Hjem rette med eple eddik til å tørke ut bihulebetennelse

Foto: iStock

Bihulebetennelse er en betennelse i bihulene som forårsaker hodepine, smerter i ansiktet og lunger, hindrer det daglige livet til berørte personer.

Svært vanlige sinusitis kan forekomme som et resultat av en kald eller allergier øvre luftveier, og er kjent som akutt bihulebetennelse.

Kronisk sinusitt, i sin tur innebærer tilstedeværelse av mikroorganismer, og kan vare opp til åtte uker. Det er ofte nødvendig å foreta en behandling med antibiotika.

En hjemmelaget ingrediens som lover å avslutte bihulebetennelse er eple cider eddik, kjent for sine mange gode egenskaper for helsen.

Utledet fra gjæring av eplejuice, kan hvit eddik brukes på ulike måter å bekjempe symptomer på bihulebetennelse, og styrke immunitet for å hindre nye kriser. Lær oppskriftene:

Les også: 10 hjem rettsmidler for å rense nesen som virkelig fungerer

Innånding med eple cider eddik

Hjem rette med eple eddik til å tørke ut bihulebetennelse

Foto: iStock

Innånding med eple cider eddik er utmerket å decongest bihulene, som er fylt med sekresjon under sinus krise og forårsake symptomer på smerter, pustevansker og en følelse av tunge hodet.

ingredienser

  • mottaksmodus
  • Halv kopp eddik

forberedelse

Ta en gryte brann med vann og eple cider eddik, varme til det begynner å dampe ut. Overføring av væsken til en bolle og plasser nese og munn for å inhalere dampene. Dekke hodet med et håndkle for å forsterke effekten.

Styrking av immunitet

Hjem rette med eple eddik til å tørke ut bihulebetennelse

Foto: iStock

Dette hjemmet preparatet er en blanding av eplecider eddik, honning, sitron og cayennepepper, styrke ingredienser som er kjent for sine egenskaper ved immunitet mot allergi og luftveiene.

ingredienser

  • ¼ kopp eple cider eddik
  • ? Kopp vann
  • 1 spiseskje honning
  • ¼ ts kajennepepper te
  • Saft av 1 sitron

forberedelse

Kok vannet og bland den med eple cider eddik i et høyt glass. Deretter legger honning, cayenne pepper og sitronsaft, blande godt alle ingrediensene. Drikk daglig for å forbedre bihulebetennelse.

Oppskrift for rengjøring av bihuler

Hjem rette med eple eddik til å tørke ut bihulebetennelse

Foto: iStock

Denne blandingen er stor for en vask i bihulene. Det har makt til å la den akkumulerte sekret mer flytende, tilrettelegging for eliminering fra kroppen.

Les også: 13 triks for å avlaste Sinus kriser

ingredienser

  • 2 ss av eple cider eddik
  • En kopp varmt vann

forberedelse

Etter blanding av ingrediensene godt, bruke en sprøyte eller dråpe for å måle en mengde ekvivalent til en spiseskje av medisin.

Med hevet hode, gjelder at mengden av blandingen inn i neseboret, la den falle til nese og hals. Når du kommer til munnen, spytte. Gjenta med det andre neseboret.

Husk alltid å bruke god kvalitet ingredienser i sine forberedelser. Hvis symptomene ikke forsvinner etter en uke, ikke nøl med å ta kontakt med lege.