Foto: Avspilling / Loving Cooking

Foto: Avspilling / Loving Cooking

Lasagnen skål av italiensk opprinnelse, består av pastadeiglagene ark format med forskjellige oster og sauser blant dem. Dens masse er basert på en blanding av mel, vann og egg, og fylling muligheter variere fra tomatsaus, diverse kjøtt være bruken av hvit saus.

Opt for massene i et måltid sikrer bekvemmelighet og enkelhet ved fremstilling, ettersom monteringsplaten er enkel med få trinn, og det er mulighet for variasjon i overvåking.

Fyllings alternativer stopper ikke der: kan fylles bare med grønnsaker, sjømat eller til og med egen søt fylling, bare å bruke fantasien og utforske mulighetene.

Hvis du er en av mange elskere lasagne, sjekk ut utvalget av oppskriftene nedenfor og nyte å lage denne retten som velsmakende og praktisk:

Oppskrifter med kjøtt, kylling eller innebygd

Foto: Avspilling / In My Pan

Foto: Avspilling / In My Pan

1. Enkel lasagne og praksis: som forfatteren selv sier, dette er den tradisjonelle søndag inntekter. Enkel og lett å lage, kaller denne oppskriften for rød saus, kjøttdeig, mozzarella ost og skinke gjennom bladene av pasta. Minner om at det øverste laget bør være ost, for å sikre den visuelle gratineringsformen.

Les også: 15 fantastiske tips for å lykkes på kjøkkenet

2. lasagne Bolognese med hvit saus: Denne oppskriften, blir hvert Bolognese-saus lag forbundet med et lag av skinke og alternerende med hvit saus sammen med mozzarella. Ideell blanding for å behage de som liker å fylle de to muligheter.

3. lasagne Bolognese med hvit saus og spinat gluten og laktose: her, er hvit saus ledsaget av spinat, rik på jern og mineraler, og melken som brukes for sausen er laktose. Mozzarella og skinke gi gutta igjen og massen brukes er laget av kassava, ideell for cøliakere eller allergisk mot gluten.

4. meksikanske lasagne: i stedet for den tradisjonelle masse lasagne, bruker forfatteren av denne oppskriften kokte poteter skåret i mellom stykker, noe som bidrar til å absorbere spiciness krydret rød saus. Som hvit saus, en blanding av ricotta og kremost med sitron, noe som sikrer likhet med rømme eller sur fløte.

5. Lasagne kjøtt og spinat: en annen versjon av oppskriften tar spinat, her er stekt grønnsaker og akkompagnert av kjøttsaus med tomatsaus og hvit saus.

Foto: Spill / kjøkken for Two

Foto: Spill / kjøkken for Two

6. aubergine lasagne: for denne oppskriften, blir massen av lasagnen erstattet med aubergine i tynne skiver. Dette vegetabilsk er rikt på næringsstoffer, fiber og antioksidanter, bidrar til å forebygge kreft. Den valgte var saus Bolognese, forlater fatet enda mer smakfull.

7. lasagne kjøttdeig, squash og cheddar saus: ifølge forfatteren, er dette den beste lasagna verden, og bruker squash skiver i stedet for den tradisjonelle masse. I tillegg til en tilstedeværelse i massen, zucchini revet også vises ved siden av kjøttdeig til saus. Zucchini dette som hjelpemidler i fordøyelsen og bidrar til lavere kolesterol. Verdt et forsøk!

8. Kylling Lasagne: denne oppskriften, er strimlet kyllingbryst hovedingrediens. Akkompagnert av tomatsaus, mais og gulrøtter, er det fyllet valgt av forfatteren. Oppmerksomhet til spissen: det siste laget, bruke en sjenerøs lag med ricotta eller kremost og mozzarella ost for å gjøre lasagnen enda mer smakfull.

9. Kylling Lasagne med deigen deigen: å la enda enklere og praktisk oppskrift, forfatteren brukte deigen i stedet for egne penger for lasagne. I tillegg til å akselerere fremstillingen av fatet, gjør det mulig for lasagne også bli fremstilt tidligere, og ble avkjølt og bakes på tidspunktet for forbruk.

10. Kylling Lasagna, mais og bacon: dette tar lasagne skinke, mozzarella, strimlet kyllingbryst, mais, bacon og akkompagnert av en deilig hvit saus. Den siste finpussen er revet parmesanost sprengte på tid og på toppen av fatet.

Foto: Avspilling / ville krydre

Foto: Avspilling / ville krydre

11. kylling og kål lasagne: i denne oppskriften, samt forfatterne presentere en deilig fylling ved hjelp av kylling og hjerter palm, de fortsatt lære trinn for trinn hvordan du gjør massen av lasagne. Å forlate tallerkenen med mer personlighet.

12. Kylling lasagne med saus av fløte ost og pannekakerøre: denne oppskriften er et annet alternativ som gir mulighet til å utføre forberedelsene dagen før og bake bare måltid samtidig. For å få mest mulig praktisk oppskrift, bruker forfatteren pannekaker og overvåking, kremost-basert saus.

13. Spesial Kylling Lasagne: denne versjonen av lasagne bruker ikke den tradisjonelle masse i sin samling. I stedet potetmos. For andre lag, skinke, mozzarella og en deilig tomatsaus med kyllingstrimler.

14. Lasagne kalkunbryst og hvit saus: flott alternativ når du ikke har mange ingredienser hjemme, tar denne lasagne bare lag av pasta, hvit saus, kalkunbryst, ost og ostemasse parabol drypper rundt plate, sikre creaminess inntekter.

15. Brokkoli og bacon lasagne: fylling ble valgt for lasagne hvit saus med brokkoli og bacon. Brokkoli, vegetabilsk rik på kalsium og har antioksidant og anticancer egenskaper, som gjør den mest nærende og velsmakende rett.

16. salami Lasagne: kun ved hjelp av masse lasagne, mozzarella ost, salami, parmesan ost for det siste laget og hjemmelaget tomatsaus, er enkel og rask å lage denne lasagne. Ideelt for de gangene som krever praktisk.

Lasagne med fisk og sjømat

Foto: Avspilling / Panelaterapia

Foto: Avspilling / Panelaterapia

17. Tuna Lasagne: flott alternativ for dag kjøre i et par skritt og med bare fire ingredienser, lage en komplett og velsmakende måltid. Mest spesielt, kaller denne oppskriften for tunfisk, rik på omega 3 og mineraler.

18. torsk lasagne med poteter: i stedet for lasagne pasta, poteter skåret i tynne skiver. For montering, bare bytte poteter med torsk krem ​​tidligere utarbeidet. Avslutt med krem ​​og dryss revet parmesanost, tar fatet i ovnen. Innen 40 minutter lasagnen er klar til å smakes.

19. laks lasagne med pepperrot saus: Oriental med luft, tar denne laksen lasagne, fisk rik på omega 3 fettsyrer, og sammen med pepperrot, ingrediens mye brukt i asiatisk mat, og bidrar til å redusere vekt og bekjempe hypertensjon.

20. Lasagne tilapia: et annet alternativ, og oppskriften bruke squash skiver i stedet for den tradisjonelle masse. Her kommer hun med tilapia, mozzarella, lys kremost og cherrytomater. Velsmakende og lett å lage.

21. reker lasagne med cottage cheese: ekstremt kremet oppskrift tar tidligere kokte reker med paprika, tomater og diverse krydder. For å sikre creaminess, cottage cheese og mozzarella ost forlate retten mer innbydende.

vegetarisk lasagne

Foto: Avspilling / klype

Foto: Avspilling / klype

22. lasagne Ricotta og spinat: Denne vegetabilsk er markert igjen. Langs ricotta og hvit saus, sikrer spinat smak og næringsstoffer til veggie lasagne.

23. lasagne aubergine og squash: man oppnår omtrent 4 deler, utnytter denne versjonen både som aubergine zucchini i stedet for massen. Bytte denne fylling, armen og tomatsaus utfyller smaken. ideelt alternativ for fans til veganisme, er også indisert for de med intoleranse eller allergi mot gluten og melk.

24. Lasagne fire oster suge: ved hjelp av mozzarella ost, parmesan, provolone og halve kur for fylling, er denne oppskriften også ledsaget av en deilig saus å suge, forlater smaken enda mer slående.

25. brokkoli lasagne med hvit saus: brokkoli igjen "gir gutta" og la de rike og velsmakende lasagne. Her er det ledsages av mais, revet gulrot og hvit saus. Det er en fryd.

Foto: Avspilling / klype

Foto: Avspilling / klype

26. lasagne pasta med grønn flaten farse og broccoli: Denne oppskriften krever hakket kål, brokkoli kokt dampet, kokosmelk, tomatsaus, hermetisk erter og tomat terninger. Et vell av farger og smaker.

27. lasagne hjemmelaget pesto: pesto saus, tradisjonell italiensk, er utarbeidet med olivenolje, hvitløk, parmesan og basilikum. Her er han sammen med bechamel saus, opprinnelige navnet på den kjente hvit saus. Spesielt inntektene fra massepresentert av forfatteren.

28. Søtpotet lasagne: Dette lasagne tar masse lag, et lag med ost en ricotta krem ​​lag og et lag med stekte grønnsaker, blant disse er gulrøtter, søtpoteter, squash, kassava persille, tomater og auberginer , nummerert i mellom skiver og pre-bakt.

29. gresskar lasagne med hvit saus: her er brukt i den gresskar puré medium, idet platen er anordnet vekselvis med massen av den tradisjonelle lasagne og hvit saus (hvit saus).

30. lasagne crepioca: fylling av denne oppskriften? strimlet kyllingbryst med tomatsaus, gulrøtter og auberginer skjæres i skiver. Som for den pasta, den kjente crepioca, crepe deigblandingen med tapioca. Annerledes og meget velsmakende.

kreativ lasagne

Foto: Avspilling / Panelaterapia

Foto: Avspilling / Panelaterapia

31. Lasagne brød: med bare fire ingredienser, gjør denne oppskriften for suksess du ønsker bekvemmelighet i kjøkkenet. Bare slå tomatsaus, ost, skinke og skiver av brød i stedet for pasta lasagne og stek i gratineringsformen. I tillegg til deilig er det raskt og enkelt å gjøre.

32. Skillet Lasagne: Hvis du vil ha et måltid av rask tilberedning, kan dette være det ideelle valget for deg. Lasagne er montert og drevet for å fyre i en stekepanne, akselererer kokeprosessen. For at metoden skal virke, ikke bruker mer enn tre lag av deig, slik at koke er ensartet.

33. Mini lasagne: gjenskapt utarbeidet i individuelle deler, er det ideelt for de som vil få hjemmebesøk og ønsker en gourmet tallerken med luft. Som en fylling, Bolognese saus og mozzarella ost garantere den tradisjonelle smaken av parabolen.

34. Lasagne individ i mikrobølgeovnen: ledsaget av bolognese saus pepperoni, ost tallerken, skinke og kremost, er denne oppskriften et sunnere alternativ til frossen lasagne, blir presentert på individuell smak og garantert del og fart i forberedelsene.

35. lasagne kopp: denne sammenstillingen er laget lasagne på en ukonvensjonell måte: deigen settes cupcake-formet, foring sidene og bunnen av formen. Sammenstillingen følger den tradisjonelle måte: fylling av det malte kjøttet, er hvit saus og andre deigplate ble tilsatt. Kreative og deilig.

36. viklet lasagne: ved hjelp av kakedeig, forfatteren viklingen oppskrift lasagne som en pannekake, som sikrer mer fylle platen. Smaken av fyllet er gitt av hvit ost, som er brutt av for hånd, noe som gjør dem i små biter og under henvisning til den ricotta.

37. salat lasagne: Denne kalde plate brukt kalkunbryst, mozzarella ostesaus forberedt med majones, ketchup og sennep, og i stedet for pasta, tomat og salat er delingen av fyllinger. Flott alternativ for varmere dager.

søt lasagne

Foto: Avspilling / Giulia Log

Foto: Avspilling / Giulia Log

38. Lasagne hvit brigader, jordbær og Nutella: godt valg for søte elskere, dette fører lasagne lag vekslende hvit brigader, sjokolade krem, skiver jordbær og til slutt, hasselnøtt krem. For å gjøre det enda vakrere, pynt med skiver jordbær.

39. Hvit og svart sjokolade lasagne: Lasagne tar denne hvit sjokolade krem ​​lag ispedd lag av sjokolade krem. Endelig er skall av to typer sjokolade lagt til det øverste laget av fatet

40. Lasagne røde frukter og mandler: denne oppskriften bruker den klassiske pasta lasagne. Til recheá det, kiwi puré, jordbær og bringebær, sammen med ricotta og biter av frukt.

41. Apple Lasagne: for fylling av denne lasagne, karamellisert epler med rosiner og hakkede nøtter. Vi må sikre creaminess av fatet, vaniljekrem. Hvis du ønsker å få mest sofistikerte fatet, strø kakesmuler.

Nyt allsidigheten til denne retten som velsmakende og beundret, velger smaken og forberedelse metoden som passer deg og nyte denne deilige italienske parabol og alle dens allsidighet.