3 tips for første gynekologisk - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Det første besøket til gynekolog er en situasjon som må gjennomføres på en fredelig måte, og som gjør det mulig forståelse av de involverte i denne sammenheng prosesser, slik at søk etter informasjon og støtte fra familien, er spesielt mor kritisk.

Ifølge eksperter på pubertale barne gynekologi, bør første besøk til gynekolog oppstå når det er noen tvil, ordensforstyrrelser problemet knyttet til reproduktive systemet eller når jenta har menarche - første menstruasjon, avhengig av hva som kommer først.

Besøket på gynekologisk klinikk i begynnelsen av puberteten, selv før den første menstruasjonen, er også indisert, fordi denne måten legen kan overvåke utviklingen av jenta og etablere et tillitsforhold.

1 - Ikke frata gå til gynekolog

Mange foreldre for frykt for at deres døtre tidlig start seksualliv, ikke bare ikke snakke om seksualitet i familien, men også forsinke meste av den første utnevnelsen av den unge til gynekolog, men denne utsettelsen kan bety store problemer fordi det kan ha forverring av sykdommen for sen behandling eller bli utsatt for mangel på støtte og kunnskap, tidlig graviditet eller seksuelt overførbare sykdommer.

Jentene som innser denne holdning foreldre bør uttrykke sine intensjoner om å gå til gynekolog i en samtale som gjør det klart at det viktigste formålet med besøket er teknisk og spesifikk kunnskap om kroppen og opprettholde sin egen helse gjennom sjekken opp gynekologisk.

Ifølge gynekolog Dione Maria Ceschini Tanuri, utsette turen til gynekolog kan også fra den unge pasienten. "Mange jenter som går inn i puberteten og begynner menstruasjon begynner å frykte tanken på å ha den eksponerte intimitet av å ha kroppen inspisert og undersøkt".

I dette tilfellet, råder legen at det er en dialog mellom datter og foreldre slik at de forklarer om de endringene som vil skje og forsterke viktigheten av kroppen av kunnskap, unngå forlegenhet av den unge skulle bli redd for legen.

2 - Behandle begrensninger med legen og familie

Et annet punkt svært motstridende i denne prosessen er valget av lege. Det er vanlig at familien foretrekker at jentas gynekolog er den samme mor, men ofte er dette kanskje ikke det beste alternativet, siden det er en mulighet for at den unge pasienten ikke føler seg trygg med ham.

Dersom den unge ikke føler deg komfortabel med gynekologen angitt med familien, må det være manifestert og få respektert ønske, er det viktig at det første besøket til gynekolog er fri for frykt og mistillit, for å assimilere den informasjonen du vil motta profesjonell, føler ro til å uttrykke sine tvil, vel vitende om at ikke vil ha sitt privatliv utsatt for en annen person, og la undersøke.

Når det gjelder spørsmålet om hvorvidt eller ikke ledsages av en ansvarlig ved første besøk, eksperter på feltet gir løsningen: de ofte definerer at enhver ansvarlig forelder er til stede i den innledende intervju, slik som hjelper til å svare på spørsmål om barnesykdommer, og deretter eller forbli som skal utleveres, i henhold til hva jenta showet som vil få deg til å føle deg mer komfortabel.

3 - Å vite hva du kan forvente fra hørings

Hun må forberede planlegging avtalen for en dag når du ikke mensen, for å kunne ta eksamen dersom rense tidligere, og tenke på problemer å bli tatt til lege - skrive alt ned på papiret er et godt initiativ.

Det er også viktig å vite at spørringen bare omfatter trinnene nedenfor:

  • Intervju: The doctor måler vekt og mål på pasienten og stiller spørsmål om sykdommer, kosthold, aktivitet rutine og menstruasjon;
  • Fysisk undersøkelse: Pasienten er naken, dekket av en åpen forkle foran og lå på hennes ben løftet og atskilt slik at legen å vurdere brystene, magen og vulva. Hvis pasienten allerede har vært seksuelt aktiv er også gjort celleprøver;
  • Ta tvil: Legen svarer pasientens spørsmål om sin kropp utvikling, menstruasjon, seksualitet, jomfrudom, seksuelt overførbare sykdommer, prevensjon og mulige forstyrrelser.

Derfor er første besøk til gynekolog er en rik erfaring i kunnskap og smertefri. Ikke vær redd eller skamfull av legen, søker opplevelse, snarere enn å bli bedratt av attester fra andre, ta noen spørsmål og ha en dialog og stole på støtte fra familien er viktig for denne opplevelsen å være fruktbart og fredelig.