56 ekstremt allsidige og velsmakende blender pai oppskrifter

Foto: iStock

Vanskelig å finne noen som aldri har overgitt seg til god praksis blender pie! Det er den slags oppskrift som overraskende å ha en forberedelse like enkelt og på samme tid, en utrolig resultat som gleder alle!

Bare utgangspunktet slå deigen ingrediensene i en blender, benyttet i en smurt form, fylle med mat av ditt valg og deretter stek i noen få minutter.

Men fordelene er ikke den eneste fordelen av denne kaken. Hva mer sjarm, ingen tvil, det er allsidigheten! I tillegg til å variere måten å forberede deigen, kan du lage mange fyllinger, fra de mest grunnleggende til de mest "utviklede" ved hjelp av for eksempel kjøtt, pølser, kylling, grønnsaker, sopp eller ost, og mer! Mulighetene er uendelige.

La deg inspirere av oppskriftene nedenfor for å gjøre din blender kake når du er i humør for et velsmakende måltid og holder!

kjøtt Pies

56 ekstremt allsidige og velsmakende blender pai oppskrifter

Foto: Avspilling / klype

1. Meat Pie bakken og ost: enkel, praktisk og velsmakende kake. For fyllet vil du bare bruke kjøttdeig, mais, løk, tomater, mozzarella ost, kremost, hvitløk og tomatpuré.

Les også: 122 oppskrifter på sauser som vil øke smaken av sine retter

2. Kjøtt pai med grønnsaker: du må i utgangspunktet kjøttdeig, hvitløk, løk, kokte grønnsaker (stor potet, chayote og gulrøtter, eller hva du vil), egg, yoghurt, mel, parmesan, salt og pepper .

3. kjøttdeig pai og egg: enkel oppskrift på en rask og velsmakende måltid. Du vil krydre kjøttdeig med masse løk pulver, hvitløk, salt, pepper og knirkete. Kaken vil være klar i løpet av mindre enn en time!

4. Kjøtt pai med risnudler: fin måte å gjenbruke kokt ris. Dessuten er det, trenger du bare kjøttdeig, mozzarella, olivenolje, hvitløk, bacon, oliven, løk, egg, maisenna, naturlig yoghurt og bakepulver.

5. Kjøtt kaken med en god gulrot: en oppskrift som vil glede voksne og barn. Liten vil ikke engang merke at massen er gulrot! Du kan også når som helst, variere stuffing med kylling eller skinke.

6. Kjøtt pai med gresskar masse: En gresskar pai med kjøttdeig og ost, praksis å lage og som vil glede, om ikke alle, de fleste! Massen er vel levinha og hvis du vil, gir perfekt å variere fyllet, erstatte kjøtt for kylling, for eksempel.

Les også: 30 oppskrifter på tunfisk pai for et gratis måltid og velsmakende

7. hamburger pie: annerledes, velsmakende og lett. Du vil bruke egg, melk, olje, mel, parmesan ost, løk, hvitløk, kylling kjøttkraft, tomat, bakepulver, rå hamburger, mozzarella og sesamfrø.

8. tørr kjøtt pie: fyllet har ingen hemmeligheter! Og deigen er laget med melk, olje, egg, mel, salt eller fullstendig krydder, revet parmesan og kjemisk bakepulver. Når ønskelig, kan du også bruke tunfisk som fylling.

fisk paier

56 ekstremt allsidige og velsmakende blender pai oppskrifter

Foto: Avspilling / Gordelícias

9. sardin pie: praktisk og sexy. Den gode ting er også at du kan variere fyllet når du vil ... Det ser flott ut med en torsk eller reker lapskaus, en gryterett med grønnsaker, med hakket kjøtt, etc.

10. hvit fisk pie: det er som en gelé roll, som det er viklet og fylling er en enkel tomatsaus. Hvis du har en hard tid å pakke kaken, kan du lage små porsjoner i ildfaste formene, fordi det tekstur ser mye som en sufflé.

11. kremaktig sardin Pie: Deigen er laget med potet, såvel som egg, melk, olje, smør, parmesan, mel og bakepulver. Fyllet er ingen hemmelighet, bare blande alle ingrediensene! En enkel og velsmakende kake.

Les også: 30 praktiske og smakfulle oppskrifter for de som bor alene

12. Pie sardin lys: En blender pai, gluten-fri og sunt. Enkel å tilberede, vil du bare bruker egg, solsikkeolje, parmesan lys, skummet melk, ris mel, søt mel, bakepulver, sardin filet, salt, sort pepper og persille rike.

13. Tuna Pie: disse pies "quick fix", ideelt for når det blir et overraskende besøk eller når du er for lat til å gå til kjøkkenet. Praktisk og deilig, starter du forbereder fyllet (som faktisk er en cover).

14. kremet tunfisk kake med kremost: en enkel, deilig og allsidig oppskrift som lar deg bruke fylling som du har tilgjengelig i kjøleskapet. Det er verdt å merke seg oppskriften! Å følge en Saladinha er ideelt.

15. tunfisk pai med korn og oliven: praksis å gjøre når stemningen streik! For deigen, vil du bruke hvetemel, olje, løk, salt, melk, revet parmesan ost, bakepulver og egg. For fylling, trenger du bare tunfisk, mais og oliven.

16. tunfisk pai med grønnsaker: deilig og enkel å lage noensinne! I dette tilfellet valgte fylling var tunfisk, men du kan alltid variere, ved hjelp av for eksempel biff, kjøttdeig, kylling eller grønnsaker.

Les også: 30 sunne og enkle oppskrifter for å gjøre

17. tunfisk pai med ris til overs: en fin måte å gjenbruke kokt ris. Deigen er deilig og godt levinha, som det tar yoghurt. Fyllet er gjort med tunfisk, kål, tomater, oliven og kremost.

18. tunfisk pai gluten og laktose: deigen er laget med egg, vann, olje, olivenolje, hvitløk, rismel, maisstivelse, salt og bakepulver for kaker. Fyllet kan være tunfisk eller hva du vil!

19. tunfisk pai med mandel mel: low carb oppskrift. Massen er levinha velsmakende, laget med mandel mel, egg, parmesan ost, vann, olje, salt, pepper, oregano og bakepulver.

kylling paier

56 ekstremt allsidige og velsmakende blender pai oppskrifter

Foto: Avspilling / Vil spise hva?

20. Chicken Pie med curd: i tillegg til kylling og ost, vil du bruke løk, mais, kyllingbuljong pulver, parmesan ost, salt, pepper og persille. Deigen er laget med mel, margarin, olje, melk, egg, bakepulver og salt.

21. Kremet kylling sektor: en oppskrift som gir nok og appellerer til alle! Ideell for å tjene for hele familien på en lunsj helg, for eksempel. Bare en grønn salat til å følge måltidet og er garantert!

22. kremet kylling pai, mais og ost: deilig, med en god kremet fylling. Du vil bruke i utgangspunktet kyllingbryst, mais, løk, lukt-grønn, tomatpuré, oliven, salt, sort pepper rike, cottage cheese, rømme og muskat.

23. Chicken Pie temperadinha brønn: denne oppskriften, godt erfarne fylling og ostemasse skjeer før det andre lag deig utgjøre hele den forskjell. En praktisk oppskrift for å gjøre når stemningen streik.

24. Pie kylling sufflé: Et joker oppskrift, for du alltid gjør og fylle med hva du vil. Deigen er laget av melk, olje, egg, salt, mel, gjær kake og å parmesan.

25. kylling sektor uttrykk: gjøres som honningkake, med 25 cm X 12 cm. Du trenger egg, olje, melk, mel, bakepulver, salt, noe pulver og urter etter eget valg. Kyllingen fylling er garantert suksess, men du kan gjøre med det du har hjemme!

26. Kylling pai med grønnsaker: det er ikke alltid lett å introdusere forbruket av grønnsaker i kostholdet til barn, og denne typen pai er en fin måte å få dem til å spise flere typer grønnsaker og begynner å bli vant til deres smak .

27. Kylling pai med erter og ost canasta: velsmakende og lett. For å lage deigen, vil du bruke hvetemel, melk, smør, revet ost, olje, salt, sukker, løk fløte, løk og bakepulver. For fylling, trenger du skrellet tomater, erter, kyllingstrimler, olivenolje og ost canasta.

28. Kylling cake med grønnsaker og majones: Trikset er å gjøre i støpeformer av empadinhas med kylling fylling, oliven, tomat og lett majones. Når du vil, kan du variere fyllet! Gode ​​ting å gjøre i helgen, og tjener for besøk som entradinha.

29. kylling pai uten mel: glutenfri, er laget med maismel og maisstivelse. Resultatet er et godt levinha masse og velsmakende. Allsidig, kan fyllet være kylling eller hva du har hjemme.

pies innebygd

56 ekstremt allsidige og velsmakende blender pai oppskrifter

Foto: Avspilling / Gordelícias

30. Pizza Pie: økonomisk, lett og deilig, er et godt tips til lunsj eller middag i helgen! Du vil bruke bare egg, olje, melk, revet parmesan ost, mel, bakepulver, tomater, mozzarella, skinke, oregano og salt.

31. Pie ost og skinke: avkastningen er åtte porsjoner, og du vil bruke bare melk, egg, vegetabilsk olje, hvetemel, løk, bakepulver, salt, sort pepper rike, mozzarella, skinke og oregano .

32. Portugisisk pie: det er som en pizza. Du vil bruke melk, egg, olivenolje, løk fløte, mel, bakepulver, revet mozzarella, skinke, tomater, løk, egg, grønne oliven og olivenolje.

33. pepperoni pie: enkel og full av smak. For fylling, vil du bare bruke pepperoni, tomat, hvitløk, olivenolje og revet ost til å strø. Rundt 40 minutter din sektor vil være klar!

34. Pie kalabresisk med squash: Hvis du vil, kan du slå deigen i samme hånd, ved hjelp av bare to egg. Ettersom dekselet er laget med revet squash, løk, terninger pepperoni, tomat, olivenolje, salt, pepper og oregano.

35. Calabrese pai med ricotta: deigen er laget med ricotta, melk, egg, revet parmesan, salt, sort pepper rike, persille, oregano. Allerede fylle med pepperoni pølse, løk, oliven og kremost.

36. hillbilly Pie: full av smak, er dette salt pai oppskriften enkel å lage, få selv de som ikke er villige til å lage mat! Utbyttet er 12 deler og forberedelsestid, 45 minutter.

37. pølse pie krydret: enkel oppskrift og deilig, perfekt for de som elsker en touch krydret. Godt å vite at massen gir nok, da, hvis du gjør det for noen mennesker, er det ideelt for å få halvparten!

38. pai pølse og kål: utbyttet er 12 deler. Du trenger olje, melk, egg, maisstivelse, hvetemel, bakepulver, salt, løk, hvitløk, røkt pølse pepperoni, oregano, basilikum, tomater og kål.

39. Pie kalkunbryst og grønnsaker: enkle å gjøre, trenger du bare mel, egg, melk, usaltet smør, revet ost, olje, salt, sukker, løk pulver og Royal. For fylling, bruke mais, palme, kalkun bryst, oliven, tomat, tomatpulp og mozzarella.

40. kalkunbryst med ricotta pie: rask å lage og ideelt med en grønn Saladinha. Fyllet er gjort med purre, cottage cheese lime, tomat og røkt kalkunbryst.

41. Corn pai med kalkunbryst: en kjøttkake blender som tar knuste korn allerede i deigen. Dessuten er det, du bruker melk, egg, mel, bakepulver pulver, salt, revet parmesan og olivenolje.

42. Rask pølse pie: ideell for enkel og rask måltid for de dagene når du ikke ønsker å bruke mye tid på kjøkkenet. For fylling, pluss pølse, vil du bare bruke tomat, mozzarella og oregano.

43. pølse pai, squash og tomater: deigen er superversátil og lar deg bruke ulike fyll. Den er laget med olje, melk, egg, hvetemel, bakepulver, salt, Parmesan relado, usaltet smør, hvetemel eller fett for tråder.

44. bacon pai, pølse og kremost uten gluten: har ris til overs i kjøleskapet, og vet ikke hva jeg skal gjøre med henne?! Hva med å forberede denne deilige kaken med bacon stuffing, pølse, løk og kremost? Inntekter er superprática, og hvis du foretrekker det, kan du også forberede den med en annen fylling som mest behage deg.

Ingen paier

56 ekstremt allsidige og velsmakende blender pai oppskrifter

Foto: Avspilling / fiken og funghis

45. Pie grønnsaker: vil du bruke ca 35 minutter å lage denne kaken. Praktisk og deilig, gir rundt åtte stykker. Du kan spise det varmt eller ved romtemperatur. Selvfølgelig, det gir også velge forskjellige smaker som spinat og ricotta, kylling med håndflaten, blant mange andre alternativer.

46. ​​Pie fargerike grønnsaker: rask og deilig. Du vil bruke hvetemel, melk, vegetabilsk olje, salt, bakepulver, squash, tomater, mais, oliven, olivenolje og salt. Vil ikke lenger ha noe arbeid i tillegg til å slå deigen ingrediensene, hell grønnsakene over deigen og bake.

47. Pie sopp: ideelt for de som ikke spiser kjøtt eller bare elsker sopp. God bedt om for en liten middag for to, eller når den vil få venner hjemme. Det er praktisk og enkelt å gjøre!

48. flaten Pie: en deilig oppskrift. Hvis du ikke liker kål, kan du bruke deigen oppskrift for å lage en kake med fylling du ønsker! Du kan også bruke den samme oppskriften for å gjøre empadinhas.

49. Pie og palm kål: enkle å tilberede deigen tar litt knirkete. Fyllet er laget med tomater, basilikum, løk, kål, blandet grønnsaker, oliven og hvitløk. For å gjøre når stemningen streik i en pai praktisk og velsmakende.

50. Brokkoli Pie: til middag, for eksempel ingenting som en bit av denne kaken, en veldig fargerik salat og et protein som kan være en kyllingfilet, fisk eller annet kjøtt! God idé å variere måltider hver dag!

51. ricotta pie: for en lett middag, raskt og enkelt. Du tar alle ingrediensene til blender, deretter bare sette seg i form og føre ovnen. Og du trenger bare ricotta, egg, yoghurt, salt, pepper, spinat sprigs, havrekli og olivenolje.

52. light ost pie: en sunn oppskrift, ideell for en lett liten middag imidlertid annerledes. Du vil bruke skummet melk, egg, lett ost, kokosolje, havregryn og bruke en fylling til din smak. Hva med brokkoli?! Eller sopp? Mulighetene er uendelige.

53. caprese pie: Som ikke elsker kombinasjonen av tomat + ost + basilikum? Enda bedre hvis det er satt inn i en deilig pai skorpe laget i en blender! Hot og ingen mysterier å forberede seg.

54. Vegetabilsk Pie gluten: deigen er fremstilt med maisstivelse (maisstivelse), det vil si, den ikke tar hvete i deres fremstilling, noe som etterlater mye lettere. Fyllet er grønnsaker, men du kan øke den med strimlet kylling, tunfisk, skinke, til slutt, med det du har i pantry og kjøleskap!

55. vegansk pai: fyllingen er laget med strukturert soyaprotein, hvitløk, løk, paprika terninger, mais, tomatsaus, erter, lukt-grønn, salt, paprika og oregano.

56. Pumpkin Pie: til tross for at laget i en blender, må du koke gresskar i trykkokeren. Hvis du har frykt for håndtering av trykkoker, kan du bruke "normal" panorere det, men det vil ta mye mer. Videre utarbeidelse av kaken har ingen hemmelighet!

Suksess i nesten hvert hjem, gjør at blender pie 1001 muligheter, er praktisk og derfor ideelt for en lunsj eller velsmakende liten middag, eller til og med en spesiell snack!