Foto: Avspilling / To skarpe lys

Foto: Avspilling / To skarpe lys

Ekteskap er en svært viktig og betydningsfull anledning for kvinner og alt må være perfekt og minneverdig. En svært viktig faktor for partiet å bli uforglemmelig er en utstoppede dekorative detaljer.

Planlegger et bryllup er en oppgave som krever tid og engasjement, tross alt er det mange ting som må løses og innredningen kan være en av de mest kompliserte stadier av denne planleggingen, som er flere miljøer som må dekorert: seremonien for inngangen, alteret, tabeller og alle partiet miljøer.

Også ofte dekorasjon opptar mye av budsjettet nettopp fordi det er en viktig faktor for seremonien og samtidig kompleks, fordi mengden av ting å være dekorert.

Til tross for alt dette, kan du dekorere et bryllup enkelt, bruke mindre og forlate ditt personlige preg på miljøet. Sjekk ut tips av ceremonialist og dekoratør Golden Palace Space, Daniel Claret, og ulike ideer for å utvikle en enkel og vakker dekorasjon til bryllupet.

seremoni dekorasjon

Før tipsene for hvert rom for å være dekorert under seremonien må du huske at det ikke er nødvendig å investere i en rekke dekorative elementer for å skape en vakker og elegant innredning og at noen ganger "less is more". Det hele avhenger av din personlige smak og hvordan du så for seg bryllupet.

Les også: 10 tips for å være strålende på bryllupsdagen

"Atmosfæren av områdene skal formidle personligheten / temaet for arrangementet og samtidig definere hver plass valgt for feiring. En godt designet prosjekt skal sikre at hver part er unikt, personlig og at alle detaljer kan overraske hver av sine gjester. "Forklarer Daniel.

Hvordan dekorere seremonien inngangen

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Uansett hvor vil finne sted seremonien for hennes ekteskap (i et felt, i kirken, en hall), dekorere inngangen der de vil tilbringe gjester, sponsorer og brudgom er svært viktig fordi det er et element som alle på et tid vil slå øynene. "Paisagismos og blomsteroppsatser er alltid de beste og mest effektive alternativer." Sier eksperten.

Når det gjelder en kirke bryllup, spissen for en enkel innredning er å investere i et teppe ned midtgangen og blomsterpotter som kan plasseres på siden av hallen eller buketter knyttet til banker med tape.

I feltet eller utendørs, kan du bruke gresset (eller hva grunnen sammensetning) teppe som "naturlig" og bare dekorere rommet med banen av blomster på siden av hallen og vakre stoler.

For å spare penger, se etter et sted som er vakker selv uten dekorasjon, koselige, bærer alle sine gjester og har god belysning (naturlig eller kunstig). Disse detaljene lette opprettelsen av et godt dekorerte miljø med få elementer.

Les også: 10 temaer for bryllupet ditt parti som alle vil elske

En annen idé å bruke mindre, er å investere i billige og lette blomster som Gypsophila, bedre kjent som mygg. Eller du kan bruke resirkulerbare fartøyer, slik som de laget av glass flasker og krukker. Rustikk dekorasjoner eller retro gir rommet en koselig luft og så er gode alternativer.

Hvordan pynte alteret

Foto: Avspilling / To skarpe lys

Foto: Avspilling / To skarpe lys

Et annet område som også har utseende til gjestene er alteret. Ifølge Daniel Claret, imponerende blomsteroppsatser og blomster er alltid klare valg med ingen margin for feil.

I bryllup i kirker, er innredningen av denne plassen normalt begrenset til å sette to skip (en på hver side av alteret) etter samme linje av dem plassert i gangen, men at de er høyere eller har et større antall blomster.

I tilfelle av utendørs bryllup eller salonger, er en god idé å investere i buer med blomster, silke gardiner eller selv håndlagde gardiner laget av papir eller tape til en mer avslappet atmosfære.

fest dekorasjon

Partiet dekorasjon innebærer organisering og dekorasjoner av bordene, entré og ethvert miljø som brudgom ønsker å skape (sted for bilder, dansegulv og andre).

"Den største dekorere investering bør gjøres i partiet der verten ønsker det største høydepunktet eller delvis hvor gjestene vil tilbringe mesteparten av tiden." Styrer dekoratør.

Igjen, det første punktet for å redde utsmykningen av partiet miljøer, er å velge et område som er naturlig vakker. Du må også huske på at det viktigste er å stole på din smak og la alt som du trodde.

Tabell gjester

Foto: Avspilling / bær og kjærlighet

Foto: Avspilling / bær og kjærlighet

Tabellen dekorasjonen bør vurderes nøye, slik at ikke forårsaker ubehag eller forstyrre den visuelle kontakten mellom gjestene, dvs. det bør ikke være store eller for skjøre.

Å spille safe, investere i mindre, delikate ornamenter. Tradisjonelle glass vaser med blomster, kan bli erstattet av tre vaser, akryl, plast eller gjenbrukes gjenstander (flasker og glass krukker), søker bare okkupere midten av bordet og ikke flytte fra gjester haken høyde (ikke for ta opp for mye plass eller hindre folk som sitter på motsatte sider ved bordet se).

For store bord, til pynt ikke være tom, kan du legge til mer forseggjort servietter, for å følge den dekorative linjen og toner av resten av innredningen og også fullføre innredning i harmoni tabellen.

Et annet alternativ er å pynte med blodplater som inneholder navnet på paret, takket være noen gjester eller nyttig informasjon om festen (meny hashtag for sosiale nettverk). Kan være laget av papir og akkompagnert med en enkelt blomst, trenger du bare å tenke på innholdet og utseendet på plakk.

Tabell brudgom

Foto: Avspilling / United med kjærlighet

Foto: Avspilling / United med kjærlighet

De nygifte bordet er en tradisjon som fortsatt kan sees i noen ekteskap. Å dekorere det på en enkel og elegant måte verdt å satse på ornamenter i stolen med blomster eller blodplater (nygifte, perfekt match og alltid sammen er tilbakevendende setninger). Eller investere i forskjellige seter til gjestene (sofaer, bord for to).

godteri bord og kake

Foto: Avspilling / Eylander Photography

Foto: Avspilling / Eylander Photography

Godteri bord dekorasjon eller andre tabellen inneholder matvarer er svært viktig og noe som virkelig er verdt å investere. Maten er en viktig del av noe parti, og deretter bruke tabellen for godteri, snacks eller middag som dekorasjon er å forene forretninger med fornøyelse.

For dette, det tar ikke mye: søke stilling kaken på bordet og skape en symmetri. Ordne bordet med omsorg og oppmerksomhet til alle matvarer er tilgjengelige og tabellen blir ikke verken tomt eller for full. Invester i søtsaker som er både vakker og deilig tid, slik at gjestene blir erobret av den visuelle og smak.

Du kan også legge til dekorasjoner blant delikatesser (gjenta dekorasjoner av tabellene), alltid være forsiktig at de ikke hindrer tilgang til godbiter. Et annet punkt som gjør forskjellen er å huske å følge den dekorative linjen i hele bryllupet, inkludert stiler (rustikke, klassiske, rene) og farger.

inngangsparti

Foto: Avspilling / bær og kjærlighet

Foto: Avspilling / bær og kjærlighet

bryllup holdt i lukkede haller vanligvis har en lobby. Det tjener til å ta imot gjester ved ankomst av partiet og som fremdriften av feiringen, det blir et mellomrom utover bordene for å sitte, snakke og møte andre gjester. Dette miljøet kan også lett spilles på utendørs bryllup.

Enten innendørs eller utendørs bryllup, kan dekorasjon av hallen inneholder bilder av paret, scrapbook plass (gjestene for bruden og brudgommen), dekorative stykker for å fylle plassen (stoler, puff, salongbord) og signalblodplater eller med en melding til gjester (takk, inspirerende setninger, informasjon om festen). "En god tabell med floral arrangement og minner og / eller gift og er alltid en suksess," antyder Daniel.

Sted for bilder

Foto: Avspilling / Grønn bryllup sko

Foto: Avspilling / Grønn bryllup sko

Bakgrunnen for et bilde er noe som gjør en forskjell i sluttresultatet av det, så det er interessant å produsere et bestemt sted for fotografier. Normalt bildet plassen er på eller nær inngangsparti.

Det bør være godt opplyst og har en bakgrunn definert av noen gardin eller bakgrunnsbilde (bakgrunnsfarge og stil bør velges i henhold til den dekorative seremonien linje). Et tips for å skape noe nytt og gjøre bildene mer moro er å investere i blodplater, tilbehør og bakgrunner med tekstur eller eksterne steder.

Detaljene som utgjør forskjellen

Foto: Avspilling / Inspire blogg

Foto: Avspilling / Inspire blogg

Innredningen er ansvarlig for å fylle miljøet og så er det mulig å gå utover de tradisjonelle stedene å være dekorert, som noen ganger kan gjøre en forskjell.

For dekoratør og ceremonialist, Daniel Claret, den viktigste betydningen av det er å gjøre dine gjester føler seg komfortable, velkommen og komfortabel med vertene feire datoen i spørsmålet, og det er mulig å tenke på innovative dekorasjoner som formidler et ønske vertene.

"I store strukturer til små detaljer, må alle overraske og inneholder funksjoner som gjør gjestene identifisere historien om vertene." Han sier.

Et sted å legge igjen meldinger adressert til de nygifte, en klessnor med bilder av paret og deres historie, behandler og fester for gjestene, signalplater, dekorasjoner på bordet ceremonialist, farget ris og miljøer for barn (spill, blader og blyanter farge) er bare noen få enkle ideer, men de kan forlate sine mer forseggjort bryllup uten store anstrengelser.

Dekorere verdifulle tips

Noen flere viktige tips som du kan følge som enkel og vakker dekorasjon for bryllupet ditt:

Caprice i detaljene: ofte en enkel liten idé kan være ansvarlig for å gjøre bryllupet til dine gjester. Så det er veldig viktig å investere i detaljene. Favoriserer og kreative invitasjoner, godbiter som toalettartikler, morsomme blodplater for bildene. Det vil si, ting som kan gjøres hjemme og / eller uten mye regning, men det gjør hele forskjellen.

Husk at alt kan snu decoration: ideen er å dra nytte av alt som er viktig i partiet (for eksempel mat) dekor. Og dessuten, gjenbruk materialer for å skape nye dekorative stykker (dekorere med hjem møbler, snu flasker, gryter og vanning bokser i potter, opprette en oppføring med brukte porter). Bare slippe løs kreativiteten og ta vare å ikke overdrive mengden av elementer.

Gjør deg selv: Med den nye bølgen av mini-bryllup (mindre bryllup), muligheten til å lage innredningen av bryllupet ditt hjemme og veien har blitt mye brukt. Det kan produsere enkle, vakre og tilpassede stykker for deg.

Vurdere nytten faktor: en vakker dekorativ brikke i seg selv er et godt alternativ, men et stykke som i tillegg til vakre er nyttig, er det enda bedre. Nytten av dekorative elementer gjør det mer sjarmerende for gjestene, så vurdere denne faktoren og til å investere i slike ideer er en måte å glede dine gjester og gjøre bitene er mer enn bare dekorative. spiselige dekorasjoner, toalettsett (inneholdende midler, hår fortøynings, blant annet) og andre behandler.

Sett en dekorativ linje: sette en dekorere stil som skal følges er viktig å opprettholde en standard, legge til rette for valg av delene og farger, og gjør alt vakrere visuelt.

"For å sette en dekorativ tråd bør vurderes følgende elementer: Celebration tid; sesongen; profilen til verter og gjester; slags fest vertene ønsker og fremfor alt bekymring med å utføre ethvert ønske av paret. ", forklarer Daniel. Er klassisk, romantisk, rustikk, vintage eller ren, er det viktigste at alt er i harmoni og matche stilen av paret.

Overlat det til ansiktet ditt: snakker stil av paret, må man huske på at bryllupet er det en spesiell dag for paret og så alt må være tenkt på grunnlag av deres smak og ønsker. Det viktigste er at du er fornøyd med ditt ekteskap og innredningen formidler personligheten til paret, slik at seremonien er minneverdig hovedsakelig for par.

Ideer, bilder og inspirasjon

Sjekk ut et utvalg av bryllup bilder med enkle, elegante og sjarmerende dekorasjoner og inspirert til å dekorere.

Foto: Avspilling / Erine Utdanning

Foto: Avspilling / Erine Utdanning

Foto: Avspilling / Samfunn Bride

Foto: Avspilling / Samfunn Bride

Foto: Avspilling / Blogg Fulana

Foto: Avspilling / Blogg Fulana

Foto: Avspilling / For bruder

Foto: Avspilling / For bruder

Foto: Avspilling / For bryllup

Foto: Avspilling / For bryllup

Foto: Avspilling / gudmor Fairy og Bryllup

Foto: Avspilling / gudmor Fairy og Bryllup

Foto: Avspilling / Lagre Grooms

Foto: Avspilling / Lagre Grooms

Foto: Avspilling / For bruder

Foto: Avspilling / For bruder

Foto: Avspilling / Bride med klasse

Foto: Avspilling / Bride med klasse

Foto: Avspilling / Bride med klasse

Foto: Avspilling / Bride med klasse

Foto: Avspilling / Bride med klasse

Foto: Avspilling / Bride med klasse

Foto: Avspilling / Bride med klasse

Foto: Avspilling / Bride med klasse

Foto: Avspilling / Bride med klasse

Foto: Avspilling / Bride med klasse

Foto: Avspilling / Bride med klasse

Foto: Avspilling / Bride med klasse

Foto: Avspilling / By glade ting

Foto: Avspilling / By glade ting

Foto: Avspilling / By glade ting

Foto: Avspilling / By glade ting

Foto: Avspilling / Luksus Noivinhas

Foto: Avspilling / Luksus Noivinhas

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / Bridal Blyant

Foto: Avspilling / vil du ha kake

Foto: Avspilling / vil du ha kake

Foto: Avspilling / DIY Bryllup

Foto: Avspilling / DIY Bryllup

Foto: Avspilling / Vi skal gifte oss

Foto: Avspilling / Vi skal gifte oss

Foto: Avspilling / Gifte kjærlighet

Foto: Avspilling / Gifte kjærlighet

Foto: Avspilling / Gifte kjærlighet

Foto: Avspilling / Gifte kjærlighet

Foto: Avspilling / uforglemmelig bryllup

Foto: Avspilling / uforglemmelig bryllup

Foto: Avspilling / Takk Santo Antonio

Foto: Avspilling / Takk Santo Antonio

Foto: Avspilling / Bridal Kledd

Foto: Avspilling / Bridal Kledd

Foto: Avspilling / Den naturlige bryllup selskap

Foto: Avspilling / Den naturlige bryllup selskap

Foto: Avspilling / Frosted Petti

Foto: Avspilling / Frosted Petti

Foto: Avspilling / Inspire blogg

Foto: Avspilling / Inspire blogg

Foto: Avspilling / To skarpe lys

Foto: Avspilling / To skarpe lys

Foto: Avspilling / Inspire blogg

Foto: Avspilling / Inspire blogg

Foto: Avspilling / Inspire blogg

Foto: Avspilling / Inspire blogg

Foto: Avspilling / Inspire blogg

Foto: Avspilling / Inspire blogg

Foto: Avspilling / Inspire blogg

Foto: Avspilling / Inspire blogg