38 spørsmål om prevensjon besvart av gynekologer - Kvinner Tips

Foto: Reproduksjon

Det vil begynne å ta prevensjon, men det er med noen spørsmål? Gynekologer Bárbara Murayama, Alfonso Domingos og Massaguer Mantelli står for de 38 vanligste spørsmålene angående prevensjon. Det er bemerkelsesverdig at det er viktig å søke hans betrodde legen slik at den viser de beste alternativene for deg. Sjekk svarene.

38 spørsmål om prevensjon besvart av gynekologer - Kvinner Tips38 spørsmål om prevensjon besvart av gynekologer - Kvinner Tips

1 - Hva er den beste pille for meg?

Barbara: "Mange faktorer bør vurderes før du velger den beste prevensjonsmetoden fra personlige historie, som for eksempel høyt blodtrykk, røyking, til faktorer som kramper, oppblåsthet". Derfor bør hver person ty til gynekolog for å velge prevensjon og ikke ta på egenhånd.

2 - Når du starter en pille diagram for første gang?

Barbara: "P-piller er et medikament og som sådan bør bare tas under medisinsk tilsyn. Generelt enhver metode startet i den første fasen av syklusen, når menstrua kvinne, så vi har en forsikring om at hun ikke er gravid "

3 - Fra den dagen pillen begynner å virke?

Barbara: "Det kan være variasjoner mellom de ulike piller. Det ideelle er å holde en annen metode til starten av den andre kart slik som kondomer. Så også hindrer kjønnssykdommer. "

4 - I pausen mellom en kort og en annen jeg kan ha sex uten frykt for å bli gravid?

Barbara: "Hvis du tar medisiner på riktig måte er beskyttet i pausen."

5 - Hva hvis jeg glemmer å ta en dag?

Barbara: "Pillene bør alltid tas på samme tid. Hvis det er glemsel, bør ta pillen ennå, men vi trenger å holde en annen metode som kondom frem til begynnelsen av den neste pakningen. Les alltid etiketten nøye før du starter. Hver har en ordning i tilfelle av glemsel. "

6 - Jeg ønsker å fremme eller hemme min periode; Jeg fortsetter å ta pillen uten å stoppe?

Barbara: "Det kan skje i enkelte situasjoner, men du trenger legehjelp. Hvorfor kan skje uregelmessigheter menstruasjon. Man bør ikke gjøre det uten å snakke med din gynekolog før. "

7 - Det er sant at du må stoppe pillen fra tid til annen for kroppen å hvile?

Barbara: "Nei. Men du trenger å gjøre medisinsk overvåking hver 6. måned fordi det er medisin".

8 - Hvis jeg har ingen virksomhet i lang tid, trenger å gå på p-piller?

Barbara: "Hvis pillen er bare for å forhindre graviditet, fødselslege kan tyde på at pasienten stopp. Men hvis det er andre funksjoner, som hjelpemiddel i behandling av kramper, PMS, blant andre, kan opprettholdes. Så det viktigste er å opprettholde regelmessige besøk til legen din. "

9 - Pill er dårlig?

Barbara: "Det er en medisin, som alle medisiner, har bivirkninger, så det bør brukes med skjønn, under medisinsk indikasjon."

10 - pille som brukes til å behandle sykdommer eller bare for å unngå graviditet?

Barbara: "Ja. Kan brukes til å behandle endometriose, kramper, PMS, og andre problemer. "

11 - jeg glemte å ta pillen, og nå? Hva bør jeg gjøre?

Barbara: "Det ideelle er å alltid ta samme tid. Hvis du glemmer, ta kontakt med legen din og lese etiketten på medisinen din. "

12 - Hva er p-pille? Hva hun har gjort?

Alfonso "er en tablett som inneholder de hormoner og unngår en uønsket graviditet. De vanlige hormoner er østrogen og progesteron. "

13 - Hvordan fungerer p-piller?

Alfonso: "Den primære funksjon er å inhibere eggløsning, men de kan også komplisere graviditet ved å endre: endometrium (område av embryoet implanteres i livmoren); rør, hindrer bevegelse av disse, og derfor kommunikasjonen mellom spermier og egg; slimet i livmorhalsen, som hindrer oppføring av sperm inn i livmoren. "

14 - Det er ille å bruke p-piller uten menstruasjon?

Alfonso: "Det spiller ingen rolle hvis pasienten har en vanlig kontroll av din gynekolog."

15 - Hva er fordelene med p-piller uten østrogen?

Alfonso: "Det er en potensiell risiko for østrogen, som er kardiovaskulære sykdommer (for eksempel trombose), økt trykk og redusert melkeproduksjon."

16 - Hva er fordelene og ulempene med kontinuerlig prevensjonsbruk?

Alfonso: "Progesteron piller er av kontinuerlig bruk, den viktigste ulempen uregelmessig blødning og menstruasjons uregelmessighet".

17 - Den prevensjonsmiddel kan brukes under amming?

Alfonso: "De med kun progesteron ja."

preventive effekten i skjønnhetpreventive effekten i skjønnhet

18 - Det samme prevensjons fetende eller er denne myten? Hva prevensjon er ikke fetende?

Søndag: "myte. Ingen prevensjons fetende. Hva kan skje er noen prevensjonsmidler beholde mer væske, og dette er en bump. Men å si at er fetende myte. Det er allerede noen prevensjonsmidler på markedet med diuretika i sin formel, noe som reduserer denne uønskede bivirkning. "

19 - Hvilken pille fetende mer eller har flere bivirkninger?

Barbara: "dag er de fleste piller har lavere doser av hormoner, noe som reduserer bivirkninger som hodepine, hevelse, svimmelhet, blant andre."

20 - Prevensjon flekker på huden?

Søndag: "Det kommer an. Noen prevensjons som østrogendosen er høy, kan føre til hud flekker, spesielt i ansiktet regionen er eksponert for solen uten tilstrekkelig solbeskyttelse. "

21 - Prevensjon er bra for håret vekst?

Søndager: "Noen typer prevensjon har anti androgen virkning, noe som forbedrer fettheten i håret, og reduserer også dens fall. Men ikke alle som har disse egenskapene. "

22 - Prevensjon kan føre til åreknuter?

Søndag: "Hos kvinner som allerede har en predisposisjon for åreknuter eller som har en tidligere venøs insuffisiens, prevensjon kan forverre denne situasjonen og føre til utseendet på åreknuter."

tekniske spørsmål om prevensjontekniske spørsmål om prevensjon

23 - Hva er de og hva er bio-identiske hormoner?

Alfonso: "Dette er hormoner som er identiske med de som produseres i kroppen vår. De kan produseres i laboratoriet eller ikke, men molekylet er det samme som produseres i kroppen vår. "

24 - Hva er de viktigste fordelene med terapeutisk bruk av p-piller?

Alfonso: "Det er mange: reduksjon av cyster på eggstokkene, reduksjon av cystisk fibrose og bryst cyster; redusere strømningen og menstruasjonssmerter; reduksjon av eggstokk- og endometrial tumor; Styre polycystisk ovariesyndrom; regulering av menstruasjonssyklus. I noen tilfeller kan det hjelpe PMS, forbedre huden og forebygge uønskede svangerskap. "

25 - Hva er minste alder for å begynne å bruke p-piller?

Alfonso: "Vi sier ikke en minimumsalder. Du kan bruke i hvilken som helst kvinne i reproduktiv alder (etter den første perioden). "

26 - Kan jeg ta prevensjon før operasjonen, for eksempel plast eller en enkel utvinning av visdom tennene?

Alfonso: "Du kan ta, men det ideelle er å stoppe bruken hvis du bor immobilisert i lange perioder, risikoen for trombose."

prevensjonssikkerhetprevensjonssikkerhet

27 - Hvis vi tar piller for år, hvor lang tid det tar for fruktbarhet normalisere?

Søndager: "Vanligvis i måneden etter fødselen av stopp, kvinnen allerede har hennes fruktbarhet gjenopptatt. Kan forekomme hos noen kvinner tar litt lengre tid å bli gravid, men det er ikke regelen. "

28 - Jeg lurer på om du tar det rett, er en 100% sikker metode?

Søndag: "Nei prevensjon er 100% sikker. Alle har en liten forventet strykprosent. Effektiviteten er rundt 99%. "

29 - Det er vanlig menstruasjon ned før selv tar regelmessig? Hvis dette skjer, er det fare for at stoffet ikke være å ha en effekt?

Søndag: "Det kan være menstruasjonsuregelmessigheter en gang i perioden når du bruker dette prevensjons, men det betyr ikke at han er ikke å ha en effekt. Trenden er syklusen tilbake til det normale neste måned. Hvis ikke, bør du oppsøke lege fordi du kanskje må endre prevensjon. "

30 - Hva er bivirkningene av AC for de som stadig tar?

Søndager: "Contraceptive tatt uten pause vil forårsake at kvinnen ikke menstruere, og på samme tid kan også la den uregelmessige syklusen, oppstår blod spoting (tap diskré og uregelmessig blod) mellom syklusene. Risikoen for å ha hodepine og hjerneslag øker også. Hvis kvinnen ikke ønsker å menstruere mer, bør du søke etter en bestemt prevensjonsmetode for dette formålet, og ikke være å ta prevensjon bør stanse, fortløpende, da dette kan være skadelig. "

31 - Figuren er ikke over, men det er en blødning i flere dager. Jeg stopper pillen eller avslutte pack?

Søndag: "Det ideelle er å ikke avbryte og fullføre pakken. Sjansen for alle å normal i neste syklus er stor. Hvis du slutter å ta blødningen kan også bli verre. "

bivirkninger av prevensjonsbivirkninger av prevensjons

32 - P-piller fører til migrene?

Søndager: "The hodepine er en av bivirkningene av prevensjonsmidler. Så hvis pasienten har hatt migreneanfall før de begynner å ta p-piller, kan det bli verre. Ellers har bare en liten prosentandel av denne bivirkning av p-piller. "

33 - Antibiotikum reduserer effekten av prevensjonsmiddel. Myte eller sannhet?

Søndag: "true. Noen klasser av antibiotika redusere effekten av p-piller. Men ikke alle. Legen din vil informere skikkelig om bruk og interaksjoner mellom dem. "

34 - P-piller kan redusere libido av kvinner?

Søndager: "Nedgangen i libido er en annen bivirkning av p-piller. Men det er ikke en regel. Mye avhenger av hvilken type prevensjon og hormondose som han har. Det er noen kvinner som selv rapporterer en økning i libido med bruk av visse prevensjon. "

Prevensjon: Vær på vakt!Prevensjon: Vær på vakt!

35 - Opp til hvilken alder kvinner kan ta pillen?

Alfonso: "Inntil overgangsalderen"

36 - Det er ille å ta samme fødsel i lang tid?

Alfonso: "Nei, hvis det er en vanlig gynekologisk kontroll"

37 - Har du problemer med å ta fast selv uten ennå å ha vært en mor?

Alfonso: "Nei, ikke noe problem."

38 - En blanding av fødsel og til og med sigarett er farlig?

Alfonso: "Ja, de kan øke risikoen for blodpropp. Kvinner som røyker og er over 35 år kan ikke ta pillen. "