Living Water Burn - Kvinner tips

På sommeren er det mange som tar turen til den brasilianske kysten for å nyte den varmeste årstid og ferieperioden. Men, dessverre, på strendene i det sørlige Brasil, tilfeller av mennesker berørt av levende vann brannskader øker mer og mer hver dag.

I lys av dette, er det viktig å vite noe relevant informasjon om disse brenner for å hindre ytterligere lidelse. Sjekk ut tipsene.

Maneten har kroppen hennes dekket med filamenter som injiserer giftstoffer inn i huden når kontakt oppstår. Noen kan forårsake allergiske reaksjoner og andre mer alvorlige komplikasjoner.

Den mest giftige maneter kalles Box Jellyfish og holder til havene i Australia. Hans brenne kan føre til hjertestans på mindre enn tre minutter.

Det er veldig vanskelig å se en manet i sjøen, vanligvis den personen bare oppmerksom på at det er rennende vann på stedet når du føler stikket av kontakt med dyr. Her er hvordan du går frem i slike tilfeller.

Trinn for trinn hvordan å behandle brenne maneter

  1. Realisere stikkende, umiddelbart komme seg ut av vannet,
  2. Skyll området med saltvann, ikke bruke vann fra springen;
  3. Gjør isposer og sett nøye på den brenne, de bidra til å lindre smerte;
  4. Se etter sykehus eller nærmeste akutt - noen kjører vann frigi giftige stoffer som kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner.

Hva kan ikke gå på brenning av levende vann

Bør unngås i hovedsak kaste vann på brannsår og aldri la deg lure av myten om at våt brenne forårsaker det å slutte å brenne. Dette kan være farlig og anbefales ikke.

Det er viktig å unngå å skrape eller gni den brenne med hendene eller stramme klær. Hvis det brenner er gnidd, kan det skape bobler, og dette kan føre til at brenningen blir enda verre og tar lengre tid å helbrede.

På den brasilianske strender, noen livvakter velger å spille eddik på brenne av levende vann for å fremme midlertidig lindring mens medisinsk hjelp er ventet. Imidlertid er det ikke anbefalt å bruke disse hjem metoder uten samtykke fra en lege.

Ikke for å bli utsatt for solbrenthet. Så snart etter å realisere den brennende, er det viktig å søke ly fra solens stråler. Slik at du unngår flekker.

Følg anbefalingene og ikke forverre problemet. Dessverre er det ingen måte å unngå brenning, men du kan lære om tilstedeværelsen av maneter på plass før vi går i vannet. Ta vare og beste nyte sommeren uten bekymring eller ubehag.