. Pink Lemonade kake: annerledes, vakker og velsmakende. Kombinasjonen av bringebær og sitron, selv om det virker uvanlig, det er utrolig. Og resultatet av denne oppskriften er en masse veldig LUN sitron, sitron ostemasse som en fylling basert plommer blandet med hjemmelaget gelé og bringebær, dekning, laget med bringebær smørkrem.

29. sitron kake fylt med blåbær og kremost: forskjellige, forfriskende og vakre, til rock på noen spesiell anledning! Inntekter er lang, men merkelig nok, er det lett å gjøre, så det er verdt å risikere!

30. sitron kake med kremost og chia: for pasta, trenger du smør, sukker, egg, sitron, mel, Chia frø, gresk yoghurt og gjær. For dekselet, bruker kremost, sukker, sitron og gresk yoghurt.

restriktiv inntekter

36 sitron kake oppskrifter for en spesiell ettermiddag snack

Foto: Play / I Could Kill til dessert

31. sitron vegansk kake: Deigen er laget med hvete Farina, granulert sukker, vegetabilsk olje, vann, sitronsaft, sitronskall, natron, bakepulver. Og for den dekningen du trenger melis, kokosmelk og mer sitronskall.

32. fluffy vegansk kake av kalk: god, krever en oppskrift for hvetemel, organisk sukker, vegetabilsk olje, natron, bakepulver, vaniljeekstrakt, svart eddik, vegetabilsk melk, salt og kalk.

33. diett sitron kake: Sukker er erstattet av kulinariske søtningsmiddel sukralose. Dessuten er det, bruker du egg, fettfattig yoghurt, havrekli, pulverisert melk, gjær og sitroner.

34. Lemon Cake gluten, melk, egg og soya: å gjøre denne kaken som passer for ulike målgrupper, bruker du linfrø mel, vann, sitron, brunt sukker, mandler og paranøtter, olje, ris mel, stivelse bakepulver og maispulver.

35. Lemon Cake siciliansk gluten og laktose: er noe komplisert erstatte hvetemel i kaker, det er bare gluten som gir tekstur og mykhet til en kake eller brød. Men i denne oppskriften, miksing rismel og maismel, får du en interessant resultat, en kosete og velsmakende kake.

36. sitron chiffon kake uten gluten og melk: sitron har nok pektin, som virker som et fortykningsmiddel og hjelper i strukturen av det pai. Så resultatet er en masse som ser ut som en "liten sky." I tillegg til denne hovedbestanddel, vil man bruke egg, vaniljeekstrakt, rapsolje, vann, granulert sukker, raffinert sukker, bakepulver, salt og glutenfritt mel.

Uavhengig av oppskriften være enkle eller mer forseggjort, satse på sitron kake er en garanti for suksess for en morgenkaffe eller deilig ettermiddag snack! Velg ditt valg av favoritt oppskrift og "hands-on"!