Foto: Avspilling / Gordelícias

Popcorn søte røde. Foto: Avspilling / Gordelícias

Popcorn i sin tradisjonelle form salt, er kjent for å være en svært vanlig snack å spise å se på film. Denne kombinasjonen er så vellykket at det er svært vanskelig å ikke føler for å spise popcorn når vi ser en film, enten på kino eller hjemme. Og lukten av popcorn ender nesten alltid opp med å henvise til dette som lystbetont aktivitet.

Det er mange måter å konsumere popcorn, enten salt eller fersk, oppskrifter av ulike kombinasjoner med denne ingrediensen florerer.

Å lage fersk popcorn er mange alternativer, fra de enkleste å bare ta popcorn og sukker, selv de mest gourmeter. Sikkert noen vil gi deg vann i munnen.

Sjekk ut 20 oppskrifter av deilig fersk popcorn å teste og godkjenne:

1. Popcorn søte røde: Resultatet av denne oppskrift er lik pipoqueiros popcorn. Den oppskriften krever kokosmelk for å gi en spesiell smak. For farge, brukte vi rød konditorfarge, men du kan bruke den fargen du foretrekker.

Les også: 10 filmer å se i TPM

2. Popcorn søt tradisjonell: Et tips for at popcorn bli enda mer deilig er spredt på en stekeplate så den er klar til å fjerne wet look og bli sprø. Det popcorn kan også lagres i noen dager for senere forbruk i en tett lukket krukke.

3. Popcorn Sjokolade: Sjokolade og popcorn kan bare resultere i en herlig kombinasjon, er det ikke? For å gi en spesiell touch til forfatteren av oppskriften anbefaler en klype kanel.

4. Popcorn søt passform: Å spise fersk popcorn uten skyld denne oppskriften er ideelt. Oppskriften tar ikke olje og popcorn er oppstått i en pose brød i mikrobølgeovn. For søt sirup, sukker er erstattet av melasse.

5. Popcorn Søt farget: Du kan få fargeresultatet på to måter: med fargestoff eller rips. Inntekter antyder også en måte å lage popcorn i mikrobølgeovnen for de som foretrekker dette lettere.

6. Popcorn søt i mikrobølgeovnen: Med et glass og plastfilm potten kan gjøre fersk popcorn i mikrobølgeovn og olje, som er erstattet med vann. Ta popcorn, vann, sukker og sjokolade for mikrobølgeovnen i 11 minutter på høy effekt og popcorn er klart, enkelt som det.

Les også: 10 raske og sunne snacks ideer for den daglige

7. Popcorn søt enkelt: Med bare popcorn, olje, vann og sukker i en popcorn maker kan du lage en deilig fersk popcorn. Hvis du ikke har en popcorn Popper bare gjøre popcorn som vanlig og spille sirup på toppen.

8. Popcorn søt i den felles pot: For denne oppskriften er det ikke nødvendig å ha en popcorn Popper. Bare legg alle ingrediensene i gryten, rør, vent sprekke og er klar.

9. Popcorn søt stekt: Denne oppskriften er laget i tre deler. Først er poppet popcorn Popper eller vanligvis i pannen etter at sirupen og honning brunt sukker er laget i en annen panne og til slutt popcorn med sirupen bringes til ovnen. Den harde popcorn opp til 30 dager hvis de oppbevares i en tett lukket krukke.

10. Popcorn søt film: Søt popcorn solgt i kino er vanligvis svært kostbart. For å gjøre dette deilig hjemme bare pop popcorn i karamell, forventer kjølig og spise. Forfatteren av oppskriften lærer også hvordan å lage en vakker kjegle å tjene popcorn med sjarm.

11. Popcorn Ovaltine: Denne oppskriften er praktisk og deilig. Blande sammen alle ingredienser, benyttet i en glassbeholder lukket med plastfolie og slå på mikrobølge i 10 minutter på høy effekt.

Les også: 10 kake oppskrifter av deilig cornmeal og enkelt å lage

12. Popcorn søt gourmet: Stjernen i denne oppskriften er den mørke sjokoladen er søt akkurat. For å gjøre dette rett og slett herligheter sprekke popcorn vanligvis smelte sjokolade og spille over popcorn. Så bare vent kjølig og glede.

13. Popcorn søt med melk Nest: For å gjøre denne oppskriften bare gjøre en felles karamellisert popcorn, vent kjølig og godt blande melk Nest.

14. Popcorn med sjokolade og melk condesado: Forfatteren av oppskriften anbefaler denne oppskriften er laget i en popcorn maskin med manuell spinner, for ikke å risikere å brenne. For å fremstille den popcorn er poppet med alle ingrediensene er blandet, med unntak av kondensert melk, som brukes til vanning av popcorn like før servering.

Popcorn med smeltet sjokolade. Foto: Avspilling / Hjelp på kjøkkenet

Popcorn med smeltet sjokolade. Foto: Avspilling / Hjelp på kjøkkenet

15. Popcorn med smeltet sjokolade: Denne oppskriften er laget med poppet popcorn i en tradisjonell måte og smeltet sjokolade kastet over popcorn. Sjokolade foreslått i oppskriften er melk, men du kan bruke hvilken som helst type preferanse.

16. Popcorn med kokos og kondensert melk: Denne oppskriften er en blanding av popcorn og kokosnøtt sukkertøy er laget av et felles karamellisert popcorn med tillegg av en saus laget med kokos og kondensert melk.

17. Popcorn og peanøttsmør: I tillegg til peanøttsmør, tar denne oppskriften en deilig saus laget med marshmallows og brunt sukker. Den jordnøttpasta blir deretter tilsatt til sirupen og blandes med den klare popcorn.

18. Popcorn med kanel: Denne oppskriften er laget som en felles karamellisert popcorn, den eneste forskjellen er at tilsetningen av kanel under fremstillingen. Hvis du foretrekker å tjene popcorn drysset med kanel og drizzled med kondensert melk.

19. Popcorn marshmallow: For denne oppskriften popcorn er laget på tradisjonelt vis og marshmallow er smeltet med vanilje, danner en sirup. Hvis du foretrekker å legge fargestoff fargen du ønsker. Popcorn kan også grupperes i baller og servert i bursdagsselskaper.

20. Popcorn gelatin: I denne oppskrift er det poppet popcorn og vannet som normalt med sirup som er laget av sukker, gelatin og vann. Smaken av gelatin kan være noen av dine valg. Foruten smak, legger gelatin også farge til popcorn.

Nå som du vet varierte søt popcorn oppskrifter bare velge en film å se i selskap med en av disse herlighetene. Hva er din favoritt?