Aerobic øvelser: ideelt for å brenne kalorier og miste vekt - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Når det gjelder å miste vekt, er ingen trening så effektiv som "aerobic" kalt. Denne type av fysisk aktivitet kan bli praktisert i lange perioder uten den praktiserende føles altfor utmattet eller ubehagelig.

Ifølge en studie ved Duke University Medical Center i USA, aerobic øvelser er best egnet for de som ønsker å eliminere abdominal fett. For å oppnå dette resultatet, derimot, må du øve dem regelmessig. Fysiolog Cris Slentz, koordinator for studien, forklarer at "det som virkelig teller er hvor mye trening du gjør, hvor mange kilometer å gå, og hvor mange kalorier brenner. Hvis du velger å trene på en lavere aerob intensitet, bare ta lengre tid å brenne samme mengde fett. "

Hva er de viktigste aerobic trening?

"Hoppe tau, gåing, løping, sykling og svømming, for eksempel, er aktiviteter som krever en mer intens drift av sirkulasjonssystemet og dermed god aerob trening kan betraktes", sier gymlærer Dilson Bortolanza. Ifølge ham, gjøre noen av disse øvelsene regelmessig forbedrer egnethet av kroppen, fordi "vant" til å være på farten.

Hvor mange kalorier hver avfyring trening?

Dilson forklarer at hver kroppen reagerer forskjellig på fysisk trening. "Dette er fordi hver person har forskjellige egenskaper. Faktorer som vekt, kosthold, mosjon rutine og medisinsk historie - for eksempel ryggproblemer eller luftveissykdommer, for eksempel - påvirker intensiteten av øvelsen og dermed mengden av elimineres kalorier, "sier han.

Kunngjøring av kaloriforbruk tabeller for hver øvelse kan tyde på at det angitte mengder fungerer på samme for alle, men denne informasjonen er ikke sant. "Problemet er å jobbe fitness. Når en person begynner å trene fysisk aktivitet condition er en, men det vil være i endring som praksis blir rutine. Med denne endringen, kan kroppen gå å brenne flere kalorier, "sier pedagog.

Alle kan øve aerobic trening?

"Hver person har sine grenser," Dilson sier, "aerob trening kan praktiseres av alle, forutsatt at slike grenser respekteres. Ideelt, se etter en profesjonell of Physical Education for det å gjøre en vurdering av den enkelte og kan anbefale den riktige intensiteten og hyppigheten av øvelsen "

"The tegn på at du trenger å hvile er smerte," sier han, "hvis, under aktiviteten, du begynner å føle noen form for smerte eller ubehag, er det på tide å stoppe."

Sjekk ut 3 sett av alternativer som fokuserer på aerob trening

Aerobic øvelser: ideelt for å brenne kalorier og miste vekt - Kvinner Tips

Før du begynner å gjøre noen form for fysisk aktivitet, er det viktig å snakke med en profesjonell - denne omsorg sparer du lider skader og lar vedta riktig trening for din kroppstype og fitness. Treningen er beskrevet nedenfor er bare generelle forslag og bør ikke bli vedtatt med mindre under tilsyn av en fysisk pedagog.

Den treningen: starter ved strekking av ben, armer, hode og kropp; deretter hoppe tau med benene sammen i omtrent 30 sekunder, hvile i ytterligere 30. Gjenta øvelsen over en halv time.

Opplæring B: starter ved strekking av ben, armer, hode og kropp; deretter starte en rytmisk gange, med armene bøyd på sidene. Gå for en halv time, øke rytmen av å gå som forbedre din kondisjon.

Praksis C: starter ved strekking av ben, armer, hode og kropp; deretter opp og ned to trapper - kan være trappene av bygningen der du bor eller arbeider - alltid prøver å holde bare en fot på trinnene støttes (med andre ord, noe som gir "hopping knekt"). Hvil i ett minutt og gjenta prosessen to eller tre ganger. Øk antall ganger som forbedre din kondisjon.

Hvis du planlegger å gå ned i vekt, begynner nå å praktisere en aerobic aktivitet og ikke glem: trening bare under veiledning av en profesjonell.