7 enkle og effektive måter å øke hastigheten på stoffskiftet - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Selv sliter i kosten, mange mennesker ikke klarer å fjerne de ekstra kiloene som plager på skalaen. Dette er fordi slutten av fett avhenger ikke bare kalorier du forbruker. Vekttap (eller ikke) er påvirket av metabolismen, eller måten kroppen omdanner disse kaloriene til energi.

Hvis du har langsom metabolisme, kan det være veldig vanskelig å gå ned i vekt og ekstremt lett å få det tilbake. I tillegg påvirker langsom metabolisme humøret for dag-til-dag. Selv om dette "speed" er bestemt genetisk, kan noen endringer i livsstil akselerere den. Nedenfor finner du syv tips om hvordan du gjør dette.

1. Reduser intervallet mellom måltidene

Ingenting å holde hele dagen uten å spise. Bo lange timer uten å spise eller bare to eller tre måltider om dagen overdrevet blader enda tregere metabolisme og kroppen ender opp lagre fett.

Det ideelle er å spise litt etter litt, gjøre små måltider hver tredje time og alltid på samme tid. Se også å spise mer tidligere på dagen og mindre på middag.

2. Ta med fett (den gode) i maten din

Fett er viktig for stoffskiftet. De bremse fordøyelsen av karbohydrater og føre energi til å bli brukt mer jevnt. Men ikke bare noen form for fett! Du kan inkludere på menyen (ingen stikk av samvittighets) essensielle fettsyrer som finnes i jordnøtter, valnøtter, kastanje-mutter og cashew, furunøtter og sesamfrø, f.eks.

3. Øk inntaket av hele matvarer og protein

En annen måte å øke hastigheten på stoffskiftet og vekttap er å spise mer protein og mindre karbohydrater. Fisk, biff, kylling, egg, meieriprodukter er gode kilder til protein og kan inkluderes i kostholdet.

også investere i høy-fiber matvarer, hele. De krever mer innsats fra kroppen tygging og i prosessen med fordøyelsen. "Den kalorier du forbrenner under fordøyelsen skyldes arbeidet som kroppen din har til å absorbere næringsstoffer og fjerne det som ikke passer. Når du spiser hele matvarer som fungerer er høyere fordi de er dannet av kjeder av molekyler vanskeligere å bryte ", forklarer ernæringsfysiolog Denyse Aline Povh. En annen fordel er at disse matvarene er rike på næringsstoffer som deltar i metabolske prosesser og brukes til å brenne fett og bygge muskler, legger Denyse.

4. Drikk rikelig med vann

Cold helst. Den metabolske prosessen trenger mye vann for å fungere bedre. Hvis vannet er kaldt, vil kroppen bruke energi for å heve den til temperaturen i kroppen din. Effektiviteten av denne vanen er fortsatt diskuteres, men det er så enkelt å gjøre det skader ikke å prøve.

5. aerob trening

Hvis du ikke føler deg tiltrukket av matten, kan du trenger å gjennomgå noen smak. Aerobic øvelser er gode allierte i oppdrag å øke hastigheten på stoffskiftet. Ideelt sett er de brukt av minst 30 minutter, fem ganger i uken.

Men andre små (ikke mindre viktige) stimuli kan også gjøre en forskjell. Gå mer, erstatte heisen nede og pensjonere fjernkontrollen. Sett deg selv i bevegelse når det er mulig.

6. Oppmuntre dine muskler

Fysisk aktivitet er viktig i metabolismen akselerasjon, enten praktisert i treningsstudio eller hjemme (som å hoppe tau). Muskelvev er metabolsk aktiv og trenger strøm selv når du ikke trener (dvs, du bruker energi selv hvile!).

7. Sleep vel

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, vet at sover godt er viktig å holde hele kroppen fungerer på en passende tempo. Søvnmangel forstyrre balansen av hormoner og funksjon i kroppen til å forbrenne karbohydrater. Resultatet er irritasjon, uvilje mot å møte dagens aktiviteter og økt sult.

Adopter disse vanene og begynner å få fart på stoffskiftet i dag. En liten endring kan være mangler detaljene for deg å nå dine mål og har en bedre livskvalitet.