Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Feber i akademiene i São Paulo og Rio de Janeiro og nyheten i flere andre byer i Brasil, er Balett Fitness få en masse mennesker, inkludert den berømte. Skuespillere som Grazi Massafera, Sheron Menezzes, Juliana Paiva, Sthefany Brito og Taís Araújo, for eksempel, er flinke modus - som fusjonerer ballett bevegelser og typiske gym øvelser.

Men til tross for lovende muskeldefinisjon, du tar feil som tror at erfaringene fra Ballet Fitness leggings og bruke manualer ... Forslaget er å bruke akkurat den kroppsvekt for å definere, forbedre styrke, fleksibilitet og balanse.

Flora Andrade, ballerina Studio Forget - Body uttrykk, forklarer at Ballet Fitness er en sport som har elementer og øvelser av klassisk ballett og fitness øvelser og muskelmasse - Vanlig i funksjonell trening akademier. "Denne klassen modellen har eksistert i lang tid, men hadde ikke en metode, med hver lærer holdt klasser på sin egen måte," sier han.

"For noen år siden, har sporten eksplodert på grunn av trenings bloggere som startet å trene, og så navnet vunnet posten og i dag er det mulig å gjennomføre kursene for å kunne undervise Ballet Fitness, som nå har en unik metodikk," legger danseren .

Nedenfor du bedre kjent med denne modusen som lover store fordeler og har vunnet flere og flere mennesker over hele landet.

Les også: Møt Zumba: klassen som blander dans og gymnastikk trekk

Ballet Fitness x tradisjonell ballett

Foto: Avspilling / Ballerina Flora Andrade

Foto: Avspilling / Ballerina Flora Andrade

Den største forskjellen mellom de to modusene, ifølge Flora, er bruken av nevnte øvelsen "gym" i Ballet Fitness, som knebøy, sit-ups etc.

"En av de viktigste funksjonene i Ballet Fitness er antall repetisjoner av hver øvelse, og tidspunktet for isometrics (en teknikk som tar sikte på å holde kroppen i en fast stilling for en viss tid)," sa danser.

"På Ballet Fitness ikke kreves bruk av Pointe sko, så vanlig i klassisk ballett," lagt Flora.

9 Fordeler med Ballet Fitness

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Men tross alt, hvorfor Ballet Fitness har gjort det med hell, blir enda en favoritt aktivitet for mange kjente! Svaret er i størrelsesorden fordelene det gir:

  1. Høy kaloriforbruk, kan hjelpe og de som ønsker å gå ned i vekt eller holde vekten;
  2. muskel styrke;
  3. Arbeide med hele kroppen (for eksempel klassisk ballett);
  4. Forbedret holdning;
  5. Forbedret pust;
  6. Definisjon av legemet;
  7. Balanse forbedring;
  8. Interaksjon (siden klassene er gjort i gruppe);
  9. Hjelp fleksibilitet (med strekk).

Videre er det en annen modus, som blander ulike typer oppgaver og dermed en flott mulighet for alle som ikke liker vekttrening og er villig til å lære mer dynamiske leksjoner.

Balett Fitness ned i vekt?

"Du kan bruke en masse kalorier i løpet av klasse ... I én time den gjennomsnittlige utgifter er 750 kalorier. Av denne grunn, klasse favoriserer, ja, vekttap, i tillegg til muskel styrke, "sa Flora.

Men husk: det er alltid nødvendig å knytte fysisk aktivitet med et balansert kosthold for å oppnå gode resultater. For meg selv, gjør ingen trening "mirakler".

Hvem kan øve?

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Ifølge Flora, er Ballet Fitness passer for alle fra 14 til 15 år gammel. "Og det er ingen øvre aldersgrense for å praktisere leksjonene," sier han.

Et annet vanlig spørsmål er: må ha gjort / forstå ballett til klassen? Flora gjør det klart at det ikke. "The Ballet Fitness kan praktiseres av folk med ingen forkunnskaper i klassisk ballett. Vanligvis de som søker modus er folk som ikke liker å gjøre Gym / Vekt trening, men ønsker å få de samme fordelene, "sa han.

Danseren legger til at "alle personer som kan utføre fysiske øvelser er i stand til å utføre Ballet Fitness".

Videoer: bedre kjent med Ballet Fitness

I videoene nedenfor gi for å få et bedre inntrykk av hvordan undervisningen.

1. klasse med Betina Dantas

Nedenfor kan du se en ballett kondisjonsklasse strekning av Betina Dantas, kjent som skaperen av sporten.

2. Ballet Fitness

I videoen, jo mer en øvelse gjøres i klassen eksempel på Ballet Fitness for Carolina Magalhães.

3. Ballet Fitness av Jenneé

Ser på videoen under gir til kjenne noen av de oppgaver som er / kan brukes i klasser av Ballet Fitness.

Ballet Fitness: Hvordan skal jeg begynne?

Han ble interessert i ballett Fitness og lurer på "hvordan komme i gang?" Søk i byen akademier og / eller skoler som tilbyr dans modus og spør om du kan gjøre en prøve klasse.

Som for kostyme for å praktisere lærdommen, forklarer Flora at "vanlige er at folk bruker ballett leotard eller mesh (for gutter), midtpunktet og hår stakk sneaker", sier han. "Men hvis du ikke har riktig antrekk kan starte med gym og et halvt klær, og kjøpe sakte nye klær."

Så hvis du ikke liker mye vekt og er på utkikk etter en annen aktivitet, og kan gi store fordeler, passer kanskje godt til erfaringene fra Ballet Fitness! Det er et tips!