Beinpress: Hva er omsorg og praksis trening - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Som deltar på treningsstudio for en stund, har trolig gjort mer enn én gang, treningsutstyr kalt Beinpress. Og selv folk som fortsatt får klar til å starte vekttrening, må ha hørt om det ...

Men selv om det er en av de mest populære øvelser for musklene i bena, beinpress er fortsatt innhyllet i tvil, og også krever spesiell omsorg på tidspunktet for realisering.

Anderson Couto, professor ved Smart Fit, forsterker Beinpress er et mye brukt enhet i bodybuilding. "Det er en multi-joint utstyr, hvor de jobbet i hofte, kne og ankel. Det fungerer musklene i bena som helhet: quadriceps (foran lår), lår senere, kalver og setemuskler, "sier han.

Den Beinpress er en enhet svært forespurte blant kvinner, blant annet fordi resultatene kan hjelpe dem som ønsker å erobre tykkere lår og / eller selv ønsker å tone indre lår.

Ulike typer Beinpress

Anderson Couto forklarer at det er Beinpress horisontale og skrånende Beinpress. "Noen enheter er plater; andre er ringer og andre hydrauliske (lite brukt på markedet), "sier han.

Som nevnt av læreren, tilbyr utstyret mange fordeler, siden det fungerer beinet muskulaturen som helhet. "Variasjoner som kan brukes på maskiner er antall repetisjoner, og type trening intervall. Den Beinpress er en fast maskin, ikke mye variasjon av bevegelser utført det, "sier Anderson.

I videoen under kan du se hvordan det skal gjøres i utøvelsen Beinpress Horisontal:

Allerede i neste video, kan du følge med på hvor det er gjort i øvelsen Beinpress Skrå (også kjent som 45 grader):

Det er også verdt å merke seg at noen kvinner bruker - forutsatt med veiledning av en lærer eller personlig - det Beinpress tilbøyelig til å utføre mer spesifikk øvelse for kalvene. Du kan sjekke bevegelsen i følgende video:

Posisjonering av føttene

Noen hevder at, avhengig av plassering av føttene på beinpress maskinen, vil øvelsen fokusere mer viss muskulatur. For eksempel, holde føttene hip-bredde hverandre og bunnen av plattformen, du jobber quadriceps. Nå adduserte føtter, understreker du de indre quadriceps. Og likevel, med de mest lukkede føtter, det understreket de ytre quadriceps.

Men det er fortsatt kontroversielt. Anderson Couto påpekte at forskjellen mellom en posisjon og en annen genererer en svak økning og rekruttering av muskelfibre, "og noen studier viser at rekrutteringen er ikke veldig viktig sammenlignet med et fotfeste (ingen risiko for skade)," sier han .

kontraindikasjoner

Siden Beinpress er en populær enhet i akademier og jobber alle musklene i bena, kan alle mennesker / bør bruke det?

Anderson Couto påpeker at mens Beinpress er en stor enhet, må det utvises før bruk. "Personer med høyt blodtrykk problemer, for eksempel, bør unngå disse enhetene, fordi arbeidet med å trekke bena krever mye av hjertet og kan føre til noen risiko. I tillegg bør de som føler smerter i knær, hofter og korsrygg, analyseres nøye, "sier han.

nødvendig omsorg

Merk at selv folk som ikke har noen kontraindikasjoner, og kan utføre øvelser i Beinpress bør ta noen forholdsregler før du bruker maskinen. Professor Anderson fremhever det de er:

  1. Lag en forvarming;
  2. Observer lasten før bruk, spesielt i vaskemaskinen utstyr;
  3. Betalende hensyn til plasseringen av benene i apparatet;
  4. Bruk aldri utstyret uten resept av en profesjonell.

Det er også viktig at Beinpress brukes riktig for å unngå skader. I tilfelle av tilbøyelig enhet - mest brukt feil av noen mennesker - kolonnen må være fullt støttet på baksiden. Føttene skal være flatt på plattformen og på linje med kne og hofte. På tidspunktet for bøying, bør man ikke la vekten tilbake hvile og kne komme tett til brystet. Det bør videre å unngå strekking av ben tilbake helt i bevegelse. Hvis du har spørsmål, sørg for å søke råd hos en professor ved akademiet.

Nå vet du de gode resultatene som Beinpress kan hjelpe deg å vinne på treningsstudio! Men husk at det bør bare brukes i samsvar med veiledning fra læreren din eller personlig. Det er også viktig å respektere antall repetisjoner og tidsintervallet mellom seriene som vil bli vedtatt av den profesjonelle.