Foto: Avspilling / kjøkken av Nise

Avokado krem ​​med kokos, nøtter og tørket frukt. Foto: Avspilling / kjøkken av Nise

Dietter som begrenser forbruket av gluten eller dietter for cøliakere, trenger noen justeringer slik at du ikke glemmer å nyte retter som elsker å holde det regulerte makt.

Og gjøre disse justeringene ikke nødvendigvis å bety å miste i spørsmålet smaken. Du kan gjenskape noen retter som tradisjonelt fører gluten erstatte denne ingrediensen av andre som chia, brun ris og glutenfritt mel og fortsatt opprettholde kvaliteten på oppskriften og smaksløkene.

Det er normalt at smaken er litt annerledes, og i noen tilfeller, teksturen også, men med tiden, smaksløkene blir vant til erstatninger og du vil innse de glutenfrie retter som andre parabolen "normal".

Nedenfor kan du se inntektsmuligheter for frokost til snacks å ta til arbeid og også oppskrifter for å lage til lunsj, middag og også noen dessert ideer.

frokost

Foto: Avspilling / kjøkken av Nise

Foto: Avspilling / kjøkken av Nise

1. Tapioca fylt med banan og honning: fylle tapioca med frukt er et godt valg å starte dagen på en sunn måte med en velsmakende rett. Hvis du er ute av tid til å forberede en forseggjort stuffing, erstatte forslag fra en lett gelé.

2. kakao Crepioca: turbin tapioca morgenen med en dose av sjokolade pulver og fyll den med jordbær å få av med en unik smak. For å gjøre oppskriften enda rikere, legge frø som Chia og linfrø.

3. vegansk ost brød: hvis du liker å legge hendene skitne tidlig, er denne oppskriften perfekt for deg. En ost brød som ikke vil ost, men det er en fryd, og gir 50 små brød. Brødet kan fryses for å spise i løpet av uken hvis du foretrekker det.

4. Linfrø Brød: brun lin mel bun er en perfekt oppskrift for de som trenger noe som virkelig slukke morgen. Forslaget er å tjene det med hvit ost eller cottage cheese. Det kan gjøres enten i vanlig form for brød som cupcake formene. Prøv det!

5. Gresskar Rolls: ut av tradisjonelle brød ost og hjemmelaget brød, er en idé å variere menyen med gresskar brød. I tillegg til å ha en "good guy", han vedlikeholder og er svært velsmakende.

lunsj

Foto: Avspilling / blogg Oppskrifter og ting

Foto: Avspilling / blogg Oppskrifter og ting

6. kylling steker med tomat og mynte: Dette kjøttet er lett å tilberede og går godt med alle typer salat. Å følge, tjene ris eller spaghetti glutenfri.

7. Strogonoff gluten og melk: denne oppskrift er oppsiktsvekkende. Du kan dra nytte av hva Stroganoff sitt beste, fordi foruten å være en glutenfri fatet, kan du gjøre det også uten laktose. Hvis ønskelig, legge potetgull å dekorere og gi mer smak til retten.

8. Fusili gluten: forberede glutenfri pasta med en deilig ricotta saus og squash til lunsj. Den store fordelen med denne retten er at det kan serveres enten varm som kald.

9. blomkål Quibe: med en vakker blanding av quinoa i stedet for hvete og ris blomkål, tilpasset dette kebab er en god erstatning for de som elsker denne oppskriften, men du kan ikke spise gluten. Verdt et forsøk.

10. Hot salat: en annen deilig alternativ for glutenfri frokost er kikert Saladinha servert med spinat.

snacks

Foto: Avspilling / Blogg klype

Foto: Avspilling / Blogg klype

11. søtpotet Chips: Dette snack kan gjøres enten i mikrobølgeovnen, og i luften frityrkokeren eller konvensjonell ovn, og er et utmerket alternativ til å lagre i en liten gryte og ta med til jobben.

12. kokosnøtt og kakaokake: glutenfri kaker trenger ikke være kjedelig. Denne oppskriften gir en utrolig kombinasjon av sjokolade og kokos for å tilfredsstille selv barn selektiv gane.

13. peanut kake: denne oppskriften er så enkel at det tar bare fem minutter å fullføre. Laget i mikrobølgeovnen, er det en velsmakende ettermiddag snack alternativ.

14. Sprinkles Cookie: denne retten tar ikke egg eller melk eller mel og selv da er det svært velsmakende. Å berike oppskriften, tilsett sesam komfortabel.

15. gulrotkake: King kaker kan ikke unngå å bli en del av oppskriftene tilpasset gluten. Dette er for å spise uten frykt og uten mål. Forbered og drepe vilje gulrotkake med sjokolade glasur med denne oppskriften.

middag

Foto: Avspilling / Blogg klype

Foto: Avspilling / Blogg klype

16. Pizza med kylling pasta: denne fantastiske pizza er laget med strimlet kylling pasta og kan fylles som du vil. Hvis du foretrekker, erstatte mozzarella ost på den andre lettere.

17. Kibe gluten: kibe denne oppskriften bringer brun ris i stedet for hvete, execelente erstatning for cøliakere som ikke gir opp denne Midtøsten glede.

18. Spaghetti grønnsaker: Dette spaghetti er forskjellig fordi dens masse er laget av grønnsaker, og gluten-fri. Men for å gjøre det, må du ha en espiralizador grønnsaker. Sjekk ut oppskriften og prøve det.

19. Burger quinoa: annet erstatning for hvete er quinoa. Foruten å være en sunn rett, er det raskt og gjøre og tjener opp til 4 personer.

20. søtpotet Gnocchi: forskjellig fra den tradisjonelle gnocchi, tar denne søtpotet oppskrift, ideelt for de som leter etter en diett med karbohydrater av langsom absorpsjon, noe som gir mer metthetsfølelse.

desserter

Foto: Avspilling / Blog Min Marmita

Foto: Avspilling / Blog Min Marmita

21. Apple og kanel Bun: den perfekte oppskrift på en søndag ettermiddag gluten mel fører slik at du kan spise uten frykt! Blandingen av kanel og eplekake gir en fantastisk smak som fortjener en sjanse på menyen.

22. cupuassu Mousse: glemme den tradisjonelle sjokolademousse, sitron eller pasjonsfrukt og velger en godt Brasileirinho smak.

23. pudding erme og chia: en annen svært brasilianske oppskrift, glutenfri og sunn som vil la noen imponert over dine kulinariske ferdigheter.

24. avokado krem ​​med kokos, nøtter og tørket frukt: parabolen er perfekt for varme dager, er det ferske. Dessuten er det enkelt og raskt å gjøre.

25. sorbet erme: en perfekt oppskrift på varme sommerdager, tar mango og yoghurt, har en enestående tekstur og er ganske enkelt å gjøre.