Hvordan å kontrollere angst før ekteskapet - Kvinner tips

I månedene før bryllupet, er det nesten umulig å spørre bruden ikke får engstelig. I tillegg til å kjøre med forberedelsene til seremonien og festen, nødvendig dokumentasjon for å gifte seg, endelige justeringer i kjole og organiseringen av huset, har fortsatt forventninger til det nye livet.

Selv om alt går bra, tenk på så mange ting på samme tid kan forlate brud på randen av en nervesammenbrudd, engstelig og redd for at noe går galt.

Hodepine, manglende appetitt, søvnløshet, takykardi og irritabilitet er noen av symptomene på spenning prenuptial. For ikke å nevne viljen til å angripe søtsaker, sjokolade og godteri for stress lettelse.

På dette stadiet, må man være veldig selvkontroll og drible angst for å holde et nivå hodet. Og du kan gjøre dette ved å følge noen enkle forslag og avslappende. Tross alt, å være godt forberedt er viktig å være i stand til å nyte hvert minutt av bryllupet.

En av hemmelighetene til hvordan å kontrollere angst før ekteskapet Det er å gå tidlig til sengs. En god natts søvn lader energi, og hvis du våkner uthvilt, vil fortsette å få hogge til å forhandle, sammenligne priser, ta valg og sette alle partiet detaljene.

Maraton forberedelsene til bryllupet tar tid, men ikke slik at du må og bør ikke unnlate å gjøre hva de vil. Reservere en plass i timeplanen til å gå på kino, gå ut med venner, lese en bok, gå.

Opprettholde et sunt kosthold og ingen sprø dietter for å prøve å gå ned i vekt i et par uker. Gå uten mat kan føre til ytterligere jitters. Hvis du finner ut at du trenger å fjerne noen kilo for å komme inn i kjolen, se etter sporing av en ernæringsfysiolog.

Gjør fysisk aktivitet. Rør kroppen fungerer sinnet og frigjør endorfiner, stoffer som gir en følelse av velvære. Slå sammen de siste forberedelsene med yoga klasser, pilates eller en enkel spasertur.

Massasjer kan også hjelpe avlaste stress før ekteskapet. Hvis du er på et stramt budsjett, er kunsten å gjøre en ettermiddag med skjønnhet og montere hjemmelaget spa.

Hvis alt går som forventet, er det ingen grunn til nervøsitet. Prøv å ikke tenke på mulige uforutsette og når negative tanker kommer til tankene, søke å gjøre noe for å distrahere: lytte til din favoritt sang, ringe noen, forlate hjemmet. Husk at ekteskap Det er grunn til feiring og fest, og derfor ikke verdt det å slite ut og ikke miste kontrollen.