Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Hvis du føler hyppig svimmelhet, når verden ser ut til å bli spinning og føttene ser ut til å være fast på bakken, kan du ha labyrinthitis. For å se om problemet er relatert til svimmelhet labyrinthitis, må du ta kontakt med en ØNH spesialist.

Ifølge eksperter, er det mange faktorer som kan påvirke strukturen i labyrinten, som ligger i øret og er ansvarlige for vår balanse og hørsel.

Blant de mulige årsakene til labyrinthitis krisen er tilstedeværelsen av visse matvarer på menyen. Noen av disse matvarene skade den fulle funksjon av labyrinten slik at personen til å føle seg svimmel.

Så for å lette labyrinthitis krisen, er det viktig å ta noen forholdsregler med disse matvarene som kan forbedre sine kriser. Prøv å følge disse tipsene for å trekkes inn ordentlig og redusere kriser:

12 tips for å redusere intensiteten av labyrinthitis krise

1. Aldri gå lange perioder uten mat, er det ideelt å spise hver tredje time;

2. Drikk minst to liter vann pr dag;

3. Ikke røyk, fordi nikotin er sterkt giftig for labyrinten;

4. Unngå å drikke altfor mat med høyt sukker som sjokolade, kjeks og kaker, erstatte desserter med frukt som eple, pære, banan og ananas;

5. Foretrekker integral masse, siden fibrene er tilstede deri føre til absorpsjon av glukose er langsommere;

6. Unngå overdriver i saltinntaket da overflødig salt kan føre til at trykket i blodårene og øker labyrinten av vanning område er svekket;

7. I stedet for å legge til salt til måltider, velge naturlige krydder som persille, salvie, gressløk og rosmarin;

8. Prøv å unngå å spise mat som har mye salt og er like næringsrik hurtigmat og ferdigmat supper;

9. Når du finner deg selv ute noe salt, foretrekker kjeks og salt vann eller natur smørbrød med grovbrød;

10. Vennligst forbruket av drikkevarer som inneholder koffein, som kaffe, litt te og brus, som disse super stimulere labyrinten, forårsaker kriser;

11. Noen interessante erstatning tips inkluderer trade kaffe for frukt te, brus for kokos vann og naturlig juice uten tilsatt sukker;

12. Unngå alkohol, fordi når forbrukes i overkant kan øke tettheten av den labyrintiske væske, forårsaker svimmelhet og vertigo.

Personer som lider av hypotyreose, hypertensjon, kolesterol og overflødig triglyserider i kroppen og diabetes er mer sannsynlig å ha labyrinthitis krise, så det er viktig å være klar over flere faktorer som kan føre til dette problemet.

Ved å følge disse tipsene, kan beslag nedgang, men det er viktig å søke en ekspert før du tar drastiske tiltak i sitt kosthold eller livsstil. Husk at våre tips ikke erstatte en tur til legen. Ta vare.