Kinesisk tabell: finne ut kjønnet på babyen din

Foto: Thinkstock

Når du ser på graviditetstest med positivt resultat, mange ting går gjennom hodet av den pavelige fremtid. Reformen av skapet, hvordan livet vil endre seg, som vil leveringen og den viktigste: det vil være en gutt eller jente?

I populærkulturen er det mange sympatier og teknikker som lærer hvordan du kan finne ut kjønnet på babyen og selv hvordan du velger det. Selv om det er ingen vitenskapelige bevis, når nysgjerrigheten er stor, bruker paret dem for å finne ut barnets kjønn.

En måte å oppnå dette funnet er å bruke den kinesiske tabellen. Det antas at ved å kombinere måne alderen til mor og måneden unnfangelsen, som er måneden da kvinnen ble gravid, kan du finne ut om mor er ventet en gutt eller en jente.

Lær om opprinnelsen til bordet

Den kinesiske tabellen er kjent som en østlig tradisjon hvor du kan finne ut kjønnet på babyen, med tanke på morens alder og den måneden barnet ble unnfanget.

Tabellen har eksistert i over 700 år, og tradisjonen sier at hun ble gravlagt i en grav av en kongelig familie i Kina. I dag den opprinnelige tabellen er ved Beijing Institute of Science. I østlige land, er bruken utbredt, og det er anslått at suksessraten kan nå 93%.

Som tabellen beregninger arbeid

Først må kvinnen finne din lunar alder, som er den alder da hun ble gravid lagt til 1. OBS: for kvinner med fødselen i januar eller februar er ikke nødvendig å legge en alder. For eksempel: En kvinne som ble født 11/07/84, i 2014 fyller 30 år. Så hvis hun blir gravid i år, vil en måne alder være 31.

Nå, hvis kvinnen ble født i januar og februar er ikke nødvendig å legge til 1. For eksempel, en kvinne som ble født 01/29/87, i 2014 komplett 27 år. Hvis hun blir gravid i år, vil en måne alder være 27, for summen av en ikke er nødvendig.

Etter å ha oppdaget det galskap alder må du vite hvilken måned kvinnen ble gravid. Med disse dataene i hånd kan sees i tabellen krysset mellom måne alder og måneden unnfangelsen. Bokstavene 'M' og 'H' i tabellen angir kvinne mann og hhv.

Så få til å fungere! Hvis du ikke kan stå nysgjerrighet, se tabellen som er tilgjengelig under og se hva den kinesiske tradisjonen sier skal være en jente eller gutt? Husk at disse testene og tabeller ikke er vitenskapelig bevist og er basert på kinesisk tradisjon, men det skader ikke å prøve, ikke sant?

Chinese tabellen

Chinese tabellen (Skriv ut). Studiepoeng: Woman tips

Uttalelser fra mødre som testet

Pamela, melder bloggen Mama

I tilfelle av Pâmela Cavalcanti gravid nå 23, den kinesiske tabellen fungert for det første barnet hun håper, "ga meg super sikker historien om kinesisk bord. Ble gravid i september til 22 år og gjøre bursdag i januar, så trenger ikke å legge en mer, så jeg i en alder av 22 kolonne, den måneden jeg ble gravid "September" og resultatet var GIRL. Med 18 ukene av svangerskapet, gjennom en felles ultralyd, fant jeg ut at min Lorraine kom. Hva lykke! "

Jamilly, mor Blog Alltid

Jamilly liker å ha en gutt og planlagt svangerskapet i henhold til kinesisk bordet "når de bestemmer seg for å bli gravid, lese mye på Internett tips om hvordan du har en gutt og snakke med en venn om min forskning hun introduserte meg til kinesisk bord. Jeg fant tabellen på en nettside og bestemte seg for å gjøre regnestykket for å se hva sex barnet sannsynligvis ville ha vært "planlagt". Den neste måneden, når bordet pekte gutt, jeg var aldri i tvil forberedt på å bli gravid. Fire måneder senere bekreftet babyens kjønn og for moro og nysgjerrighet viste flere venner som hadde hatt barna sine og bordet treffer mest. Nå fire år senere jeg gjør bruk igjen av den kinesiske tabellen for å kanskje komme en liten jente. "

Mari, Challenge mamma blogg

Mari er en annen mor som også hatt suksess ved bruk av tabellen. "Mitt navn er Marilene Marchesin Ribeiro, jeg er 32 år gammel og mor til Maria Eduarda 4 år. Jeg møtte den kinesiske tabellen i 2009 da planlagt graviditet av Maria Eduarda gjennom medarbeidere. På den tiden to personer fortalte meg at tabellen hadde jobbet. Den første var mor til en jente og den andre var far til to jenter. Som jeg ønsket å være en jentas mor, jeg konsul bordet og brukes som en referanse slik at min mann og jeg begynte å prøve å bli gravid. Da jeg ble gravid, alle andre spill som er laget for å finne ut barnets kjønn ga gutt, bortsett fra den kinesiske tabellen. 5 måneder oppdaget sex: den lille jenta jeg ville så dårlig. Punkt for den kinesiske bordet! "

Hvis du er nysgjerrig på å vite barnets kjønn eller fortsatt ønsker å planlegge den kommende av en gutt eller jente, bruke den kinesiske tabellen, men aldri glemme at dette ikke er en vitenskapelig bevist metode og har 100% sjanse for å bli riktig . Bare fungerer som et morsomt spill for å prøve å drepe nysgjerrigheten til fedre og mødre.