Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Når ferien nærmer seg, kommer også i ferien, sammenkomster og grilling drevet og fylt middager for alle misbruker både spise.

Og hvis du liker å lage mat for deg og gjester, er dette den beste tiden av året for å vise sine kulinariske ferdigheter med flere ulike og smakfulle oppskrifter.

Men å gå en av alminnelig inntekt og varierer menyen med nytolkninger av tradisjonelle retter og også med noen nye staging ideer verdt å prøve andre ideer til juleretter.

Sjekk ut følgende forslag, hentet fra brasilianske blogger og spesialiserte seg på portugisiske oppskrifter med fantastiske tips og triks som du kan følge uten frykt.

jule~~POS=TRUNC søtsaker

1. Kjeks ingefær og kanel: I tillegg til velsmakende, kjeks ingefær og kanel, når godt utformet, kan tjene til å pryde julebordet og selv treet.

Les også: 20 oppskrifter fra lette salater og velsmakende

Foto: Avspilling / sukkerbiter

Foto: Avspilling / sukkerbiter

2. Cookie fylt med hasselnøttkremDisse utstoppede cookies er ideelt for pakking og gave venner og familie denne høytiden.

3. French toast lys: Denne oppskriften er stor for de som ikke gir opp den tradisjonelle jule toast, men du trenger å dosere de samme kaloriene i den tiden av årsskiftet parter. En fin idé er å erstatte toast av brød et brød.

4. Natalina Tråd kanel og brunt: Natalina denne tråden er ikke annet enn kanelboller utarbeidet i pai formen

5. Rabanada kondensert melk: Dette mer tradisjonelle muligheten til toast skiller seg fra andre ved å være stekt i smør i stedet for vanlig olje. Verdt et forsøk!

Foto: Spill / Kitchen Lane

Foto: Spill / Kitchen Lane

6. Ananas Pie: Den beste delen av disse inntektene, pluss det faktum at det er en fryd, er at det bare tar tre ingredienser og er veldig enkel å tilberede.

Les også: 25 deilige glutenfrie oppskrifter for frokost, lunsj og middag

7. Panetone iskrem med gresk yoghurt : Iskrem Panettone er et stort utvalg av forfriskende oppskrift på jule fullt brasilianske sommer og kirsebær bidra til å gjøre retten enda mer Natalino.

8. Kokos Søt to sjikt: Denne oppskriften er veldig allsidig og kan gjøres i en enkelt del eller i små porsjoner i boller å tjene dine gjester.

9. Chocolate PaveHva om denne oppskriften? Du vil alltid ha noen til å gjøre spøk "er pavé eller pacumê?". Hvis du er villig til å tolerere det, gå videre.

10. Cheesecake Nutella: Hvis det er en ingrediens som alle liker, er dette absolutt hasselnøtt krem. Det er typisk oppskrift som vil forlate alle "siklende".

11. Cherry Pie: Er det noe varmere enn en varm pai etter en vakker julemiddag? Verdt å prøve denne sukkerholdig glede!

Les også: 30 sunne og enkle oppskrifter for å gjøre

Foto: Avspilling / Collective Kitchen

Foto: Avspilling / Collective Kitchen

12. honningkake: Lær av denne oppskriften hvordan å lage tradisjonelle og søte pepperkaker som er ansiktet til jul.

13. sjokoladekake: Dette er ikke en hvilken som helst sjokoladekake er en kake spesielt prydet for anledningen. Å forlate mer inntekter Natalina, bør du pynte tallerkenen med granatepler eller nøtter - eller begge deler kombinert.

14. Cake bundt: Enda en deilig bundt kake oppskrift med kanelboller å gjøre alles munn vann denne julen.

15. krem ​​ChocotoneHva kan være bedre å oppdatere din jule en kald chocotone? Den oppskriften krever iskrem og bør oppbevares kjølig. Det er et stort utvalg av dessert til lunsj på den 25.

salte jule oppskrifter

16. Tender til oransje saus: En annen oppskrift med en touch søt for de som liker den velsmakende blanding av søt med salt. Anbudet er en typisk jule kjøtt og går veldig bra med måltidet natten før.

Foto: Avspilling / Gordelicias

Foto: Avspilling / Gordelicias

17. Lammelår med hvit bønne puré: Den søte smaken av mashed passer perfekt med de rike og fyldige smaken av lam, et utmerket valg for middag eller julelunsj.

18. Salat couscous: Denne retten er fargerik, sunn og er en stor akkompagnement til en Thanksgiving kalkun.

19. gruvedrift indrefilet: Til tross for at en mer tidkrevende og arbeidskrevende oppskrift, er det en saftig alternativ for svinekjøtt elskere.

20. steke kalkun med sitron smørHvis du ofte finne kalkun kjøtt litt tørr, kan denne oppskriften endre din mening om fuglen. Hvordan det er forberedt og bakt sakte med smør, kjøttet er mørt og saftig, fordi det absorberer produktet. Verdt å prøve!

21. Vill ris med asparges og hylsen: Denne retten er det rette valget for de som ønsker å imponere gjestene med en ris ukonvensjonell og svært rik på forskjellige smaker og teksturer.

Foto: Spill / Kitchen Lane

Foto: Spill / Kitchen Lane

22. jul lasagne: Lasagna er en svært vanlig tallerken på bordet hver dag av den brasilianske, men dette har en spesiell touch jul: er utarbeidet med anbud i stedet for den tradisjonelle skinke.

23. Chicken salpicao: Den salami er at tradisjonell oppskrift som vanligvis føre til mye kontrovers: Noen mennesker elsker og noen hater. Så det er verdt å sjekke slike som hans "klientell", og finne ut om de liker eller ikke å blande søtt og salt og tilpasse salami til smaken av gjestene.

24. Codfish Gratinert: Portugisisk eller ingen familie, er det faktum at torsk er en fisk som vanligvis glede mange ganer og hvor det er verdt å investere. Hvis mulig, kjøpe det nå rene og chips, for å lette fremstillingen.

25. Kylling med grønn drue saus og honningJeg ønsker å forberede en tallerken med kylling, men kjører de mest vanlige oppskrifter? Bet denne søt saus å overraske dine gjester på julemiddag!

26. skinke fylt oliven: Den deilige fylling bringer ikke bare oliven, men også revet gulrot, hvitløk flak, oregano, rosmarin og timian, en annen måte å presentere den tradisjonelle svinekjøtt i julen.

Foto: Avspilling / Matlaging Two

Foto: Avspilling / Matlaging Two

27. svin med kassava mel og baconHvis indrefilet er allerede velsmakende, med bacon, er sikker på å lykkes! Vale legge sitron og urter for å gi en ekstra spesiell smak til retten.

28. Peru med fersken og rosmarin: En annen saftig ideen om å forberede den tradisjonelle peru Natalino.

29. Ris med kjøtt og krydder: Til tross for å være godt økt, og har mye tilstedeværelse, er denne oppskriften helt ukomplisert og vil glede mange smaker.

30. Couscous marokkansk kylling, nøtter og rosiner: Karri fremstilt med couscous, som er et svakt krydret krydder, får enda mer smak og tekstur til blandingen av rosiner og nøtter. Prøv og imponere dine jule gjester.