79 oppskrifter brigader som vil lede deg til fortapelse

Foto: iStock

Det brasilianske kjøkkenet er absurd deilig ingen tvil, er det ikke? Vi produserer kreative retter og alle forelsker seg.

En av våre hovedretter og at all kjærlighet er Brig. Honning laget med sjokolade, smør og kondensert melk er deilig og har ingen ikke liker.

Søte navn er knyttet til politikk, merkelig nok! Etter slutten av andre verdenskrig fant sted og nyvalg en av kandidatene var brigade Eduardo Gomes. Deres støttespillere bestemte seg for å feste å samle inn penger og opprettet en søt å bli markedsført i hendelsene: Brig.

Nysgjerrig rett? Så hva med å lære flere varianter av denne fantastiske og deilig oppskrift og spille dette glede!

Brigadier enkel

Det kan virke enkel å lage et enkelt brigader, men du har ingen idé om hvor mye variasjoner som kan være forberedt. Her er noen av dem:

Les også: 16 oppskrifter på tysk og nederlandsk pie å gjøre alt spytt verden

79 oppskrifter brigader som vil lede deg til fortapelse

Foto: Avspilling / Jeg har det bra på kjøkkenet

1. Brigadier enkel: en klassisk, grunnleggende, enkel oppskrift: kondensert melk, smør og kakaopulver. Du kan ikke gå glipp av!

2. Brigadier myk: med en mykere tekstur, er perfekt for de som ønsker å spise den på skjeen eller tjener i koppen.

3. Brigader original: spesielt preg av den opprinnelige oppskriften er to perler som vil på tidspunktet for matlaging. Hva med å prøve å finne ut om det er bra?

4. Brigadier mikrobølgeovn: Perfekt for de som ønsker en raskere matlaging eller ikke ønsker å stå ved komfyren røring hele tiden å gjøre det punktet.

5. Brigadier mikrobølgeovn uten smør: færre kalorier, samme smak, perfekt for de som trenger å begrense fett fra rutine!

Les også: 10 fakta om sjokolade som du kanskje ikke vet

6. Brigadier mousse: hva med en brigade med en annen tekstur, men også deilig! Brigaderen mousse, laget med smeltet sjokolade er deilig og smelter i munnen!

7. Brigadier kjeks med Mary: kjeks gir en sprø luft til brigader, husker helt utrolig smak av den italienske halm. enkel og svært velsmakende også!

8. Coconut Brigadier: også kjent som kiss, er denne oppskriften laget med kondensert melk, kokosmelk og revet kokos. Enkel og svært velsmakende!

9. Strawberry brigader, også kalt "weirdo", jordbær brigader erstatte sjokolade for utarbeidelse av pulverisert jordbær drink.

Brigadier skje

En annen måte å brigader å bli servert for besøk eller møter og fester er brigade skje. Det er veldig vakkert på bordet og tjener nok!

Les også: 100 oppskrifter laktosefrie måltider for sunn og velsmakende

79 oppskrifter brigader som vil lede deg til fortapelse

Foto: Avspilling / Chata gummistøvler

10. brigader av cup: hemmeligheten bak denne oppskriften er å treffe konsistensen av brigader. Det gir en mye, men det er alltid godt å gjøre litt mer hvis det er for barnas fest!

11. brigader i vannbad: er ikke tid til å følge matlaging brigader? Hva med å gjøre det i et vannbad? Inntekter er creamier enn normalt, noe som gjør det mer fantastisk!

12. Brigadier blandet: laget med hvit sjokolade og melkesjokolade, bland to deilige smaker å smakes sammen.

13. Brigadier spesiell scoop: spesiell denne oppskriften er at du vil smake brigader med intet mindre enn en spiseskje med sjokolade. Oppsiktsvekkende!

14. Brigadier Ovaltine: Hva med å bli med i Ovolmaltine med denne utrolige søte som er brigader? Oppskriften er veldig glatt og deilig sjokolade er med hvite ting.

Les også: 22 søte oppskrifter med Nest melk for å blidgjøre sine dager

15. Brigadier cappuccino: kaffe bidrar til å bestemme smaken av sjokolade, og en svært velsmakende alternativ brigade skje.

16. Brig Amarula: Amarula laget med væske og semi-søt sjokolade er svært kremaktig på grunn av tilsetningen av drikkevaren.

17. whiskey Brigadier: en annen måte å få god kremet brigader og raffinering smaken av sjokolade er å legge whisky i oppskriften. Dette er gjort med hvit sjokolade og frisk krem.

18. Brigadier Almond: Mandel se bra ut på nesten alle rettene som kommer. Og brigader ville ikke være annerledes, er det ikke?

19. Brigadier Pistachio: seier i smak og utseende med den av brigade deilig pistasj! Hus perfekt med sjokolade skje!

gourmet brigader klassiker

Du ønsker å få ut av de enkleste og spise noe mer forseggjort? Deretter forbereder hjertet, fordi du vil lære oppskrifter på gourmet brigader klassikere.

79 oppskrifter brigader som vil lede deg til fortapelse

Foto: Avspilling / Gordelícias

20. basic gourmet brigade: som alle gourmet oppskrift, produktene er forskjellige fra tradisjonelle. I dette tilfellet vil du bytte sjokolade for kakaopulver.

21. Brigadier gourmet med rømme: laget med semisweet sjokolade, tar krem ​​for å gi en særegen creaminess i inntekter.

22. Brigadier gourmet med semisweet sjokolade, mørk sjokolade kommer til å bryte altfor søte smaken av brigade inntekter. I tillegg er det sunnere og mindre fett.

23. Brigadier Nutella: nutella går bra med alt! Og brigader ville ikke gå galt, ikke sant? Bare husk å ikke bruke sjokolade i oppskriften!

24. belgisk sjokolade Brigadeiro: Belgisk sjokolade regnes som en av de beste sjokolade i verden, og er den fantastiske gourmet brigader. Husk å alltid bruke boksen av fløte i denne versjonen!

25. Brigader Ovaltine: gourmet versjon av Ovaltine brigader er enkel å gjøres: bare legge kremen på slutten av den normale oppskriften!

26. Brigadier reir Melk: som ikke elsker smaken av melk reir? Hvis du ønsker å bruke en annen type melk pulver, kan også. Oppskriften er veldig interessant og deilig.

27. Brigadier reir melk med Nutella: bli med to lidenskaper i en enkelt oppskrift kan? Ja du kan! Nest melk og Nutella er perfekt sammen i denne gourmet oppskrift.

28. Brigadier trøffel nest Melk: denne oppskriften er opp trøffel fylling, laget med melkesjokolade og semi-søt sjokolade. Oppsiktsvekkende!

29. Melk Brigader Brigader reir fylt: reir laget med melk og vanlig brigader kan være dekorert med fargerike drops som vil gi en kul sjarmen til oppskriften.

30. Brigadier reir Milk med MM: tenk bite som hekker melk brigader og har overraskende å finne MM i stuffing? Deilig, ikke sant? Det er også super-enkelt å være forberedt!

31. Brigadier sitron: sitron er en frukt som er deilig å lage godteri. Det er ikke annerledes å tenke på brigader. Inntekter tar også eggeplomme og hvite sjokoladebiter.

32. Brigadier sitron kake: key lime pie er en fryd, brigader også, slik at denne forene de to? Laget med sitron krem ​​og kaker, er denne versjonen sinnsykt deilig!

33. Brigadier sitron: en annen variant med sitron, men nå med siciliansk. Gjort i mikrobølgeovn, unngår det du måtte vente til sweet spot foran komfyren.

34. brigader churros: søt melk, sukker og kanel, sammen med kondensert melk og smør og du har en deilig brigade flavored churros. Du kan ikke hjelpe, men liker!

35. Brigadier crème brûlée: Denne utgivelsen gjør sin berømte kjegle durinha av brent sukker, har crème brûlée. Brig selve minner søt melk.

36. Brigadier Oreo: i tillegg til Oreo glede som fyller brigader, tar søt vaniljeessens og er dekket med sjokoladebiter.

37. Brigadier Oreo melk med reir: fylling med skarphet i Oreo kapselen og smaken av melk reir i Brig. Det er en av de mest fantastiske tingene du vil prøve i livet!

38. Brigadier Kat Kit: oppskriften er enkel: en klassisk brigader med Kit Kat biter av dekning. Det er fristende!

39. Brigadier Kinder: stuffing biter av kinder bueno og gjort med smeltet snillere. Smak av barndom og ren hotness!

40. brigader av tack: tack er en tradisjonell brasiliansk søt som alle elsker. Så din Brigadier versjonen kan ikke være noe annet enn en skandale! Laget med ristede peanøtter og et dekke tack. Deilig!

ulike gourmet brigader

Universet av gourmet brigader er stort og inneholder oppskrifter som går så langt som kreativitet vil tillate. Lær gourmet versjoner som vil forbløffe deg, spesielt for å være sinnsykt deilig!

79 oppskrifter brigader som vil lede deg til fortapelse

Foto: Avspilling / Double Gourmet

41. Brigadier gourmet kokos: Ulike kyss, kaller denne oppskriften for hvit sjokolade og har ikke de klassiske fedd den opprinnelige oppskriften. Billig, enkel og deilig!

42. Brigader Tutti-Frutti: brigader med balinha smak? Ja! Det tar vanilje og gelatin Tutti-Frutti. yummy også!

43. brigader lidenskap: søtsaker laget med pasjonsfrukt er fantastisk, er det ikke? Brigadier også! Laget med juice konsentrat, er sluttresultatet svært velsmakende!

44. søt melk Brigadeiro: laget med kondensert melk og søt melk. Det virker som er veldig søt, er det ikke? Men det er ikke! Gjøre og prøve det!

45. Brigadier vanilje: denne fantastiske oppskriften er laget med hvit sjokolade og vanilje. Den legger også rum til å hjelpe bedre fastslå den søte smaken.

46. ​​Brigader fot-gutt: er forelsket i walk-in-drittunge? Så du kan ikke bo uten å vite at deilig og crunchy oppskrift.

47. Brigadier kaffe: for sprø og lidenskapelig opptatt av koffein, er denne oppskriften ødeleggelse! For ikke å nevne at kaffe bidrar til å forsterke smaken av sjokolade.

48. Brigadier kaffe med fersk melk: ikke å være cloying, kaffe og kakao bryte dreven smak av søtt og tiltrer flere herligheter i samme type brigader!

49. Brigadier banan: banan med sjokolade er en guddommelig kombinasjon! I dette tilfellet vil du blande fruktmos i massen av brigader.

50. Brigadier banan med kanel: denne oppskriften ikke lenger ta sjokolade i komposisjonen, blir tatt til brannen bare banan, kondensert melk og smør. Bruk kanel til strø Brig.

51. brigader med pistasj: en gourmet-versjon av brigade pistasj fører kakao i stedet for sjokolade og krem ​​for å gjøre det creamier.

52. Brigadier ost: liker kombinasjonen av søtt og salt? Så hva med en brigade tør med ost? Det tar hvit ost og hvit sjokolade.

53. Brigader ostekake: den perfekte balansen mellom salt ost og søt brigader og guava. Det fører også siciliansk sitronskall og hvit sjokolade.

54. ingefær Brigadier: Hvis du liker søtsaker med en østligste fotavtrykk, da vil du sannsynligvis elske denne brigader ingefær. Det er ganske enkelt å være forberedt, og resultatet er spektakulære.

55. sitrongress brigade: også kjent som sitronmelisse, etterlater denne urten en god honning og annen smak. Dessuten vil du smake en kolmule og yummy brigader.

56. Brigadier acai: kondensert melk, acai og maisstivelse er ingrediensene i denne oppskrift. Og det er overstrødd med tapioca mel. Bra for de som ønsker en nesten fit versjon av søt.

57. Brigadier caipirinha: hva skjer når vi blir med i favorittdrink i Brasil med favoritt godbit? Du har oppskriften på en perfekt brigade!

58. brigader leketøy: oppskriften bruker fyllmaterialet til Brigadier sammensetning og kapselen for å strø godteri. barndom elsker det!

59. Brigadier fylt med gulrotkake: gulrotkake er av gudene, er det ikke? Tenk deg å spise en brigader som har det som en fylling? Tenk deg at du vil allerede føler i paradis!

60. Brigadier Arme riddere: hva om en annen dessert til jul, uten å miste den tradisjonelle siden? En brigader toast er et flott alternativ!

61. brigader av dadinho: du vet den berømte dadinho, som delikatesse av peanut når du var barn? Tenk deg å spise en brigader med ham inne? Det er det denne oppskriften lover!

62. Brigadier saltet karamell: hvis du liker creamiest brigader, er dette oppskriften for deg. Du vil sikle opplever dette velsmakende og raffinert utgave!

63. Brigadier mint: en mint friskhet med søt kondensert melk bare kunne gi en oppsiktsvekkende oppskrift! Huske at denne versjonen ikke tar sjokolade i komposisjonen.

64. Brigader melk-mel: dette ekstremt deilig oppskriften gir nok. Melken mel brukes ikke bare for smaken, men også for å strø Brig. Glede!

65. brigader av Amarula: laget med semisweet sjokolade, gir Amarula en veldig spesiell touch i smak denne oppskriften. Det er guddommelig!

66. stekt Brigadier: denne oppskriften er ikke noe mer enn brigader pakket med masse oliebol og stekt. Babou det? Umulig å motstå!

restriktive brigader

Du har restriktiv diett og det er ute av alternativer å spise brigader? Ingen av det! Det er ingen mangel på oppskrifter på ulike typer restriksjoner. Tror du virkelig vil være uten denne utrolig søte? Ikke i det hele tatt!

79 oppskrifter brigader som vil lede deg til fortapelse

Foto: Avspilling / krydder Alternative

67. Brigadier falsk: begrenser sukker? Denne oppskriften er perfekt for deg! Det tar ikke kondensert melk og sjokolade er erstattet med kakaopulver.

68. Brigader veganer: uten animalsk mat, er dette brigader perfekt for alle som er veganer og ønsker ikke å gi den beste godteri Brasil!

69. Brigadier fit: er kosthold og er gal om at elskede kjæresten? Passformen Brigadier tar dato, kakaopulver, quinoa, most banan, brunt sukker (eller brun) og lys kokosmelk.

70. Brigadier kosthold: Kvinner i restriktiv diett for diabetikere eller sukker, er denne oppskriften din frelse! Diett laget med kondensert melk, pulverisert kakao, kokosolje og vann.

71. Brigadier uten kondensert melk: oppskriften erstatter kondensert melk med melk og sukker, og smaken er identisk med den opprinnelige oppskriften!

72. grønn banan biomasse Brigadeiro: Dette funksjonelle oppskriften er veldig sunt. Den kondenserte melk er laget av biomasse og grønn banan kakaopulver brukes for å unngå sukker.

73. brigade biomasse og semisweet sjokolade, du vil ikke tro at denne oppskriften er forskjellig fra den tradisjonelle når han ser henne klar. Den er laget med semisweet sjokolade, brunt sukker, kokosolje og banan biomasse.

74. brigader biomasse, kakao og melk pulver: Denne utgivelsen tar skummetmelkpulver og kakaopulver, gi opp inntektene. Basen er i hovedsak laget av biomasse grønne bananer.

75. Brigadier tapioka: laget for å passe følelsen av øyeblikket, tar olje, vann, kakao og Demerara sukker eller søtningsmiddel. Smaken unik og annerledes!

76. brigader med ricotta krem: blande søtt med salt kan også være laget av meget sunn måte. I tilfelle at slik bruk ricotta for dette?

77. Brigadier vegansk tack: tack er, er brigader, er veganer, er ikke perfekt? Perfekt for deg ikke passere juni festlighetene på vilje.

78. brigader med kokosmelk, og som sa at laktose intolerant og ikke kan spise allergisk brigader? Denne versjonen tar noen få ingredienser og er veldig økonomisk.

79. brigadesemisweet sjokolade og soyamelk: en annen svært velsmakende og økonomisk valg for de som er allergisk mot melkeprotein.

Alle er en perfekt oppskrift for deg i dette innlegget, er det ikke? Det er så mange deilige og ulike alternativer er det vanskelig å vite hvor du skal begynne! Så sørg for å dele dette innlegget med dine venner til å bestemme hvilke du skal gjøre sammen!