sunn pot: 24 måltid ideer for å ta på seg jobben

Foto: iStock

For mange, en av de store vanskeligheter med å følge en diett eller bare spise godt på en daglig basis, er det faktum at ingen mat hjemme, og dermed ute av stand til å forberede sine egne måltider.

For noen tid nå, men det er allment antatt å "marmitar", dvs. å forberede seg på forhånd de viktigste måltidene for å dermed kunne ta sunn mat og "passe på kostholdet" for å jobbe, høyskole og / eller avtaler generelt.

Ja, krever denne praksisen litt tålmodighet og organisasjon, men sikkert bringer utrolige fordeler! Forbered din egen matboks, pluss en økonomisk praksis er den beste måten å vite nøyaktig hva du spiser, og dermed unngår sabotere din diett og / eller din helse generelt.

Men det er verdt å merke seg: Når det kommer til sunn lunsj boksen, er den ideelle alltid variere rettene og presentasjon av mat, for ikke å la maten faller inn i rutinen, noe som kan føre til hull (eller den berømte "jacadas"). Bli inspirert med praktiske og lette lunsjbokser ideer:

Potter med kjøtt

sunn pot: 24 måltid ideer for å ta på seg jobben

Foto: Avspilling / Fru-frukt

1. Kylling sautert med grønnsaker og ris: for en komplett og sunt måltid! Og det beste av alt er at du kan variere grønnsakene når du vil, ved hjelp av for eksempel gulrøtter, erter, kål, etc.

Les også: 48 oppskrifter på sunn snacks for deg å gjøre i ditt hjem

2. lys kylling Stroganoff: en levinha versjon av denne retten som alle elsker, kylling stroganoff. Du trenger i utgangspunktet kyllingfilet, nonfat yoghurt, tomatpuré, olivenolje, basilikum, oregano, salt og pepper.

3. galinhada lys: en praktisk oppskrift, deilig og gir perfekt å være forberedt før og tatt som en pott på jobb. Sunn og godt temperadinha kan gjøres med brun ris eller parboiled. Spissen er godt brunet trommestikker for å gi farge til suppen.

4. Basmati ris med tunfisk grønnsaker: en sunn, rask og svært økonomisk forslag for de som er flinke i matboksen. En boks med tunfisk (i vann), forresten, er perfekt for de dagene hvis du ønsker en rask og næringsrikt måltid.

5. lasagne full av tunfisk og spinat: svært rask forberedelse, vil du bruke bare hele lasagne plater, tomatsaus, mozzarella skiver, ricotta ost, spinat, basilikum, vann tunfisk eller tidligere tilberedes strimlet kylling.

6. Escondidinho kylling, gresskar og banan biomasse: en glutenfri oppskrift, ingen laktose, ingen egg og sukker. En deilig rett og gjør at mange variasjoner. Du kan for eksempel erstatte gresskar for potet eller yam; Du kan også utveksle kyllingen for kjøtt, aubergine eller tofu.

Les også: 100 måter å kutte 100 kalorier

7. Grain Pie nebb kylling: et godt valg for lunsj eller middag. Du vil bare bruke kikerter, strimlet kylling, ost (vanlig eller lys) og vann fra kikerter matlaging. En god mat og praksis.

8. escalope filet mignon til Madeira saus: en ordfører fatet for den spesielle lunsj eller middag ... men også for dag til dag! Fordi du kan fryse små porsjoner og spise når du vil.

9. krydret kylling med sweet potetmos og brokkoli: for et fullverdig måltid, praktisk og deilig. Du vil bare bruke bakken kylling, rosa salt, sort pepper, persille, chili flak, paprika, løk, hvitløk, soyasaus, søtpoteter og brokkoli.

10. rolle biff med spesiell saus: sørg for å bruke god biff topside. I slaktere, samt stykke for å rense og skjære tynne. Det er andre kjøttstykker som gir rett til å lage denne retten, men kokepunktet kan endres.

11. filet av tilapia med nøtter og pasjonsfrukt saus: et lett måltid og deilig, perfekt for de som elsker fisk, men også liker å variere måte å konsumere mat. Mashed kastanjer og pasjonsfruktsaus vil gi en helt spesiell touch.

Les også: 10 matvarer som ser sunt, men er ikke

12. Burger hake med søtpotet og grønne bønner: et annet måltid, velsmakende og supersaudável. Du vil bruke i utgangspunktet løk, paprika, hake fileter, krydder etter smak, ris mel, søtpoteter, olivenolje og grønne bønner.

13. Pots i potten: du vil bruke strimlet kylling, kikerter, reddiker, ris, olivenolje, persille, valnøtter, cherrytomater og salat. Men, du kan alltid variere ingrediensene som brukes, forårsaker forskjellige matbokser, for ikke å bli syk og spise godt hver dag!

matbokser meatless

sunn pot: 24 måltid ideer for å ta på seg jobben

Foto: Avspilling / Danielle Noce

14. sunt vegetarisk stroganoff: basen er havre, så jo mer Grossinho ønsker sausen blir mer havre anta. Det er et alternativ Stroganoff ideelt for de som er på en diett, eller bare på jakt etter en mer naturlig mat.

15. Spring Risotto: Perfekt for de som liker fargerike og smakfulle retter! For ikke å nevne at det er en praktisk og rask oppskrift, ideell for dag til dag, bare koke ris i grønnsaksbuljong, tilsett tomater og squash.

16. egg pannekake med bertalha og hirse salat: for de som liker å variere smaker! Det er en komplett og annerledes måltid ... egg pannekake med bertalha, hjemmelaget rød saus uten tomater og hirse salat.

Les også: Manga: gode grunner til å ta med denne allsidige og velsmakende frukt på menyen

17. Zucchini Pasta: en vegan oppskrift, glutenfri, laktosefrie, det vil si supersaudável, men også meget velsmakende. Sausen er laget på en annen måte, ved hjelp av ovnen med tomater, hvitløk, salt og pepper. Verdt å lære!

18. fullt Penne pesto: for de som ikke gir opp en god deig! Integral er et flott alternativ fordi i tillegg til deilig, er rik på fiber. Du må fortsatt nøtter, mynte, persille, gressløk, spinat, mozzarella, revet parmesan, salt, sort pepper og olivenolje rike.

19. Aubergine lasagne: oppskrift som beviser hvor aubergine er allsidig. Det er massen av en deilig lasagne, glutenfri og vegetarisk. Tomatsaus er laget med løk, skrelt tomater og basilikum.

20. Gulrot Risotto: en vakker, sunn og velsmakende rett. Ideell for pot som dag til dag. Utbyttet er seks porsjoner, og du vil bare bruke gulrøtter, løk, smør, trær ris, hvitvin og grønnsaksbuljong.

21. Tabuleringene quinoa med kikerter: Bela Gil oppskrift, er dette en deilig sunn lunsj boks med tabbouleh quinoa med kikerter og søtpotet puré og gul søt potet med kokosmelk. Å gjøre og bli overrasket!

22. Bobo shitake: en komplett fatet, å unnslippe rutine! Du vil bruke kassava, gresskar, grønn paprika, løk, shiitake sopp, palmeolje eller olivenolje, grønnsaksbuljong, kokosmelk, chili pepper, salt og koriander.

23. Tofu eggerøre, brun ris med brokkoli og sauterte grønnsaker: dette matboks alternativet kombinerer en kryptert tofu med gurkemeie, ris Cateto med kål og sauterte diverse grønnsaker. En komplett fatet, annerledes og velsmakende.

24. banan lapskaus: oppskrift som gir to til tees porsjoner og kan serveres med ris, farofa, quinoa eller hva din kreativitet sende! En annen suppe full av smak, perfekt for de som ikke spiser kjøtt.

Nå vet du: lage din egen matboks er den beste måten å sikre sunn mat hjemmefra. Slik at du vet nøyaktig hva du spiser, og det er ingen skade på diett, og heller ikke for helsen generelt!