Hvordan velge blomster til bryllupet dekorasjon - Kvinner tips

Sett bryllup dekorasjon er alltid en tvil. I tillegg til å velge farger, tekstiler, materialer, må du bestemme på blomstene som vil bli brukt. Men med så mange alternativer, ikke alltid deres foretrukne er billigere eller er i sesong. Derfor er veien å følge noen enkle tips som bidrar til å løse dette uføret og bryte selv gi en hjelpende hånd for å gjøre budsjettet plass i en lomme.

Det er ingen regel, og heller ikke de mest egnede typer blomster til å dekorere bryllup. Det ideelle er å velge i henhold til hans preferanser.

Tenk på blomstene du liker. Deretter finne ut om de er lett å finne i bryllupet sesongen og er i samsvar med stilen på seremonien og festen du har valgt for bryllupet (formell, romantisk, moderne, avslappet).

Den ideelle blomster for hver sesong

En god idé å ikke bruke for mye med bryllupet dekorasjon er å bruke blomster av sesongen. Du vil sikkert finne alternativer som er ham til behag blant så mange alternativer.

For bruder som skal gifte seg i sommer, er et forslag om å pynte bryllupet med tropiske blomster som er vakre og tåler varmen og kombinerer godt med seremonier på stranden eller i felten.

Som for vinteren, må blomstene følge den sofistikerte værstasjonen.

  • våren: Camellia, Lisianthus, Delphinium, Alstroemeria, Agapanto, rosa, nellik, gypsophila (mygg), kala, hortensia, lilje, catleya, gerbera, glass-til-melk, munn løvetann og orkideer. Unngå svært duftende blomster, samt visnet raskere, kan varmen forlate cloying aroma.
  • sommer: rosa, nellik, lisianthus, Alstroemeria, gypsophila (mygg), calla, hortensia og orkideer phalaenopsis varianter demphale og kirsebær. Lily er et billig alternativ, men bør kun brukes om natten bryllup siden blomsten ikke tåler direkte sollys.
  • høst: kvann, gerbera, Antirrhinum majus, Alstroemeria, erteblomst, animajo, gypsophila (mygg), roser og cymbidium orkideer og catleya varianter.
  • vinter: Stasjonen er stor for å satse på tulipaner, siden de er billig og vare lenge. Andre alternativer er kirsebær blomstre, gerbera, Antirrhinum majus, glass-sykepleier, gypsophila (mygg), erteblomst, tulipan, roser, Alstroemeria og orkide varianter regn-of-gull og cymbidium.

sparetips

Sjekk Hvis bryllupet dato er nær noen jubileer som kan påvirke prisen og øke etterspørselen etter noen av dem. De fleste blomster kan bli funnet i løpet av året, hvilke endringer er beløpet som tilbys i markedet og dermed prisen.

Generelt, blomstene er dyrere i mai. Foruten å være måneden bruder, er også måneden mødre. I juni prisen på roser stiger på grunn av Valentinsdag. I november kan økningen bli observert i prisen av ville blomster som krysantemum og tusenfryd, på grunn av alle sjelers dag.

Caprichar til pynt uten frykt for utgifter, noen av blomster alternativene er orkide, tulipan, lilje, Arum, gardenia, hortensia og gerbera. Allerede som du trenger å lagre, kan du bruke krysantemum, tusenfryd, solsikke, og rosa Gladiolus blomster som er billigere.

Hvis det er en annen bryllup på samme dag, har du sannsynligvis må dele utsmykningen av kirken med den andre bruden. Prøv å bli enige, og velge blomster som behage de to, men hvis ikke, ut er den beste måten å forlate festen å perfeksjonere innredning, med alt på din smak.

Under mottakelsen bør ordningen av tabellene være lav eller svært høy, nok slik at gjestene kan snakke uten å komme bort fra blomster. Bare sørg for å matche fargene på blomster av ordningene med miljøet.

Fargene på blomstene som brukes i dekorasjonen påvirker også feststemning. Ordninger med hvite blomster forlate mer sofistikert atmosfære. Har røde blomster skaper en romantisk stemning. Bland hvite blomster med andre lyse farger som gult, rosa og lilla er et godt valg for et snev av delikatesse og mykhet på rom dekor.