10 øvelser for å hjelpe deg å miste buk fett - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Få kroppen i form, nå er det ønsket av mange kvinner. Og denne ideen inkluderer også en mage "sequinha" og helst "set".

Gjerne oppnå dette resultatet er ikke så enkelt, men den gode nyheten er at noen øvelser gjort i gym kan faktisk hjelpe folk som ønsker å miste den uønskede magen.

Tássia Martins, kroppsøving lærer Contours Academy, påpeker at for å miste buk fett, er det ideelt å kombinere aerob trening med styrketrening. "Og for å styrke mage, kan vi gjøre noen spesifikke øvelser," sier han.

Nedenfor profesjonell siterer noen av disse idealene øvelser for å styrke magen og dermed for å hjelpe kvinner å miste buk. "Det er interessant å utføre 3 sett på 20 repetisjoner, respektere et intervall på 30 sekunder entres serien," legger Tassia.

oppgave 1

På en madrass støtter ryggen, holde knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. Hold hendene bak hodet og utføre bøying. Gjør 5 bevegelser og deretter holde stammen bøyes i 10 sekunder.

oppgave 2

Hold knærne i en 90 graders vinkel propping føttene på en benk, holde hendene bak hodet og gjør bagasjerommet fleksjon bevegelsen ledet skulder mot kneet vekselvis.

trening 3

Støtt ryggen på et surfebrett i tilbakegang og gjør bagasjerommet fleksjon.

trening 4

Støtt ryggen på en stabilitet ball med føttene på bakken og gjøre bagasjerommet fleksjon.

"Utfør øvelser ved hjelp av sveitsisk ball bidrar til å miste stabilitet, og dermed generere sammentrekning av flere muskulaturen for å opprettholde balanse. Denne prosessen øker kaloriforbruk, samtidig bidra til å styrke hovedsakelig korsmageområdet og bedre holdning, "sa Tássia Martins.

10 øvelser for å hjelpe deg å miste buk fett - Kvinner Tips

øvelsen 5

Støtt ryggen på en matte, holder den sveitsiske ballen mellom hendene, holde øvre og nedre lemmer (armer og ben) utvidet. Bringe de øvre og nedre lemmer som bærer stammen fleksjon.

trening 6

Støtt ryggen på en sveitsisk ball, holder en pinne mellom hendene og holde armene rett, trekker tuppen av staven i bakken, vekslende side.

øvelsen 7

Støtte albuene på den sveitsiske ballen og holde linjen bagasjerommet og ben utstrakt. Gjør 3 sett med 20 sekunder.

øvelsen 8

Plasser hendene på gulvet og strekker armene, holde bena støttes under den sveitsiske ballen og gjøre bevegelsen flexing og strekker kneet.

øvelsen 9

Liggende på en matte holde bena (lavere ekstremitets) utvidet, holde ballen mellom bena og løfte hoftene.

øvelsen 10

Hold ryggen, holde suspensjon, og bøy hoften holde armene utstrakt og knærne bøyd.

karriereveiledning

Øvelsene er nevnt som viktige tips, men det er verdt å merke seg at all fysisk aktivitet skal overvåkes av en profesjonell. Alltid holde med læreren din om sine mål og følge alle retninger at det beveger seg for å oppnå gode resultater.

Skjønnhet og helse

Opphopning av fett i mageområdet er svært uønsket, ikke bare av estetiske grunner, men også av hensyn til helse. Ingen fysisk trening, men vil føre til at personen til å vinne "mage" eller ønsket kroppen hvis det ikke følger et balansert kosthold.

Det er viktig da at personen omsorg i denne forstand også, ved å velge sunn mat og unngå de som tilbyr eneste negative for din helse og skjønnhet: stekt mat, brus, søtsaker, behandlet, blant annet som er på listen over produkter mer føre til økt magen.

Så mye å føle godt om utseendet ditt, hvordan å opprettholde et sunt liv, må personen forene fysisk aktivitet til et balansert kosthold. Dermed sikkert, vil det nå de positive resultatene som både ønsker!