Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Et nytt navn har fått fremtredende når det kommer til vekttap: Morosil, en tørr ekstrakt hentet fra saften av appelsiner Moro, dyrket i Middelhavet, bare området rundt vulkanen Etna på Sicilia (Italia).

Best av alt: elskling for øyeblikket er en naturlig ressurs, dvs. det er ikke et rusmiddel og tilbyr ikke bivirkninger.

Morosil® er et autentisk produkt av Galena, et selskap som distribuerer råvarer til compounding apotek. Det kan manipuleres i kapsler, poser eller innlemmes i oppskrifter som sjokolade, smothies, juice og vibrering.

Sammensetning av Morosil

Morosil faktisk dukket opp basert på Middelhavsdietten (allerede godt kjent for de mange fordelene det gir til helse), som Moro oransje er en viktig del av denne dietten.

Claudia Coral, farmasøytiske og visepresident i Galena, påpeker at ved å leve i et tøft miljø (som gjør overlevelse av dyr og planter), Moro appelsiner hatt behov for å tilpasse seg ulike forhold der de blir utsatt for og på grunn av disse forskjellige klimatiske og miljømessige egenskaper, ha en unik sammensetning.

Les også: 10 matvaner som øker hastigheten på stoffskiftet

"Studier viser at Moro appelsiner er den viktigste kilden til en slags røde pigmenter kalt antocyaniner, en kraftig antioksidant ansvarlig for vekttap. Dette pigmentet er ikke funnet i andre sitrusfrukter. Den inneholder også en høy konsentrasjon av vitamin C, flavonoider og hydroxycinnamic syrer, "farmasøytisk forklarer Claudia.

I tabellen under kan du se hvilke som er de viktigste næringsstoffene i Orange Moro (eller rød) i gjennomsnitt.

Bilde: Woman tips

Bilde: Woman tips

Og ta hensyn til de konkrete fordelene ved Moro appelsiner som skapte Morosil - som skiller seg ut spesielt for å hjelpe i vekt kontroll, men også løfter andre fordeler.

Fordeler med Morosil

Ifølge Gilberto Kocerginsky, orthomolecular lege og Andreia Barros, ernæringsfysiolog, den Linnus Institute (RJ), blir sett på som de viktigste fordelene ved å bruke Morosil:

 • vektkontroll;
 • Øke følsomheten for insulin;
 • Reduksjon av triglycerider og total kolesterol;
 • Redusere abdominal fett;
 • Kraftig antioksidant handling.

Claudia forklarer at på grunn av handlingen av Antocyanin C3G i kroppen, blir Morosil en viktig alliert i ledelse og tiltak. "I løpet av bare 90 dager har du et tap på opp til 50% av magefett. Men i 60 dager resultatene er allerede synlige, "sier han.

Les også: 10 måter å føle seg motivert under slanking

Men ifølge den farmasøytiske, fordelene går langt utover vektkontroll. "For lavere fettinnhold i kroppen, de aktive bidrar til en øket syntese av adiponectin, bistå i økt insulinsensitivitet, som er meget viktig for glykemisk kontroll".

Morosil hjelper også til å senke triglycerider og total kolesterol, som tilbakekalt Claudia. "Hva mer, nyere studier viser at i tillegg til fordelene i vektkontroll, Morosil bistår i omsorgen for leversteatose (fett opphopning i leveren)," legger han til.

Morosil selv gå ned i vekt?

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

På grunn av virkningen av Antocyanin i kroppen, har Morosil dukket opp som en viktig alliert i ledelse og tiltak, spesielt i mageområdet.

Claudia siterer en fersk studie, publisert i det prestisjetunge International Journal of Obesity, viste at Moro ekstrakt hentet fra beriket juice, kan motvirke vektøkning og fettakkumulering indusert i dyr matet en høy fett diett med fettreduksjon abdominal 25 til 50%.

Kocerginsky og Andreia merke til at en hvilken som helst metode som brukes alene for slankeformål (utveksling av kroppsfett for mager masse) er effektivt i seg selv. "Bruken av Morosil er et viktig redskap med andre verktøy. alltid bør den enkelte er interessert i å ta i bruk titt for helsepersonell. "

Bruke Morosil

Morosil® er funnet i manipulasjon apotek. Kocerginsky Andrea og huske at den kan administreres i kapsler, poser og tilsatt til funksjonelle matvarer (for eksempel faste og pulverdrikker), for vektkontroll.

Den vanligste formen for dets anvendelse har vært i kapsler, sammen med den aktive eller kombinert med andre midler.

Claudia påpeker at den vanlige anbefalte dose er 400 mg til 500 mg per dag kan være oppdelt eller ikke. "Morosil ikke har en bestemt tid til å bli gitt," sier han.

kontraindikasjoner

Kontra, ifølge Kocerginsky og Andreia são:

 • gravide kvinner;
 • Kvinner ammer;
 • Barn.

Det er alltid interessant å se en profesjonell du stoler på før du begynner å bruke Morosil, selv om studier ikke har blitt utnevnt ingen bivirkninger.

Morosil og Actgym

Foreningen Morosil® Actgym + ™ tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Ifølge Claudia, er dette en komplett løsning for kroppen modulasjon, fordi forvalteren In (innvendig bruk) og ut (utvendig bruk) virker synergistisk forsterker aktiviteten av aktiva.

"Morosil® bruke In, har mange fordeler. Actigym ™, bruk ute, er en aktiv marin bioteknologi oppnådd ved å fremme integriteten av muskelfibre type I og øker mitokondriell aktivitet ved å sette legemet og som gir tone til mageområdet, armene og setet, "sa apoteket.

"Indikasjonen er Actigym ™ gjelde i ønskede områder (armer, lår og buk eller etter behov) to ganger daglig", forklarer Claudia. Allerede Morosil, hukommelse, er forbrukt gjennom kapsler, poser eller lagt inn i funksjonelle matvarer.

Morosil og andre foreninger

Den Morosil fortsatt kan håndteres sammen med andre eiendeler. Derfor er det ideelt å søke profesjonell veiledning for å sikre en tilpasset formel som passer best til dine behov, og dermed sikre enda bedre resultater.

Claudia gir noen eksempler på internt bruk (i bruk):

 • Morosil® + Cacti-Nea ™: hjelpemiddel for å redusere abdominal fett og væskeretensjon.
 • Morosil® + Saffrin: samarbeid i utslippsreduksjoner og reduksjon angst.
 • Morosil® + ID-ALG ™: reduserende tiltak med forskjellige og komplementære mekanismer.

Han ble interessert i fordelene som Morosil kan tilby? Ta kontakt med din lege og / eller ernæringsfysiolog for å finne ut hvilken som er den beste formelen for deg å gå til et apotek håndtering av sin by.

Husk at ethvert produkt "gjør mirakler." For å virkelig betydelige resultater, er det ideelt å knytte bruken av Morosil (alene eller sammen med flere aktive) med et sunt kosthold og fysisk aktivitet.