Halsbrann: Du kan unngå det? Vet dens årsaker og behandlinger - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Har du noen gang følt, minst en gang, mye ubehag og svie som syntes å stige fra magen til halsen hennes! Vel, så du har lidd med halsbrann - velkjent navn fornuftig, men få vet faktisk hva det representerer.

Nedenfor kan du se all informasjon om halsbrann, hva er dens årsaker, behandlinger samt viktig informasjon om hvordan å unngå dette ubehagelig følelse. Verdt å sjekke ut!

Hva er halsbrann?

Alexandre Sakano, gastroenterolog Maternity Hospital São Luiz Itaim, forklarer at halsbrann er en brennende følelse i brystet og magen i magen, som stråler slutten av sternum (såkalt pit av magen) til bunnen av halsen, nå opp til halsen.

hoved~~POS=TRUNC

Halsbrann ifølge Sakano, generelt, er forårsaket av tilbakeløps, som er avkastning av mageinnhold i spiserøret, medførende organ- mat fra munnen til magen.

Den gastroenterologist sa som normalt har en muskel som lukker passasjen fra spiserøret til magen og hindrer denne tilbakeløpskjøling. "I tilfelle av reflux, er ikke lenger effektivt slik at avkastningen av magen mat i spiserøret, forårsaker halsbrann som muskel," sier han.

Når bør du søke medisinsk hjelp?

Ifølge Sakano, noen ganger er normal halsbrann. "Og vi kan ha, etter utskeielser som å spise maten mer 'tung', fet mat, alkohol overflødig etc." sier han.

Men når symptomene begynner å bli veldig vanlig, selv i henhold til legen, kan du stå overfor en transportør person av gastro esophageal reflux. "Det er behov for, i dette tilfellet, en medisinsk vurdering og diagnostiske tester for å klargjøre årsakene til refluks," sier han.

Behandlinger for halsbrann

Halsbrann: Du kan unngå det? Vet dens årsaker og behandlinger - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

For tilfeller av sporadiske halsbrann, ifølge Sakano solgte vanlige legemidler uten resept på apotek, for eksempel antacida, kan hjelpe.

I tilfelle av gastroøsofageal reflukssykdom, nå krever bruk av spesifikke medikamenter for sykdommen, som må være foreskrevet etter en medisinsk vurdering, forklarer gastroenterolog Sakano. "Disse legemidlene kan brukes i korte perioder, er observert inntil symptomene bedres, eller i mer alvorlige tilfeller, opprettholdes i lange perioder," sier han.

I noen tilfeller, sier legen, kan kirurgi for reflux korreksjon utføres med gode resultater.

hjemmelagde oppskrifter som kan hjelpe lindre halsbrann

Også i henhold til Sakano når halsbrann er sporadisk, sa hjem behandlinger som å drikke melk og juice av noen typer grønnsaker ende opp med å bli effektive, fungerer som en naturlig syrenøytraliserende. Sjekk ut noen tips i denne forbindelse. Det er verdt å merke seg:

 • Mint er en veldig fordøyelses plante. For å unngå halsbrann, er det verdt å inkludere det i det daglige kostholdet. Et tips er å ta 100 ml myntete (uten søtningsstoffer) umiddelbart etter måltider for å hjelpe fordøyelsen av mat.
 • Også for å lindre halsbrann peppermynte te er et godt alternativ.
 • For å redusere halsbrann, kan du spise en kjeks og salt vann, som vil absorbere magesyre, lette fordøyelsen av maten.
 • Et annet forslag er, i stedet for wafer, spise brød smule stykker.
 • Drikker melk, som er en alkalisk substans under krisetider, har den effekt å bufre syre og forbedre halsbrann.
 • Blande betyr vannglass med en skje kalsium bikarbonat kan også bidra til å avlaste halsbrann. Dette er fordi det er alkalisk og nøytraliserer overskudd av saltsyre i magesekken.
 • Ta en pære juice laget er en god "hjem middel" mot halsbrann. Dette er fordi frukten er rikt på fiber, og kan fortynne magesyre, lindre ubehag.

Hvordan forebygge halsbrann

Halsbrann: Du kan unngå det? Vet dens årsaker og behandlinger - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

For å unngå halsbrann, passerer Alexandre Sakano noen retningslinjer:

 • Det ideelle er å unngå store måltider;
 • Unngå mat treg fordøyelse;
 • Unngå overdreven drikking.

Også i henhold til legen, hos pasienter med reflukssykdom, trenger du:

 • Ikke gjøre mye voluminøse måltider, gjerne spise små mengder om gangen, flere ganger om dagen;
 • Unngå å spise og deretter ligge da;
 • Unngå sure matvarer, krydret eller sterkt krydret.

"Enkelte matvarer forverres tilbakeløp i avslappende musklene som lukker passasjen fra spiserøret til magen, noe som gjør den løse passasjen, noe som forverrer symptomene. Disse matvarer er for eksempel te, kaffe, alkohol, "sa Sakano.

Halsbrann x x tilbakeløp gastritt

Sannheten er at mange mennesker har følt en brennende følelse i magen en dag. Men ikke alle var i stand til å identifisere årsaken til denne urolig følelse. Det er mye forvirring, for eksempel mellom definisjonen av hva som er halsbrann, oppstøt og gastritt. Så det er ganske viktig å vite betydningen av hvert ord.

Gastritt er definert som akutt eller kronisk inflammasjon av slimhinnen lining de indre veggene i magen. Smerten av gastritt er begrenset, begynner i epigastriet regionen, like under brystbenet. Generelt er klagen smerter i magen, som kan komme eller ikke ledsaget av halsbrann.

Halsbrann, slik som allerede nevnt, er et symptom som kan være forårsaket av oppvarming under tilbakeløp. "Pasienter som opplever halsbrann symptomer med minimum frekvens på 2 ganger per uke, som varer i 4 til 8 uker, bør vurderes som potensielle bærere av gastroøsofageal reflukssykdom," sa Sakani.

Nå har du den viktigste informasjonen om det og vet at når halsbrann bildene blitt svært vanlig, er det viktig å se en lege som vil gjøre en fullstendig vurdering og kan indikere den beste behandling for ditt tilfelle.