8 typer trening for å tone indre lår - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Når du kommer til gym eller starte en annen form for fysisk aktivitet hver person bærer med seg målet ditt. Noen ønsker å gå ned i vekt; andre søker en mer herdet kropp eller rett og slett mer helse og livskvalitet.

Men det er en ganske vanlig ønske blant kvinner tone indre lår, forlater sine mer definerte ben. Men det er sant at dette er ikke alltid en enkel resultat som skal oppnås, noe som fører til mange mennesker til å stille spørsmål hvorfor dette problemet.

Thaina Rodrigues, 26, pedagog, sier som gjør vekttrening i ca fem år, og har fått gode resultater med trening, men tok lang tid å ha bena jeg ønsket. "Da jeg startet virksomheten, var jeg fatter. Snart jeg gikk ned i vekt, og jeg var å få en rettslig organ. Men ta meg lang tid å sette mine ben, spesielt de indre delene av lårene, der jeg hadde som 'typiske ekstra fett'. Men etter nok utholdenhet og veiledning, oppnådde resultater som forventes, sier han.

Denise Toledo Oka, professor i Bio Ritmo, understreker hvor vanskelig tone indre lår forklares med det faktum at dette er en region av opphopning av fett for kvinner. "Musklene under fettvev kan også være sterk, men det er ikke klart," sier han.

Hva gjør jeg?

Men, så sant det er dette problemet, som er den beste måten å tone indre lår? Nedenfor, kroppsøving fagfolk forklare hva som er de beste øvelsene for dette.

1. Knebøy: Professor Denise de Toledo forklarer at knebøy er en av øvelsene som kan stimulere dette lårmusklene.

Øvelsen kan gjøres på forskjellige måter, i henhold til veiledning fra din personlige eller lærer, men et godt tips er gratis huk med lang stang. Intens og dyp, han fungerer alle quadriceps muskler.

Baren må være på toppen av trapezius muskler; med føttene og bena fra hverandre på hip bredde, må man slippe å nå hælen og tilbake igjen til utgangsposisjonen.

2. Ben presse 45: et annet tips lærer Denise de Toledo er beinet 45. Sjekk ut hvordan det gjøres i videoen nedenfor:

Husk alltid å følge veiledning av en profesjonell for å vite hvor mye vekt du bør bruke for å gjøre øvelsen, samt hvordan du kjører den riktig.

3. horisontale ben trykk: Dette er en annen øvelse sitert av professor Denise.

Den horisontale beinpress er også kjent som "sitter beinpress" som det er gjort med den personen som sitter. Føttene er presset mot en plate, som er festet til en vekt gjennom en stålkabel. I nøytral posisjon holde deg knærne bøyd; og når du strekke på bena, trykke mot platen og trekker vektene.

4. vask: en annen øvelse som kan stimulere musklene i låret, sitert av professor Denise de Toledo.

8 typer trening for å tone indre lår - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Det kan også gjøres på forskjellige måter, men et godt tips er vasken med bar. Det er en relativt vanskelig oppgave fordi det krever balanse, men er intens og fungerer alle quadriceps. Du må plassere baren på trapezius muskler, og foten, ta et skritt fremover, holde hælen tilbake på bakken. Utfør bøye knærne og tilbake til startposisjon igjen.

5. lår adduksjon: Denise påpeker at hvis du vil ha noe mer spesifikt til den indre lår, kan du la for adduction bevegelser lår, som lett kan utføres med leggings, gummi band, eller maskiner som vannledninger stoler.

I tilfelle av øvelsen med leggings, Sandra Bezerra, kroppsøving lærer Contours Academy, forklarer hvordan du gjør det, "legge seg ned på en madrass til side, sette en shin vakt i høyre ben, holder med en svak bøying, og leg holde venstre bøyd med foten flatt på gulvet. Benet blir holdt med kanel løftebevegelse av denne. Deretter erstatte side. Gjør 3 sett med 15 reps, "sier han.

Se et eksempel i videoen nedenfor:

6. hjerte-aktiviteter: Professor Denise legger til at de er interessante å bidra til å redusere fettvev, og dermed gjøre dem i stand til å realisere et resultat av vekttrening.

7. bortfører apparat: spissen av Sandra Bezerra er i trim, bruker den enhet som kalles bortfører. "Han har en aksent og to polstrede spaker som er koblet til en vekt, og du bør gjøre en innsats for å lukke bena hennes og sette dem sammen," forklarer han.

Orienteringen av læreren er å utføre tre sett av 15 repetisjoner.

8. sveitsisk ball: en annen orientering av Sandra læreren ved hjelp av det sveitsiske ball. "Legg deg ned på matten side, plasserer ballen mellom bena, holde dem lengre, trykker du i 3 sekunder, klem de indre lårmusklene og slipp", forklarer han.

For denne øvelsen, veiledning av Sandra Bezerra også utføre 3 sett med 15 repetisjoner.

Og du også ønsker å tone indre lår? Nå har du gode tips og øvelser kan snakke bedre med læreren din eller personlig om målet ditt. Husk at fysisk aktivitet skal alltid ledes av en profesjonell i feltet og bør også kombineres med et sunt kosthold, slik at, faktisk, er resultatene oppnådd!