feiring forslag til sivilt ekteskap - Kvinner tips

den i sivile bryllup, generelt, er de seremonier til noen personer og har en mer seriøs og enkel luft enn i de religiøse bryllup. Selv om denne typen ekteskap ikke råd til å invitere så mange mennesker, er det ikke nødvendig å forlate for å feire datoen på grunn av dette.

Å dra nytte av det faktum at det vil være et lite antall gjester, kan du nyte og feire hjemme, sparer leiekostnader for en plass å holde arrangementet.

Hvis du foretrekker det, kan du invitere andre til å gå bare til feiringen og ringe bare den nærmeste familie og vitner til ekteskapet på registret kontor. I dette tilfellet har antall gjester økt og det er mulig at du trenger å leie en plass for feiring.

Sjekk under noen ideer til feiring av ekteskap i sivil i henhold til den tiden av døgnet som du velger å feire.

Morning bryllup

Hvis ekteskapet finner sted i morgen, kan du melde deg på en lunsj eller en berømt brunsj. Dette alternativet er interessant fordi du kan gjøre feiringen i ditt eget hjem. Sats på dekorert i myke farger for å matche tiden og investere i en lett meny. Du kan også ha en bryllupskake for å legge til festen. Et alternativ for å animere feiring er å leie en solo musiker, en dobbel eller trio å spille roligere musikk under lunsj.

ettermiddag bryllup

For bryllup i ettermiddag, er det foreslått å gjøre en kopp te. Som gjestelisten er sannsynlig å være liten, kan du gjøre feiringen på en kafé eller i ditt eget hjem. Et annet alternativ er å leie en liten plass til å gjøre innredningen som du foretrekker. Dette er et interessant alternativ for de som ønsker å lagre, etter en ettermiddag te kan komme ut mye billigere enn en full lunsj.

kveld bryllup

Når bryllupet er om natten, er det to alternativer. Du kan lage en komplett middag for gjester eller kaller dem for å spise kake og drikke champagne med deg hjem for å feire. Det første alternativet mer etterspørsel planlegging og budsjettering også, siden den andre er enklere og er et billigere alternativ for de som ønsker å bruke mindre på feiringen av ekteskapet.

Hvis paret foretrekker noe mer avslappet, kan du velge en fest grill. Dette kan gjøres hjemme eller i en liten gård. Den grilltid bør være etter seremonien, og kan ha tidlig morgen, ettermiddag eller tidlig kveld. Hvis de ønsker å få mest mulig ut av dagen, gjør sivile ekteskap i morgen og starte grill i nærheten lunsjtid.

Selv om bryllupet skjer bare i sivil, er det viktig å sende eller levere en trykt invitasjon til gjestene å formal invitasjonen. Følgende er en modell av hvordan å være teksten i samtalen:

"Vi, (brudens navn) og (brudgommens navn), inviterer deg til å feire vår sivil bryllup i det tjuende dag (måned), XX timer, (navn og adresse plassering)."

Teksten bør tilpasses situasjonen, for eksempel, hvis du er i en restaurant, må du kanskje å bekrefte tilstedeværelse. Derfor bør denne informasjonen legges til invitasjonen, som i et tradisjonelt bryllup invitasjon. Hvis det anses nødvendig, også informere hva som er riktig antrekk for gjestene.

Til slutt, selv om ekteskapet er for de få gjestene til perfekt dekorasjon og det serveres til gjester er alltid et tegn på engasjement og gjør det øyeblikket enda vakrere. Så hvis partiet er for ti personer, ti komme ut av det glad for deg og fornøyd med festen. Så caprichem og har en vakker sivil bryllup feiring.