Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Dårlig holdning i dag-til-dag for å forårsake skade på ryggraden. Og for å bekjempe denne ordensforstyrrelser, det pilates Det har hensiktsmessige teknikker som hjelper lindre smerte gjennom fysiske condition og postural omskolering.

Videre fremmer den styrke og strekker muskulaturen i hele kroppen på en balansert måte. den pilates Det kan praktiseres av alle, for alle aldersgrupper. Men før du starter øvelsene, er en fysisk evaluering kritisk.

noen Pilates øvelser for rygg De kan gjøres hjemme, men som har noen form for problem i kolonnen, må ha spesiell oppmerksomhet og oppfølging av en kvalifisert profesjonell overvåking trening for å unngå alvorlige skader.

For øvelsene blir gjort riktig og få gode resultater, må du bruke elastisk bånd for pilates, også kjent som theraband, eller en brettet håndkle i lengderetningen.

Følg instruksjonene og lære å lage fire Pilates øvelser for rygg. Øv hjemme for å lindre ryggsmerter.

første trening

Den første oppgaven er å strekke de bakre musklene i låret og leggen. Løgn, plassere spor eller brettet håndkle på høyre fot og strekke alle de bakre musklene i høyre ben. Holde godt utvidet basisben på matten, godt avslappede skuldrene og hodet godt støttet. Hold stillingen i ca ett minutt, puste fritt. Gjenta den samme bevegelsen med det andre benet.

andre trening

Fortsatt ligge, sette bandet i regionen leggen. Løft overkroppen og hold stripen mellom bena. Gjøre et trekk som ligner på pumping armene, puste inn og ut i fem ganger, ti ganger repitindo dette åndedrettssyklusen. Abdominal bør være godt drevet holde navlen "limt" til kolonnen.

tredje øvelse

Denne øvelsen er kjent som rulle ned. Sitter og godt rett, passerer sporet på såler av føtter og bli med bena. Hold neste spor ankler og ut lett, begynner å helle sakte. Utfør denne bevegelsen rettet mot alle ryggvirvler i ryggraden. Pust forsiktig og gå tilbake til å sitte oppreist og sakte, gjenta denne bevegelsen fire til fem ganger.

trimrom

For å avslutte Pilates øvelser for rygg, gjøre knebøy. Stå på band med føttene litt fra hverandre. Å holde en ende av båndet i hver hånd, lavere hoftene mot gulvet, lett skråstilling av overkroppen fremover og heve armene til skulderhøyde øke strekket i båndet. Pust ut mens du gjør flyttingen og inhalerer stund tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta øvelsen fem til åtte ganger. Ikke glem å alltid holde ryggraden rett og abs utløst.